Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Välkommen till Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö!
Vi är begravningsbyrån som har varit med i branschen sedan 1963. Vi vet hur svårt det kan vara att förlora en anhörig och tar därför hänsyn till dina önskemål och idéer kring hur du vill ta farväl.
Vi hjälper dig förutom begravning med att välja kista, urna, dödsannons, blommor, juridik och mycket mer.
Vi är auktoriserad begravningsbyrå som är medlemmar i SBF. Detta ger dig som anhörig en extra trygghet. Var du än bor i landet så ska du ha nära till en auktoriserad begravningsbyrå.
Utmärkelser
Läs vad 4 kunder tycker om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö 2
Bra bemötande och återkoppling
Bra samarbete genom hela processen
Begravning var överförväntan inget att klaga på -
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Allt kändes bra. Kunde även hitta kvällstid för konsultation.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Jättebra bemött av Sara, Carolin och Raul. Även prästen var bra. Organisten skulle jag däremot inte boka igen.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Blev mycket bra bemött, och dom tog sig all tid i världen till mig som kund.