Lugn, kunnig fin personal. Fint , lugnt mottagande (begravning av namma). Berättade sakligt,det vi behövde veta.Hjälpte till med Allt, från första mötet o även efter . Tack för all hjälp ❤️
Götmars Ludvika (Fd Ludvika Begravningsbyrå)
14 omdömen om Götmars Ludvika (Fd Ludvika Begravningsbyrå)
Hej Helena. Tack för dina värmande ord om vårt bemötande. Vi vill även tacka för förtroendet i en svår tid i livet. Bästa hälsningar.
Vi fick ett varmt och trevligt bemötande.. en närvarande personal som alltid fanns till hands vid ev frågor. Ingela på begravningsbyrån var helt underbar. Vi kände oss trygga och omhänder tagna ❤️
Hej Katarina. Det känns väldigt fint att läsa dina ord. Vi önskar att alla som kommer till oss kan få känna så som du beskriver. Varmt tack för att vi fick förtroendet att vara till hjälp och stöd i en svår tid. Bästa hälsningar.
Mycket bra. Trevligt bemötande.
Hej Tina. Tack för din feedback och för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Vi vill även tacka för att vi gavs förtroendet att vara till hjälp och stöd. Varma hälsningar.
Fick ett väldigt fint och professionellt bemötande av personal och upplevde att personal under hela processen, från start till slut, var väldigt lyhörd, engagerad och förstod oss. Det blev ett väldigt personligt och vackert avsked för oss nära och kära. En mycket fin upplevelse i en tid fylld av sorg. Vi är väldigt nöjda med all hjälp och stöd samt det arbete som Götmars Ludvika har bistått med.
Hej Nene. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det är värdefullt och att läsa dina ord känns fint. Vi vill även tacka för att vi fick förtroendet att vara till hjälp och stöd i en svår tid. Varma hälsningar.
Vi har inget att anmärka på, det enda isåfall var att vi hade beställt ett hjärta med rosa rosor som kistdekoration men det var nåt helt annat som låg på kistan, men det var ok för det var en vackert dekoration . Att prästen sa fel efternamn på våran mamma två gånger och att ljudanläggningen var dålig (vi hörde knappt nåt ) är ju inget begravningsbyrå kan rå för .
Hej Eva-Lena. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det är tråkigt att läsa att din upplevelse inte är helt bra. Vår förhoppning är dock att det vi kunnat påverka är till belåtenhet. Vi vill även tacka för att vi fick förtroendet att vara till hjälp och stöd i en svår tid. Varma hälsningar.
Min upplevelse är bara positivt. Jag blev vänligt bemöt och uppring tillbaka. Jag är nöjd och har bara fina minnen precis som jag hade önskat. Min mamma var mitt allt och jag ville ge henne en värdig begravning. Nu när hon har gjort sällskap med resten av familjen känns det bra att veta var de finns och att jag har ett ställe att besöka dem på - vid gravplatsen på Ulrika kyrkogård vid forsen. Det är så fint. Tusen tack för all hjälp i en mycket svår och känslomässig stund som jag fortsätter att bearbeta och acceptera.
Hej Mona Lisa. Det känns fint att läsa dina ord. Tack för att du tagit dig tiden att skriva. Vi strävar alltid efter att den som kommer till oss ska känna sig sedd, hörd och trygg. Det är viktigt när allt annat är upp och ner. Tack för att vi fick ditt förtroende. Varma hälsningar.
Ingela var omtänksam , lyhörd och tillmötesgående Hon var där och lyssnade på våra önskemål så att begravningen blev som vi ville Vi köpte kista, urna och minnessmycke Vi ville göra så mycket som möjligt själva, vilket Ingela lät oss göra. Vi fick ett stort förtroende för henne och hon var otroligt hjälpsam vid våra funderingar. Det enda negativa är att när dom var hemma och hämtade den avlidne så var det en person (Magnus) som inte var klädd som man bör, Han släppte ned den avlida på båren så det small Jag hade...
Hej Christina. Tack för återkopplingen, det är vår uppgift att vara lyhörda och tillmötesgående. Vi tycker också att det är fint när man som anhörig engagerar sig och vill vara delaktig särskilt när man kan göra det i bra samarbete. Tack också för synpunkterna kring vår samarbetspartner som inte levde upp till de höga krav vi har kring hanteringen av den avlidne. Det är viktigt för oss att få till oss synpunkter när något inte går rätt till. Återkom gärna till oss om du vill berätta mer. Varma hälsningar.
Fantastiskt bemötande i en svår stund. Ingela är rätt person på rätt plats och har skött allt så bra. Rekommenderar varmt henne och Götmars Ludvika.
Hej Anna. Varmt tack för dina ord. Det känns fint att läsa det du skriver och då särskilt om vår kollega Ingela. Vi strävar alltid efter att den som kommer till oss ska känna sig trygg, sedd och hörd. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i en av livets svårare skeenden. Bästa hälsningar.
Professionellt, varmt och lugnt bemötande. Kände oss direkt omhändertagna. Ingela är mkt trevlig att ha att göra med och var en trygg guide i alla beslut och val som ska göras inför en begravning.
Hej Anna. Det känns väldigt fint att läsa dina ord och då särskilt om vår kollega Ingela. Tack för att du tagit dig tiden att skriva. Vi vill även tacka för att Ni gav oss förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid i livet. Varma hälsningar.
Vi fick snabbt kontakt med Ingela och kunde planera in ett möte i en lugn och behaglig lokal. Vi hade tidigare anlitat Ludvika begravningsbyrå 2006 i samband med vår pappas begravning. Mycket fint bemötande av Ingela. Inkännande och varm. Kändes som en god vän. Hjälpte oss rätt i alla funderingar kring vår mammas begravning och kom med bra förslag. Annons, kista, urna, blommor, förtäring vid minnesstunden. Ordnade med officiant medans vi var kvar Ludvika ( ingen av oss två systrar bor i Ludvika). Uppskattad förslag...
Hej Kerstin. Tack för dina ord. Det känns väldigt bra att läsa det du skriver om oss och och särskilt om vår Ingela. Vi strävar alltid efter att den som kommer till oss ska känna sig trygga, sedda och lyssnade på. Att då få läsa din feedback blir extra fint. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid i livet. Varma hälsningar.
Det var skönt att gå dit och prata en stund.
Hej Åke. Det låter fint att läsa. Tack för att du tagit dig tiden att ge oss feedback och tack för förtroendet att vara till hjälp och stöd. Varma hälsningar.
Hej Karl. Tack för att du tagit dig tiden att ge oss ett omdöme och tack för att vi fått förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.
Bra bemött hos Ingela, men känner att det inte blev någon helhet i och med att man inte verkar ha något bra samarbete mellan begravningsbyrån och juristerna. att de inte sitter inhouse gör att det blir hackit i allt som hör till en begravning med allt från blommor, kista och bouppteckning och allt som hör till en nära anhörigs bortgång.
Hej Kristina, Stort tack för att du tog dig tid att återkoppla kring din upplevelse med oss på Götmars. Det gläder mig att du kände dig väl bemött av Ingela. Samtidigt är det tråkigt att höra att du inte upplevde att samarbetet mellan begravnings- och juridikavdelningen fungerade så bra. Det är ett område vi har stort fokus på, och som vi oftast får positiv feedback kring – därför är det extra värdefullt att få ta del av din upplevelse när det inte fungerat som det ska. Jag vill gärna förstå mer om vad som brustit, så...
Mycket 'proffsigt' bemött och velat underlätta så mycket som möjligt för kunden (mig)! Detta gäller både Begravningsbyrå o Juridik. Lätta att 'samarbeta' med!
Hej Margareta. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det känns fint att läsa dina ord. Vi vill även tacka för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid. Varma hälsningar.