Fantastiskt effektiva och noggranna, rekommenderas
A & W Clean Service AB
Om oss Vi är A & W Clean Service, en familjeägd och nystartad städfirma som drivs av två engagerade syskon. Vårt företag har sin bas i Örnsköldsvik och Husum, men vi erbjuder våra tjänster till både Örnsköldsviks- och Nordmalings kommun. Vi tar oss an alla typer av städuppdrag – från hemstädning, storstädning och flyttstädning...
28 omdömen om A & W Clean Service AB
Bra städtjänst. Vänligt bemötande.
Så fantastiskt att badrummen och köket doftade nyrenoverade efter er grundliga städning! Rekommenderas!!!
Bra pris, superfint bemötande av de som gjorde jobbet och väl utfört arbete!
Tack för det fina omdömet! Det är jätte härlig med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses snart igen. Mvh Kaj
Blev bemött jättebra, dom har gjort ett fantastiskt bra jobb, vi köpte en flyttstädning och det gjorde dom med bravur, kommer att tipsa flera att beställa tjänster av A&W Clean Service AB.
Hej Monika! Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att du är nöjd. Mvh Kaj
Jag rekommenderar starkt A&W som hjälpte mig med flyttstäd. Lätt att ha att göra med och ett väldigt väl genomfört arbete. Jag är mycket nöjd.
Hej Nina! Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att du är nöjd. Mvh Kaj
Nöjd med bra bemötande och god servicevana
Tusen tack Astrid! Dina ord värmer oss verkligen! Mvh Kaj
Bra kommunikation, noggranna och välstädat ! Rekommenderar starkt’
Hej Victor! Vad roligt att ni är nöjda med vårat jobb. Det glädjer oss att ni vill rekommendera oss. Mvh Kaj
Trevligt och proffsigt bemötande! Vi hade fått fina rekommendationer av företaget. Vår fastighetsförening köper städning av vår samlingslokal.
Tack för det fina omdömet. Det var jättetrevligt att höra. Mvh Kaj
Jag är så nöjd!! Rekommenderas!!
Tack så mycket Lena för din fantastiska feedback! Vi är glada att du är nöjd. Mvh Kaj
Bra utfört arbete. Vänligt bemötande bäde per. telefon och mail. alltid beredd att tillmötesgå kundens öskemål
Tusen tack Alf! Dina ord värmer oss verkligen! Vi är så glada att du är kund hos oss. Vänliga hälsningar Kaj och våran personal
Det var bra. Vi hade bokat en fönsterputsning i hela huset. Jobbet var bra!
Tack Ulf! Så roligt att ni är nöjda med vårat jobb! Mvh Kaj och Wan
A&W Clean service AB dom gör sitt jobb rent och ordentligt mycket bra,kan rekommendera dom, Beställde städning fick en tid snabbt, vanligt städning, De är så trevliga, och glada gör en glad när man träffar dom, har jobbat med Wang en gång i tiden, fina människor.💕💕👍🤗👏
Hej Clary! Tack för att du uppskattar vårt jobb och våra personal. Jag ska hälsa till de och berätta vilket beröm de får. De kommer att bli jätteglada. Mvh Kaj och Wan
Lätta och bra att ha att göra med och är nöjd med utförandet av flyttstädningen av kök, badrum och fönster.
Tusen tack! Vi är så glada att du valde att anlita oss! Så roligt att du upplever att det fungerade så väl! Du är varmt välkommen att kontakta oss igen när behov uppstår. Mvh Kaj
Bra noggrann trevligt bemötande
Tack Anna! Dina ord värmer oss verkligen! Mvh Kaj
Jag är mycket nöjd med deras arbete. Vill gärna fortsätta att anlita dem.
Tusen tack Berit! Vi blir väldigt glada när vi får höra att du är nöjda med vårt jobb. Vi är så glada att du är kund hos oss! Vänliga hälsningar från våran personal
Lyhörda, effektiva och tillmötesgående. Ställer upp på kort varsel även i städ som likanr en sanering. Alltid med ett gptt humör och ett strålande resultat. De har utfört flera städ åt mig och alltid med lika gott reslutat
Tusen tack, Najib! Vi är så glada att du valde att anlita oss! Så roligt att du upplever att det fungerade så väl! Du är varmt välkommen att kontakta oss igen när behov uppstår. Vänliga hälsningar Kaj och våran personal
Jag blev bemött med mycket vänlighet. De utförde sitt jobb med stor nogranhet.( hemstädning) Det är ett företag som jag gärna rekomendera
Tusen tack Ally! Dina ord värmer oss verkligen! Vi är så glada att du är kund hos oss. Mvh Kaj
Trevlig personal som är flexibel och tillmötesgående och gör ett fantastiskt bra jobb, rekommenderas varmt. Har även mött mina behov när jag varit i behov av följe till olika besök.
Tack Kenneth! Dina ord värmer oss verkligen! Vi är så glada att du är kund hos oss och tjejerna tycker mycket om att vara hos dig! Vänliga hälsningar från våran personal
Punktliga Städar förstklassigt. Trevliga.
Tack Lars! Så roligt att ni är nöjda med vårat jobb! Vi är så glada att ni är kund hos oss! Mvh Kaj
Fantastisk personal, vänliga och trevliga Deras städning är betydligt mycket bättre än jag förväntat mig! Jag är jättenöjd! De har putsat alla fönster, och städat på över-och nedervåning. Fantastiskt bra jobbat, det känns verkligen nystädat, toppen helt enkelt! Kommer att fortsätta med att beställa städhjälp av A&W Clean Service AB
Tusen tack Inger! Så roligt att höra att ni var nöjda med vår städning. Vi vill passa på att tacka för er fina omtanke om vår personal! De hade så trevligt hos dig. Vänliga hälsningar/Kaj
Proffsiga, pålitliga och noggranna! Nöjd kund varje gång!
Hej Erica! Tack för fina omdömet! Vi är så glada att ni är kund hos oss! Mvh Kaj
Vi är väldigt nöjda! Alltid bra service, hög kvalitet och punktliga varje gång. Kommunikation fungerar smidigt och de är både proffsiga och trevliga att ha att göra med. Rekommenderas!
Tusen tack, Robert! Vi uppskattar verkligen att ni är kund hos oss och vår personal tycker mycket om att vara hos er! Vänliga hälsningar Kaj
Trevligt bemötande. bra på att utföra arbetet.
Tusen tack Hans för fina berömmet! Mvh Kaj
Ni är alltid så trevliga och ni gör ett så bra jobb
Tack Hjördis! Dina ord värmer oss verkligen! Vi är så glada att du är kund hos oss och tjejerna tycker mycket om att vara hos dig! Vänliga hälsningar Kaj och Wan
Duktiga, trevliga, effektiva!
Tusen tack, Christina! Vi är så glada att du valde att anlita oss! Så roligt att du upplever att det fungerade så väl! Du är varmt välkommen att kontakta oss igen när behov uppstår. Mvh Kaj
Bra jobb snabbt Lätta att samarbeta med Bra priser
Hej Pekka! Tack för att du anlitar oss och tack för att du är kund hos oss. Mvh Kaj
Trevligt bemötande, och mycket bra utförd flyttstädning. Noggranna och pålitliga. Kan varmt rekommendera A & W Clean Service.
Hej Mariana! Tack för det fina omdömet och tack för att du anlitade oss. Mvh Kaj