Jätte bra Försäkringsbolag,har köpt deras inkomstförsäkring, och nu när jag blev arbetslös så gick det rätt så snabbt, att få ersättning, och dom på försäkringsbolaget är jätte proffsiga.
124 omdömen om Inkomstförsäkring
Enkel o bra inte massa sjafs jag tyckte servicen var snabb och
Mycket lätt att komma i kontakt med handläggare. Klara instruktioner och pedagogiskt guidning inkl. exempel på efterfrågade dokument. Kort hanteringtid.
Man måste ringa och maila för status i sitt ärende. Finns ingen app som man som medlem kan kolla status inte heller logga in på hemsidan och få status!?
* Bra, professionellt. * Dom levde upp till dom, inga problem tydliga och bra. * Inkomstförsäkring.
Har inte haft några som helst problem med mitt ärende gällande inkomstförsäkring. Skickade in begärda uppgifter och pengarna utbetalas som de skulle. Enkelt - tydligt - smidigt.
Fick ett fint bemötande och tydlig hjälp när jag skulle använda min inkomstförsäkring hos Accept.
Haft ett toppen service-minded kontakt hos Accept som har guidad mig från start. Det finns inte ett bättre person på plats som göra sitt jobb när man har ett plötsligt livs förändring. Otroligt pedagogisk förklaringar igenom ett försäkrings djungel.
Snabb service och inga konstigheter. Processen gick precis som jag trodde, fast snabbare!
Helt Ok. Processen känns lite gammalt. Man kan förvänta sig att man kan göra mer via deras portal, istället via mail, osv.