Allt funkade prickfritt, över förväntan
Michael Skoglund Begravningsbyrå AB
Välkommen till Michael Skoglund Begravningsbyrå AB i Ljusdal och Forsa! Vi på Michael Skoglund Begravningsbyrå värnar om den personliga kontakten. Vi vet hur svårt det kan vara när en anhörig har gått bort. Därför kan du alltid känna dig trygg med att komma till oss för personlig rådgivning och hjälp. Vi kan träffas på något...
445 omdömen om Michael Skoglund Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2020
Hej Magnus. Stort Tack, det var fint att få höra. Allt gott!
Fantastiskt fint i kyrkan och vacker sång av Mikael.
Hej Agneta. Tack så mycket! Fint att Ni blev nöjda med vårt arbete. Tack också för förtroendet att få sjunga. Allt gott till Er alla! Mvh Mikael Olofsson
Mycket bra bemötande både på byrån och i kyrkan
Hej Sonia. Tack så mycket, vad fint att få höra. Allt gott!
Det var bra ordning och vänligt bemötande i en svår stund i livet.
Hej Joakim. Vad fint att få höra, stort Tack för det. Allt gott!
Fint och bra bemötande i en mkt svår stund.
Hej Anna-Pia. Tack! Vad fint att få höra. Allt gott till Er alla!
Ett väldigt gott stöd i en svår stund. Trevligt o vänligt bemötande. Ingen stress vi fick tid att ta in.
Hej Ingrid. Tack så mycket. Vad fint att få höra att Ni blev nöjda med vårt arbete. Allt gott!
Suverän service och tillmötesgående. Framförallt att ge barnen en förståelse för döden.
Hej Henrik. Vad fint att få höra, stort Tack för det! Allt gott!
ALLT var mycket bra. Mikaels sång i kyrkan var suverän.
Hej Anette. Tack så mycket, vad fint att få höra att Ni blev nöjda med vårt arbete. Tack också för förtroendet att få sjunga på begravningen. Mvh Mikael Olofsson
Bra hantering och stöd, trevligt bemötande och välvilja
Hej Tobias. Tack! Det var fint att få höra. Allt gott till Er alla!
Väldigt proffsigt bemötande och bra hjälp med allt runtomkring vid min mammas bortgång
Hej. Stort Tack! Dina ord gör oss glada. Allt gott!
Rekommenderar verkligen Michael Skolunds begravningsbyrå. Du blir väl omhändertagen de sköter om allt och det som önskas. Har anlitat dem både för min mamma och make. Så Fantastiska och ödmjuka.
Hej Yvonne. Tack så mycket, vad fint att få höra att Du blev nöjd med vårt arbete. Allt gott!
Jättenöjd, har anlitat dom tidigare. Dom lyssnar
Hej Yvonne. Tack! Vad fint att du blev nöjd, det gör oss glada. Allt gott!
Väldigt bra bemötande och fin sång och musik. Mycket nöjd, kunde inte bli bättre.
Hej Lars-Ove. Tack så mycket, vad fint att höra att Ni blev nöjda. Tack också för förtroendet att få sjunga på begravningen. Mvh Mikael Olofsson
Vi blev bra omhändertagen proffsig personal å det gick snabbt å bra
Hej Jan-Olof. Tack så mycket, vad fint att få höra. Allt gott till Er alla!
Seriös, medmänskligt, lösnings orienterad, bra bemötande
Hej Johan. Stort tack! Det gläder oss att Ni blev nöjda med vårt bemötande och arbete. Allt gott!
Mycket lungnande och fint från att dom kom att hämnta den bortgångne till att ordna med det sista
Hej Sten. Vad fint att få höra, stort Tack för det. Allt gott!
Trevliga och hjälpsamma. Gav oss en fin minnesstund för vår far.
Hej Mats. Tack så mycket, vad fint att Ni blev nöjda med vårt arbete och med ceremonin. /Mikael Olofsson
Väl mottagen! Proffslgt bemötande! Bra information och hjälp!
Hej Gösta. Stort Tack, vad fint att få höra. Allt gott!
Jag och min dotter blev mycket fint bemötta i vår stora sorg, ödmjukt rofyllt lugnt kunnig och proffsig hjälp samt stöd. Vi behövde bara delegera ut våra önskningar och allt föll på plats. Vi kan med mycket värme rekommendera Michael Skoglunds Begravningsbyrå AB Vi beställde allt vi behövde via Begravningsbyrån. Marianne och Madde
Hej Marianne. Tack så mycket, vad fint att Ni blev nöjda med vårt arbete. Allt gott!
Ett väldigt fint mottagande. Angagerad personal som man får förtroende för.
Hej Annelie. Stort tack, vad fint att Ni blev nöjda med vårt arbete. Allt gott till Er alla.
Professionellt och tryggt från första stund.
Hej Kicki. Tack så mycket, allt gott till Er alla!
Vi fick ett mycket fint bemötande varmt och omhändertagande. Alltid en öppen famn och ett välkomnande leende.Allting var så fint ordnat o vi kände oss trygga. Vi rekommenderar varmt Michael Skoglunds Begravningsbyrå. Karin Andersson
Hej Karin. Tack så mycket, vad fint att få höra att Ni blev nöjda med vårt arbete. Allt gott till Er alla!
Allt var mycket bra och mycket fint ordnat med fin sång och musik och trevligt bemötande.
Hej Barbro. Tack så mycket, vad fint att få höra. Tack också för förtroendet att få sjunga på begravningen. Allt gott till Er alla! /Mikael Olofsson
Otroligt väl bemött gällande allt vad en begravning innebär. Jag rekommenderar dom till alla som genomgår en sådan sorglig sak
Hej Yvonne. Tack så mycket, vad fint att Ni blev nöjda med vårt arbete. Det gör oss glada. Allt gott!
Vi fick ett mycket fint och varmt motagande. Maria var lyhörd av våra tankar hur vi ville ha begravningen. Hon berättade vilka tjänster byrån kunde hjälpa till med. Vi är mycket nöjda med sång och psalmer. Hela förrättnigen var ljus och lugn.
Hej Lars. Vad fint att få höra, stort Tack för det. Allt gott till Er alla!
Mycket bra stöd och bemötande i en svår stund, Maria har varit tillgänglig och snabb att återkoppla och mycket lyhörd och service minded
Hej Mona. Tack så mycket, vad fint att få höra. Allt gott till Er alla!
Vi blev bemött på ett mycket trevligt sätt. Mina förväntningar att vi fick den hjälp vi behövde. Begravning för Mamma.
Hej. Tack så mycket, vad fint att Ni blev nöjda med vårt arbete. Allt gott!
Bra bemötande fina rutiner Allt var till belåtenhet Dom fixade allt
Hej Pär. Vad fint, tack så mycket.
Mycket nöjd från början till slut!
Hej Anna. Tack så mycket. Vad fint att Ni blev nöjda med vårt arbete. Allt gott till Er alla!
Så omtänksamma och proffesionellt. Dom kan svara på alla frågor man har och annars förmedlar dom kontakt till någon som kan. En trygghet i en jobbig situation.
Hej Susanne. Vad fint att få höra, stort Tack för det. Allt gott!
Vi blev bemötta med värme och kunskap i en svår tid. Begravningsceremonin blev så vacker och minnesvärd som man kan önska. Inger Bengtsson
Hej Inger. Tack så mycket för dina fina ord om oss, de gör oss glada. Tack för förtroendet att få leda ceremonin. Allt gott till Er alla! /Mikael Olofsson
Bra bemötande och bra rådgivning .
Hej Christer. Tack så mycket, vad fint att få höra. Allt gott!
Trevligt och respektfullt bemötande. Förståelse för våra önskemål, som uppfylldes på bästa sätt.
Hej Kia. Tack så mycket, vad fint att få höra att Ni blev nöjda med vårt arbete. Allt gott!
Fantastiskt fint mottagande och engagemang hela tiden vid vårt möte. Vi känner oss så nöjda med alla beslut i denna svåra stund
Hej Anita. Tack så mycket för dina fina ord om oss, de göra oss glada. Allt gott!
Tack för att Ni så Varmt och Ömt tog hand om mig i denna svåra tid ❣️ Kramar till Er från mig ❣️ MVH Ronny
Hej Ronny. Stort Tack! Vad fint att få höra att Ni blev nöjda med vårt arbete. Allt gott till Er alla och kram tillbaka!
Vi kontaktade Michael Skoglund Begravningsbyrå för att ordna begravning av vår mor. Vi blev mycket bra bemötta av representanten för begravningsbyrån. Han gjorde ett lugnt, varmt och professionellt intryck och vi fick bra vägledning i alla beslut som behövde tas. De flesta frågor vi hade kunde besvaras i sittande möte och i de fall han behövde kontakta någon skedde det mycket snabbt. Vi är mycket nöjda efter vårt möte med det stöd vi har fått.
Hej Kristina. Stort Tack för dina värmande ord, de gör oss glada. Vi vill verkligen vara lugna, varma och professionella i alla våra möten. Allt gott till Er alla!
Bra bemötande och vägledning i allt som skall beslutas.
Hej Roger. Tack så mycket, vad fint att få höra. Allt gott!
mycket proffsigt bemötande. Kunnigt folk
Hej Lennart. Stort Tack för förtroendet att få ordna med begravningen. Allt gott till Er alla!
Vi har fått ett väldigt fint bemötande, proffsigt lotsande genom alla frågor och beslut. Kontaktad både innan och efter begravningen om allt kändes bra, det upplevs som en mycket fin omtanke.
Hej Carina. Tack så mycket för dina fina ord om oss, de gör oss glada. Allt gott!
Fint och varmt bemötande. Allt väldigt strukturerat. Väldigt nöjd med det stöd vi fick.
Hej Kjell Åke. Tack så jättemycket, vad fint att Ni blev nöjda med vårt arbete. Allt gott!
Så professionellt, varmt och tryggt bemötande. Enormt lyhörda och stöttande i alla moment genom hela processen. Stort tack!
Hej Emma. Stort tack för dina fina ord om oss. Tack för förtroendet att få ordna med begravningen. Allt gott till Er alla!
Bra bemötande, lätt att kontakta och lyhörda för våra önskemål
Hej Karin. Tack så mycket, vad fint att få höra. Allt gott!
Tyckte dom va jättebra och mycket hjälpsamma Vi är jättenöjda
Hej Peter. Tack så mycket, det gläder oss. Allt gott!
Bra bemötande och alla önskemål löstes på bästa sätt
Hej Lars. Stort tack, vad fint att få höra. Allt gott!
Snabb och bra bemötande samt service inför och under begravningen, vi är mycket nöjda.
Hej Thomas. Tack så mycket och tack för förtroendet att få ordna med begravningen. Allt gott till Er alla!
Fint och professionellt bemötande av mycket kunnig och förtroendeingivande personal. Hade ej varit med i liknande tidigare och kände stöd och trygghet inför alla betydelsefulla val som skulle göras i samband med annonsering, begravning, minnesstund. Vi kände att valen var våra egna men fick fint stöd av personalen i linje med hur vi tänkte och hur vi ville ha det. Tryggt under själva begravningen med medverkan från begravningsbyrån där vi kände att de hade koll åt oss och vi kunde bara "följa strömmen". Att begravningsbyrån...
Hej Irene. Stort, stort Tack för dina fina ord om oss. De gör oss glada. Allt gott till Er alla!
Trevligt bemött. Vi valde denna begravningsbyrå för det var vår anhöriges önskemål. Nån lite bula på vägen uppstod, men det löstes bra.
Hej Åsa. Tack för förtroendet att få ordna med begravningen. Ja, eventuella bulor försöker vi lösa så gott det går. Allt gott till Er alla!
Det funkar som man vill ha det.
Hej Patrik. Vad bra, stort Tack. Allt gott!
Blev bemött bra och proffsigt ,med medkänsla . Hört bara bra om MS byrån vilket stämde ! Dom fixade allt till begravningen som blev så fin . Tack för allt stöd !
Hej Pia. Vad roligt att höra att dina förväntningar infriades. Tack för förtroendet att få ordna med begravningen. Allt gott till Er alla!
Trevligt bemötande och mycket kunnig personal.
Hej Carmen. Tack så mycket, vad fint att höra. Allt gott!