Blommor i Dalarna

Mora  (1 st)
Smedjebacken  (1 st)
Rättvik  (1 st)
  • Marie-Louise D
    Marie-Louise D: Vi är mycket tacksamma för det fina bemötande vi fått av begravningsbyrån Personalen visade stor respekt, omtanke och lyhördhet inför våra önskemål, vilket betydde mycket för oss. Särskilt vill vi lyfta den värdighet och respekt som visades vid hämtningen av den avlidna. Allt sköttes med stor omsorg och professionalism, vilket gav oss ett lugn och en känsla av trygghet. Vi kan varmt rekommendera denna begravningsbyrå till andra som söker ett medmänskligt, respektfullt och professionellt stöd.
  • Ulrika E
    Ulrika E: Proffsigt bemötande. Förmåga att lyssna in och hjälpa till för att vi ska kunna fatta en rad beslut i en svår stund. Det är skönt att få hjälp i ett helhetsperspektiv där den egna kunskapen är minimal.
  • 4.8
    121 omdömen
    Gunnar J
    Gunnar J: Jag blev mött på ett effektivt, värdigt och professionellt sätt.
  • Knut Öyvin G
    Knut Öyvin G: Mycket bra handelsträdgård med humana priser. Handlar mina plantor och jord här varje år och är mycket nöjd.
  • Ullabritt Margareta H
    Ullabritt Margareta H: Sååå fantastiska födelsedagsbuketter ! Enastående gott och generöst bemötande och service runt ett blommogram.Tack! Ulla H.
  • Annica Ingrid L
    Annica Ingrid L: Tack för god service, ringde upp mig när Du inte hann svara. Blomgruppen till Tur Johnnys begravning var precis så "skogig" som vi önskade. DU är fantastisk /Annica
  • 5.0
    1 omdöme
    Lina N
    Lina N: Mycket bra service, supermysig miljö, toppen personal! Tack Fridhems för att ni gör det så himla lätt för mej att välja blommor!
  • 5.0
    1 omdöme
    Jimi W
    Jimi W: Min personliga favorit här i Falun. Alltid trevlig personal som hjälper dig hitta precis vad du behöver. Liten butik som är lugn och harmonisk. Mycket blommor för pengarna också.