A3 EL AB

A3 EL AB

4.3 / 5 baserat på 13 omdömen
Varmt välkomna till A3 EL!

Vi är verksamma inom byggprojekt som ombyggnationer, nybyggnationer, finsnickeri och nyproduktion. Dessutom utför vi alla typer av elinstallationer mot företag och privatpersoner. Vare sig du behöver hjälp med golv, tak eller kök kan du kontakta oss. Vi finner en lösning.

Vårt företag är verksamt i Stockholm och har funnits sedan 2009. Vår vision är kundfokus, kundnöjdhet och kvalitet. Därför utför vi jobbet på plats med erfaren personal som har koll på det mesta inom byggbranschen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Utmärkelser

13 omdömen om A3 EL AB

Sedan starten hos Reco 2016
 • 2019-06-02 Spontant omdöme
  Jag har anlitat A3 el för en del eljobb men jag kommer inte att anlita dem något mer. Kvalitén på jobben som har utförts har varit godkända, men priset är långt över det normala. För att flytta ett vägguttag tog killen som kom en timme på sig och när fakturan kom debiterades jag för två. Den gången klagade jag inte, fastän jag kunde ha gjort det. Det senaste jobbet bevittnade jag inte personligen och då passade företaget på att debitera mig taxan flera gånger om. Det var tre små jobb som utfördes: 1. att fälla in en kontakt och bila 30 cm i en betongvägg (som inte är onormalt hård) samt att flytta en nära belägen utanpåliggande kontakt ca 65 cm. 2. att fästa en befintlig kabelkanal mot väggen och sätta fast den befintliga utanpåliggande kontakten. 3. skarva två kabelkanaler och fästa dem mot väggen samt fästa en utanpåliggande kontakt mot väggen. För detta debiterade företaget mig sex timmar. När jag klagade på arbetstiden vägde argument som att hämta upp min lägenhetsnyckel någon kväll före mycket tungt och cementen i väggen hade visst också varit mycket hård. Om någon överväger att anlita det här företaget, be alltid om ett kostnadsförslag i förväg, för de här killarna skinnar er annars, om de får chansen.
  hej

  väldigt tråkig läsning, att vi skulle dubbel fakturera är inget jag vetat om. svårt o göra något åt då jag inte fått den infon samt att jag litar på mina killar att dom skriver tiden efter verkligheten.

  det senaste jobbet med flytten av uttag och bildning samt förläggning och förlängning av kabel och slang i kök.
  jobbet ser säkert inte mkt ut för världen men det tog tid som jag förklarat, och har bara fakturerat för tiden på plats, det jag ville ha sagt med hämt av nyckel var att det inte var något vi debitera för denna gång då vi gjort jobb hos dig innan.

  har aldrig för avsikt att skinna (ta för mkt betalt). men är man osäker på vad det kan kosta, är det helt klart bäst att ta ett pris på jobbet så man vet kostnaden innan man beställer ett jobb.

  mvh Tobbe a3 EL AB
  A3 EL AB
  Gilla
 • 2018-09-22 Spontant omdöme
  Jag fick en offert efter att de gjorde bedömning på plats. Offerten utgick ifrån ett heldagsarbete för två (2x8) dvs 16 timmar. En kille kom kl 07:00 och en annan 08:30. Båda var färdiga kl 11:00, dvs de arbetade sammanlagd 6,30 timmar istället för 16. Jag fick en faktura utifrån offerten, dvs för ett 16 timmars arbete! Deras förklaring på min fråga var att resten av tiden gick åt shopping och dessutom är uppskattningen alltid ungefärlig, dessutom "så gör vi alltid". Jag kan inte bedöma kvaliteten i deras arbete, jag hoppas att det håller bättre standard än deras "bedömningar".
  Väldigt tråkigt o få detta omdöme!
  Jag var o kollade på jobbet, o gjorde en bedömning på att dra om ledningar och byta uttag och byta central. (ej strömbrytare). Detta gör jag ockulärt, skickar sedan offerten. Får då ett ok och bokar in jobbet. Utför jobbet. Tackar för oss på plats och alla är nöjda när vi går där ifrån.

  Tråkigt hur man kan vrida på infon i ett samtal.
  Försökte förklara på telefon att det är ett total pris, med inte bara tid på plats.


  Har man beställt jobb enligt offert är det offerten som gäller och ”så gör vi alltid”

  Notis:
  Om det nu hade tagit längre tid, hade det varit samma klagomål på offerten?
  A3 EL AB
  Om det hade varit ett 16-timmars arbete skulle det inte ha varit något klagomål, men det var inte det. Offerten var saltat utöver all rimlighet. Maria D
  Läs mer genom att expandera tråden +
  Gilla
 • 2017-11-07 Spontant omdöme
  Snabb respons. Drog el i utbyggnad och satte takspots med dimmers, kontakter, invändiga och utvändiga eluttag. Pålitlig och seriös firma. Grabbarna gjorde ett kanon jobb. Rekomenderas!
  Gilla
 • 2015-09-19 Spontant omdöme
  Mycket välgjord installation. Punktliga. Bra pris dessutom. Rekommenderas varmt.
  Gilla
 • 2015-06-12 Insamlad av företaget
  En riktigt bra serviceinriktad elfirma!
  Väldigt flexibla och lösningorienterade.
  Rekommenderas!
  Gilla
 • 2015-05-04 Insamlad av företaget
  Omtänksamhet , välgjort och reko. Bättre betyg är svårt art ge. Låt A3 el göra jobbet. :)
  Gilla
 • 2015-04-26 Insamlad av företaget
  Kommer snabbt. Gör ett bra jobb, noggrant. Trevliga och tillmötesgående.
  Gilla
 • 2015-03-27 Insamlad av företaget
  Jättetrevliga och bra service. Kom på utlovad tid och utförde jobbet snabbt och smidigt.
  Gilla
 • 2015-03-13 Spontant omdöme
  Bra killar, håller vad dem lovar, snyggt jobb.
  Rekommenderas varmt.
  Gilla
 • 2015-03-10 Insamlad av företaget
  Trevlig och kompetent personal. Snyggt jobb, gör rent och fint efter sig. Håller tid och pris. Aldrig omöjliga utan man får hjälp snabbt. Absolut kommer dom kontaktas för nästa elarbete.
  Gilla
 • 2015-03-10 Insamlad av företaget
  De håller tider och kostnader
  De talar om att detta kostar extra
  Jag kan varmt rekommendera de
  Fredrik
  Gilla
 • 2015-03-10 Insamlad av företaget
  Kommer i tid. Gör bra och snygga jobb. Städar efter sig. Mycket bra, trevliga och kompetenta. Kommer anlita dom igen.
  Gilla
 • 2015-03-10 Insamlad av företaget
  Pålitlig och bra firma, som håller vad dom lovar. Kom på utsatt tid och skickade korrekt faktura.
  Gilla