Advokatbolaget Wallin & Söderberg AB

Advokatbolaget Wallin & Söderberg AB

Ring 0173-179 10
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
5.0
Skriv ett omdöme

2 omdömen om Advokatbolaget Wallin & Söderberg AB

Visar 2 omdömen med 5.0 i snittbetyg
Per Richard Dan T
Skrev om Advokatbolaget Wallin & Söderberg AB

Martin Karlsson vilken otroligt duktig och empatisk advokat. Jag och min fru har nu haft honom i 3 olika processer. Varför väljer vi honom? Han har en otrolig kompetens och bredd (troligen skulle han också toppa i minnesmästarna), han är otroligt bra på att förklara komplexa termer på ett ytterst förståeligt sett, överfakturerar aldrig. Enkelt val!

1
Per Richard Dan T gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Juristbolaget i Sverige AB
4.8/5 i betyg av 109 omdömen 4.8 av 109 omdömen
BadgeSixYears

Stort tack till Juristbolaget för all hjälp med bouppteckningar. Kan verkligen rekommendera dem, proffsigt och vänligt bemötande.

Lennart N Lennart N
Läs mer omdömen
Dimi
Skrev om Advokatbolaget Wallin & Söderberg AB

När jag hamnade i en svår situation och behövde hjälp, fick jag leta efter en bra advokatfirma. Efter ett viss antal samtal med olika firmor, valde jag Martin Karlsson från advokatbolaget "Wallin & Söderberg". Blev väldigt bra bemött och det kändes rätt att välja just honom. Jag hade tur med mitt val, resultatet blev bättre än förväntat. Här är några anledningar att välja Martin Karlsson som advokat. 1.Först och främst, han är väldigt klok och erfaren, det gör att man känner sig i trygga händer. 2.God människokännare,... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen