Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Välkommen till Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö!
Vi är begravningsbyrån som har varit med i branschen sedan 1963. Vi vet hur svårt det kan vara att förlora en anhörig och tar därför hänsyn till dina önskemål och idéer kring hur du vill ta farväl.
Vi hjälper dig förutom begravning med att välja kista, urna, dödsannons, blommor, juridik och mycket mer.
Vi är auktoriserad begravningsbyrå som är medlemmar i SBF. Detta ger dig som anhörig en extra trygghet. Var du än bor i landet så ska du ha nära till en auktoriserad begravningsbyrå.
Utmärkelser
19 omdömen om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Proffsigt och sakligt bemötande.
Tydlig prissättning. -
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Blev väldigt bra bemött,servicevänligt ,lyhörd,omtänksam,blev nöjd o min far fick en fin begravning.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Mycket bra hjälp vid min mammas begravning som blev mycket fin Mvh Eva Norin.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Blev väldigt bra bemött med allt
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Proffsigt och vänligt bemötande. Vi visste att de är bra för vi hade fått rekommendationer.
Har köpt både begravning med efterföljande minnesstund och även bouppteckning -
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Bästa tänkbara bemötande, hjälp med alla funderingar, inget verkar omöjligt, vi är jättenöjda med vår mors begravning.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Otroligt kunnig och trevlig personal
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Jag blev väl bemötande första gången. Vi bestämde en tid direkt dagen efter. Jag fick professionella och förståndig råder med de detaljerna genom alla produkter som jag eventuellt behöver i den stunden. Jag var ensam och ska sköta alla ärenden genom min man bortgång är det väldigt svårt och tuff stund. De varma och vänliga som jag fick från Sara och Carolin stödja mig genom de tuffa tider.
Sara hjälpa mig med goda råd med allt genom begravning och alltid tillgänglig med svar.
Jag köpte tjänster med ordning begravning. Och bouppteckningen med juridiska råd som Carolin sköter. Jag är varmt rekommendera Saras Begravning byråer&Juridik Ovansjö från mitt hjärta.
PS! Min man begravning var borgerliga begravningsceremoni med lite del av buddhismen och egen ceremoni.
Tusen tusen hjärtligt tack Sara &Carolin med allt hjälp och alltid där när jag behövde.
Stor kram / Chanpeng S Ericsson -
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Allt har fungerat jättebra, trevlig och kunnig personal, det är skönt när man vill ha hjälp vid en begravning och allt runt omkring, vi är så nöjda.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Enkelt. Bra service! Bra hjälp under akten.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Ett fint bemötande i en svår stund. Otrolig hjälp där allt fungerade perfekt.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Väl bemött alltid lika trevliga
Bra service och kändes tryggt
Begravningsceremoni -
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Vi blev väldigt bra bemött, kunde inte bli så mycket bättre. Tack för allt.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Med stor vänlighet och mycket god serviceanda. Företagets två representanter upplever jag som att de också är väl insatta inom de områden de verkar.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Alltid trevligt och professionellt bemötande.
Vi fick hjälp med allt inför begravningen och tillika bodelningen.
Kan varmt rekommenderas! -
Bra bemötande och återkoppling
Bra samarbete genom hela processen
Begravning var överförväntan inget att klaga på -
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Allt kändes bra. Kunde även hitta kvällstid för konsultation.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Jättebra bemött av Sara, Carolin och Raul. Även prästen var bra. Organisten skulle jag däremot inte boka igen.
skrev om Saras Begravningsbyråer och Juridik Ovansjö
Blev mycket bra bemött, och dom tog sig all tid i världen till mig som kund.