Har bara gott att säga om Saras Begravningsbyråer och Juridik Sandviken Personalen helt underbar och arrangemanget kring begravningen var fin bra kommunikation kring det juridiska jag behövde Denna byrå rekommenderas å det varmaste
Saras Begravningsbyråer och Juridik Sandviken
Välkommen till Saras Begravningsbyråer och Juridik Sandviken! Vi är ett familjeföretag sedan 1963 som värnar om dig som kund. Det kan vara en svår stund att mista en anhörig som man älskar. Med vår långa erfarenhet i branschen finns vi och stöttar anhöriga genom denna tid vid planering av begravning och såväl bouppteckning...
5 omdömen om Saras Begravningsbyråer och Juridik Sandviken
Hej Göran Vi tackar så hjärtligt för förtroendet. Så gott att höra att ni känner er nöjda med allt. Våra varmaste hälsningar Sara, Tommy och Carolin
Fantastiska på alla sätt och vis! Tack
Hej Sofia Tack vad fint att höra. Ta hand om er. Våra varmaste hälsningar Sara och Tommy
Vi är väldigt tacksamma för den fina hjälp vi fick vid min mans begravning. Allt sköttes med stor lyhördhet och omtanke, och våra önskemål togs emot med stor respekt. Det blev en vacker och personlig ceremoni som betydde väldigt mycket för oss.
Hej Johanna Tack för förtroendet och fint att höra att ni känner att allt blev så som ni önskar. Våra varma hälsningar Sara och Tommy
Jag kände mig spänd och orolig inför mötet för att ordna begravningen av min make Börje, men mötet blev istället en mjuk och varm stund, som alls inte kändes tung och sorglig. Under hela tiden fram till begravningen kände jag mig trygg, dom fanns där för oss och hörde hela tiden av sig för att fråga efter och berätta vad som skulle ordnas. Själva begravningsakten och allt omkring den blev precis så fin som vi kunde önska. Inget hade kunnat bli bättre. Mina varmaste tack och tankar till Sara och Tommy.
Hej Gunilla Tack vad fint att höra. Ta hand om dig och de dina. Varma hälsningar Sara och Tommy
Vi blev bemötta med stor förståelse och jag kände direkt att här är vi i trygga händer . Med en lyhörd och förstående känsla för vår situation blev vi pedagogiskt och tydligt slussade genom allt vi behövde gå igenom och ta beslut kring, Saras begravningsbyrå skapar en familjär , trygg och omhändertagande känsla genom helheten. Från uppstart till avslut , så fick vi hela tiden uppföljning och avstämningar om hur allt kändes och om det var något vi saknade eller undrade över. Vi hade inte kunnat valt en bättre begravningsbyrå än just Saras Begravningsbyråer. /Johan Palmblad med familj
Hej Johan! Stort tack för de fina orden från dig och din fina familj! Fortsätt ta hand om varandra! Kram Tommy och Sara