Adlatus AB

Adlatus AB

4.3 / 5 baserat på 6 omdömen
Välkommen till Adlatus AB!

Vi tar hand om ditt badrum och alla typer av våtrum. Vi är specialister på våtrum och VVS och utför microcement i hela Stockholm med omnejd. Vi tar hand om ditt problem oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening.

Tjänster: Våtrum, microcement, VVS

Vi levererar kvalitetsprojekt till bra pris i rätt tid. Med vår breda kunskapsbas kombinerar vi dina önskemål för att ge dig en skräddarsydd lösning. Vi har alltid totalansvar gentemot dig som kund genom hela processen med en och samma kontaktperson så att du slipper ha kontakt med flera leverantörer.

Utmärkelser

6 omdömen om Adlatus AB

Sedan starten hos Reco 2022
 • 2023-02-07 Insamlad av företaget
  Bolaget anlitades vid renovering av två badrum. Arbetet löpte på bra och genomfördes av kunnig och mycket trevlig personal. De kom även med kloka förslag på bra förbättringar!
  Gilla
 • 2023-02-06 Insamlad av företaget
  Jag anlitade för min badrumsrenovering för deras professionalism samt grundliga, perfekta arbete in i minsta detalj. Det var otroligt tryggt under hela renoveringen och. Jag kan rekommenderar dem!
  Gilla
 • skrev om Adlatus AB
  2023-02-06 Verifierad kund
  Proffsigt och bra bemötande. Bra på att guida och komma med förbättrande idéer. Snabb återkoppling och bra transparens på prisförväntan. Kan starkt rekommendera!
  Tack för att ni anlitade oss ;) Adlatus AB
  Gilla
 • 2022-12-27 Spontant omdöme
  Vi anlitade Adlatus för totalrenovering av ett badrum i källaren.
  Mannen var väldigt förtroendeingivande, verkade kunnig och ansvarstagande. Det visade sig bara vara en fasad.

  Projektet skulle ta 5 veckor ... det tog 6 månader!!

  - VVS: det första som händer när vi satte på vatten var att det läckte då han hade slarvat med en koppling. Vid slutbesiktningen visade sig att hans arbete inte blev godkänt. Eftersom han lät bli att åtgärda det så anlitade vi en annan VVS firma.

  - Arbetsledning skulle AdLatus sköta: det fick vi ta över eftersom han lät helt enkelt bli att kommunicera med underleverantörerna han hade anlitat och jobbet fick göras om vid ett par tillfälle. Hade vi inte bevakat arbetet hade det blivit helt fel.

  - Inköp av designmaterial skulle AdLatus sköta men det fick vi också ta över eftersom de kom aldrig. Vi upptäckte att de varor som vi väntade på visade sig vara på lager. Projekt stod still i 3 veckor helt i onödan!

  - Plattsättning och Snickeri sköttes av en underleverantör som var punktliga, skickliga och bra att göra med. Till slut så kommunicerade jag främst med dem och informerade AdLatus oftast utan svar från dem.

  - Offert och fakturering är den enda som de skötte korrekt

  Vi har därför inget förtroende kvar för AdLatus som har stundvis betett sig mycket konstigt, flera gånger låtit bli att svara i sms i telefon i över en vecka, och uppenbarligen farit med osanning vid ett par tillfälle.
  Gilla
 • skrev om Adlatus AB
  2022-06-07 Verifierad kund
  Bra och effektiva, går alltid tillgängliga. Har anlitat dem för totalrenovering av badrum och tvättstuga. Hjälpsamma även vid små
  Extraarbeten i hemmet som inte rör badrum och tvättstuga. Hittar alltid lösningar på eventuella problem

  Rek varmt
  Gilla
 • Perla G
  skrev om Adlatus AB
  2022-04-29 Verifierad kund
  Badrumsrenovering, snabba och duktiga!
  Gilla