Jurist i Dalarna

Mora  (1 st)
Rättvik  (1 st)

Topp 9 jurister i Dalarna

• Stefan K
    Stefan K: Kunnig jurist. Trevligt bemötande. Höga förväntningar. Vi köpte Testamente och 2 Framtidsfullmakter.
  • THOMAS H
    THOMAS H: Rent kriminell verksamhet och inget annat och samma gäller Arbetsrättsjuristerna. Otydliga fakturor och gillar att sända fakturor utan att leverera ett skit.
  • Christina W
    Christina W: Ingela var omtänksam , lyhörd och tillmötesgående Hon var där och lyssnade på våra önskemål så att begravningen blev som vi ville Vi köpte kista, urna och minnessmycke Vi ville göra så mycket som möjligt själva, vilket Ingela lät oss göra. Vi fick ett stort förtroende för henne och hon var otroligt hjälpsam vid våra funderingar. Det enda negativa är att när dom var hemma och hämtade den avlidne så var det en person (Magnus) som inte var klädd som man bör, Han släppte ned den avlida på båren så det small Jag hade förväntat mej ett bättre avsked här hemma vet att de bugar och innan de kör in dem i bussen men inte här så det kändes inte värdigt
  • Michael T
    Michael T: Fantastiskt arbete, stöd och rådgivning genom hela processen. Vid behov av ombud kommer jag alltid vända mig till Zedendahl. Mina rekommendationer alla gånger.
  • Gustaf G
    Gustaf G: Jag rekommenderar Wargh inom arbetsrätt. Engagerad men även realistisk, erfaren och gav mig bra råd samt fungerade som ett utmärkt bollplank. Jag uppskattade den tydliga kommunikationen och att jag fick konkreta, genomtänkta lösningar anpassade efter min situation. Om du behöver juridisk hjälp inom arbetsrätt, är Wargh definitivt ett bra val.
  • Cornelia B
    Cornelia B: Kunniga och trevliga. Rekommenderas.
  • Carina M
    Carina M: Fredrik Sandberg är Totalt värdelös för en kvinna i en bodelning bara ute efter pengar inget stöd eller hjälp för mig och barnen vet inte att barnens saker inte ska vara med på bodelningen eller ingen kunskap om sambolagen eller andra lagar för den delen
  • Carl jonas N
    Carl jonas N: Oppositionellt uppträdande och bemötande i text. Uppfattas ej uppdaterad om riskerna med bedrägeri i samhället. Rekommenderar ej detta företag.
  • Bo E
    Bo E: Detta måste vara Sveriges i särklass sämsta advokat på vårdnadstvister/famijerätt. Feg, konflikträdd, loj, tafatt & oduglig, men tar ändå ut rejält med arvode från sina stackars klienter som till en början litar på honom. En riktig skam för advokatkåren. Går under öknamnet "Stjärnadvokaten" vilket INTE är positivt i det här fallet! Mitt råd: Välj ABSOLUT INTE den här advokaten om ni har en vårdnadstvist ni vill få hjälp med för ni kommer INTE att bli nöjda, det GARANTERAR jag!!!