Malung-Sälen Begravningsbyrå
Välkommen till Malung-Sälen Begravningsbyrå!
Vi är en etablerad begravningsbyrå i Malung som har erfarna medarbetare. Vi går under Sveriges Begravningsbyråers Förbunds flagg. Det innebär att vi måste förhålla oss till de regler vad gäller tystnadsplikt, utbildning, etik, arbetsmetoder och prisinformation.
Vi på Malung-Sälen Begravningsbyrå kan hjälpa dig med såväl kyrkliga som borgerliga begravningar. Andra tjänster som vi tillhandahåller är förberedelse av dödsannons, urval av kistor och urnor, försäkringsinventering, minnesstund och mycket mer.
Vi hjälper dig även med det juridiska kring ett dödsfall.
Vi hjälper dig även med det juridiska kring ett dödsfall.
Utmärkelser
34 omdömen om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2022
Lite sega med fakturan
Annars bra -
Professionella, hörsamma,trevliga, omtänksam,
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Jättebra bemötande, kunniga och hjälpsamma.
Hjälp med Begravning och bouppteckningen.
Kan absolut rekomendera Malungs begravningsbyrån . -
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Hekt underbart att kunna överlåta hela begravningshantering, Juridik, Annonser, Uppföljning mm mm
Sköttes otroligt proffesionellt utav alla inblandande.
Tack för att ni gjorde detta till ett fint minne för vår kära mor -
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
UPPLEVDE ATT ALLT SKÖTTES PÅ ETT MYCKET PROFISSIONELLT SÄTT OCH MED STOR VÄRDIGHET
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Bra och professionellt bemötande i alla frågor. Vi hade höga förväntningar på hjälp och stöd och de överträffades. Sammantaget är vi mycket nöjda med de tjänster som levererats.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Fick ett fint och proffsigt bemötande när vi planerade och genomförde en minnesstund.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Var väldigt nere efter min fru bortgång, men helt super mottagande på mötet med dom. Vi köpte hela det som går åt till en begravning. Så helt enkelt toppen arbete utav byron
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Fick ett bra och professionellt bemötande. Fick hjälp med begravning och allt runt om för min mamma. Fungerade jätte bra. Vi är nöjd med servicen vi fick. Mvh Birgitta
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Bra och seriöst bemötande. Lätt att prata med om hur man vill ha det och de svara alltid när man ringer.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Begravning för vår far. De är mycket vänliga och tillmötesgående. Allt blev bra enligt vår förväntan.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Proffsigt bemötande och genomförande.
Våra förväntningar införlivades. Ni lyssnade av oss förstod hur vi ville att vår mamma skulle äras.
Vi köpte en av de viktigaste tjänster/upplevelser vi någonsin gjort. Vi fick precis det vi ville. Vi var så trygga och allt blev så lungt
och kärleksfullt med vår lilla mamma.
Fint med ett uppföljande samtal efteråt.
Visste inte att det skulle komma en fin minnesbok.
Annika och Lasse -
Bra kompetent bemötande
Våra förväntningar blev infriade på alla sätt.
Det kändes tryggt med en så bra och välordnat begravning.
kista, blommor, annonser, direktsändning av avskedet i kyrkan,
minnesrum, servering vid minnesstund. med mera. Allt välordnat på alla vis. Vi som sörjde kunde bara vara och det kändes fint. -
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Blev bemött mycket väl. Servicen och tillgängligheten samt flexibiliteten 100 procentig. Är mycket nöjd med allt.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Kunnigt och professionellt bemötande.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Min älskade sambo dog efter en tids sjukdom.
Det Palliativa teamet var där samma dag men några timmar innan hans död, och förklarade att det fanns nog ingenting mer att göra än att vara lyhörd för min sambo, som sov djupt- om han verkade ha ont eller vara orolig.
Vi fick förstås medicin för lindring, efter att ha kontaktat dem, vid bortgången kom ambulansen, som rekommenderade MAS Begravningsbyrå, o det var de vi kontaktade.
Så oerhört vänliga, mjuka o Goa, med största respekt hämtade de min sambo, och vi fick verkligen tid att ta farväl och sörja där o då.
Mitt i all sorg, sa jag o sambons barn, att de fick gärna tuta när de for förbi sambons garage.
Ett av hans livsverk ♥️
Det gjorde de, och det var väl humor mitt i allt.
Under tidens gång från mötet där o på begravningsbyrån, vid begravningen och efter har det varit jättebra.
En trygghet att landa i när man inte vet varken ut eller in,vad som ska göras o när.
De ska ha en stor eloge o många kramar för det de gjort för oss i alla fall.
Det är mina ord, men jag tror Lasses barn håller med.
Kram Josefine Palm
♥️ -
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Mycket vänligt och professionellt bemötande som gjorde min hustrus bortgång och begravning till ett ljust minne. Kunde inte gjorts bättre. Mycket nöjd.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Fantastisk fin o värdigt bemötande i stund av stor förändring i livet! Allt har hanterats i största profession o medkänsla !! Vår lillebror dog i hemmet o hämtades med största respekt o värdighet ut från lägenhet mitt i stor lokal festlighet !! Hela processen runt omkring har bemöts med omtanke o råd o tid att reflektera o inte förhasta sig i de olika besluten !!!! Hjärtligt TACK
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Vi blev väldigt bra bemötta. De tog hand om allt och svarade på alla våra frågor på ett väldigt proffsigt sätt. Vi är jättenöjda med hjälpen vid vår pappas bortgång ochbwgravning.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Bra bemött känner sig lugn och trygg i en svår tid,
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Utmärkt bemötande av både Ulf och Anki. Fick snabbt svar på mina frågor. Höll kontakt med mig tills begravningen var genomförd och även efter. Viktigt stöd för mig
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Vänligt och professionellt bemötande i en svår stund.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Trevlig personal o mycket proffsigt bemötande
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Proffsigt bemötande i allt från val av kista, urna till utformning av tackannons.
Kändes helt tryggt att arrangera begravning hos dem. -
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Mycket bra bemötande. Erfaren personal, som guidade oss till att fatta våra egna beslut, vilket ledde till en ljus och fin begravning för vår dotter. Vi är mycket nöjda.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Vi fick ett fint och lugnt bemötande mycket proffsigt
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Vänliga och tillmötesgående. Professionella men samtidigt mänskliga!
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Jag fick väldigt snabb hjälp och dom kunde sitt jobb. Väldigt professionella
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Bra bemötande med god flexibilitet för att få det som man ville.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Mycket bra bemötande, det blev precis som vi ville ha det. Professionellt är ett bra ord som beskriver deras verksamhet.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Tryggt och vänligt bemötande. Tydlig arbetsgång. Bra utbud av kistor och urnor. Flexibilitet vid behov. Kändes personligt och professionellt och varsamt.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Jag blev väldigt trevligt och omtänksamt bemött av kunnig personal. Jag förväntade mig den hjälp jag fick och är helt nöjd. Begravningen blev helt till belåtenhet med musik och tal, har även hört de som ville ta farväl i kyrkan tyckte att det var fint.
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Mycket bra bemötande. Bra service och hjälp med det som behövdes. Trevlig personal. Det finns absolut inget mer att önska än det som vi fick. Toppen!
skrev om Malung-Sälen Begravningsbyrå
Proffesionellt bemötande med omtanke och förståelse. Bra kommunikation och råd kring de olika momenten. De uppfyllde alla våra önskningar kring begravningen och hade bra koll på de restriktioner som var .