Bertil S:
Otroligt vänligt och proffsigt bemötande. Hela tiden följsamt och ändå personligt. Aldrig någon stress och samtidigt effektivt. Dessutom har Mickey en stor humor som kändes exakt rätt för mig.
Ingrid B:
Proffessionellt bemötande, ödmjukhet och kunnighet. Personerna vi hade kontakt med uppfyllde väl mina förväntningar. De skapade trygghet i allt kring den begravning och boupptäckning jag anlitade dem för. Lätta att nå vid frågor.
Ulla Elisabet H:
Vi blev fint omhändertagna av Maria som på ett lugnt och respektfullt sätt gick igenom allt inför begravningen. Hela processen och ceremonin var bra. Vi fick en fin stund i kapellet med de närmaste och en mysig mottagning uppe på Wij trädgårdar. Det som kan vara bra att tänka på framåt är att vara extra tydlig med summan av alla kostnader så att det framgår och det går att få lite tid på sig att reflektera och överväga andra alternativ.
Marie B:
Saras Begravningsbyrå har varit ett fantastiskt stöd i vår sorg. Personalen tog sig verkligen tid för oss, med en omtanke som betydde mycket. Servicen, tydligheten och återkopplingen var genomgående professionell och trygg. Jag kan varmt rekommendera dem.
Ingeborg M:
Mycket fint bemött i Harmånger av Lisbeth, med all hjälp som tillhör en begravning.
Minnesstund,blommor,annonser, minnesblad m.m
Samma fina bemötande av flickorna på Tollsteds begr byrå i Hudiksvall💕