Tollstedts Begravningsbyrå

Tollstedts Begravningsbyrå

www.tollstedts.se
  • BadgeTwoYears

Varmt välkommen till oss på Tollstedts Begravningsbyrå! Vi vet hur svårt det kan vara när en anhörig går bort. Samtlig personal på Tollstedts begravningsbyrå strävar efter att ni ska känna er trygg i båda bemötande och hantering. Vi försöker alltid att vara lyhörd i ert engagemang och försöker i allra högsta mån tillgodo se...

121 omdömen om Tollstedts Begravningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2022

Anna-lena F
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mkt bra bemötande, kunnig och hjälpsamma. Stort tack för er hjälp genom sorgen och att allt blev fantastiskt, Tack!

Stefan L
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bra bemötande från första stund, och personal som tog sig tid att lyssna på önskemål och hjälpa till,kort sagt mycket bra!

Margaret S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Stort TACK till Tollstedts begravningsbyrå , från familjen Christer Samuelsson! Säskilt TACK till Niklas Andersson, som bemötte oss på ett mycket vänligt och professionellt sätt. Han lotsade oss igenom min mans begravning , då vi behövde all hjälp vi kunde få. Niklas förklarade allt mycket tydligt och det bästa var att han alltid fanns tillgänglig! Svarade alltid lika vänligt och direkt, när vi ringde och undrade något. Vi är väldigt tacksamma för det. Begravningen blev oerhört vacker och blommorna fint arrangerade...

Stefan A
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Jag tyckte bemötande var riktigt bra lugnt och fint

Helena S

Mycket nöjd. Allt var smidigt och varmt. Tusen tack! Guld stjärna

Kersti B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Fantastiskt och proffsigt bemötande. Tröttnar ej på alla frågor jag ställer via mail. Så fint i kyrkan.

Madelene D
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Massa rosor vill jag ge till Ingela Söderlund och Tollstedts begravningsbyrå för sånt fint bemötande, bra hjälp och såå vacker ordnad begravning m.m vid min pappas bortgång! Tusen tack för allt! Ni är underbara! ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

Ingrid H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Väldigt hjälpsamma i allt. Frågar vad man vill ha hjälp med och kommer med tips. Inte ett dugg påträngande. Väldigt lugna. Kan verkligen sin sak. Kan verkligen rekomendera dem.

Christel H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Sympatisk och varmt bemötande. Snabb och lättillgänglig kontakt.

Elisabeth B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Respektfullt bemötande i lugn miljö. Inlyssnande personal som väl mötte upp våra tankar o önskemål.

Margit S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

ALLT ÄR DET BÄSTA BEMÖTANDE SERVICE TREVLIG PERSONAL😙😚 KRAM TILL INGELA TACK.

Maria O
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Jag är så nöjd med besök och kontakt. Helene har varit helt fantastisk hela vägen ❤️

Jan Ove F
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mycket väl bemött, allt fungerade perfekt vid mammas begravning. Bouppteckning pågår.

Anna-Karin H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mycket fint bemötande och god hjälp

Kerstin P
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Genuint och lättsamt bemötande. Vi fick den tid vi behövde. Lätt att dryfta olika alternativ till begravningen av vår mamma.

Christine H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Varmt och trevligt bemötande. Varit ett stort stöd i sorgen efter vår mamma. Skönt att få hjälp med begravning, tackkort och minnesrum.

Anita S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Allt har fungerat till full belåtenhet, från första mötet på byrån, begravningsakten i kyrkan samt minnesstunden i Mariagården. Även erhållit en mycket trevlig minnesbok.

Magnus H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Jag köpte kista, blomsterarrangemang och dödsannons. Jag hade inga förväntningar på hur det skulle gå till. Jag valde även att beställa bouppteckning via begravningsbyrån. Den som tog på sig uppdraget är jag väldigt nöjd med, hon ger bra information och arbetar bra med den. Jag fick samtal från en annan bokutredare från samma begravningsbyrå som tydligen också fått uppdraget? Man hade glömt meddela hen om att uppdraget gått till annan? Det vore något man kanske ska tänka på eftersom det känns lite störande att bli uppringd om det. Annars bra ordnad begravning och personal med bra bemötande.

Svar från Tollstedts Begravningsbyrå

Hej Magnus! Stort tack för Din feedback! Ang. bouppteckningen har vi full förståelse för hur du upplevt detta och tar det på största allvar! Vi har befintliga rutiner kring detta, men lyfte dessa igen med samtlig personal så fort det upptäcktes. Tack än en gång för Ert förtroende!

Ulla E
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Fantastiskt bra bemötande och professionell hjälp med allt som skall ordnas. Vi fick hjälp vid min fars bortgång.

Ann-Christin H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Både mamma och jag kände en otrolig trygghet i vår svåra stund när pappa gått bort. Otroligt proffsigt jobb och varmt omhändertagande. Kommer att rekommendera Tollstedts Begravningsbyrå med varm hand till alla mina vänner.

Charlotte P
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Otrolig snabb kontakt. Mail på söndag, möte på måndag. Lugnt, fint bemötande. Alla förväntningar infriades.

Hans E
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Proffsigt bemötande och en väl utfört uppdrag.

Anna Karin K S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mycket fint bemötande, jag ger Tollstedts mina varma rekommendationer.

Annika B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bra bemötande både personligt och på telefon. Våra önskemål om ändringar genomfördes

Tomas A
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Kunde inte fått bättre stöd och de hjälpte oss genom allt som behövde ordnas.

Magnus T
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

En varm och trevligt bemötande hela vägen samt att Ingela löste saker som kanske inte var precis hennes grejer att fixa!!

Grundbulten 28950 AB
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Informerade bra och allt gick smidigt från första mötet till kyrkan.

Linda M
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Vi tog kontakt med byrån i samband med att min pappa gått bort. Personalen var mycket tillmötesgående och deltagande i samtal. När man aldrig planerat en begravning är det svårt att veta vad som förväntas och vi hade mycket funderingar som vi fick god hjälp med. Det blev ett fint och bra avslut för min pappa som jag är mycket tacksam över.

Helena B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Kompetent och vänlig personal.

Ulla N
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Vi har blivit bemötta mycket bra. Niklas hjälpte oss när vi var i sorg. Han ordnade allt och när han sedan måste vara hemma med sjuka barn så tog Ingela över. Vi har fått allt som vi begärt ordnat. Vi är inte riktigt klara än, det fattas tackannons och minnesalbum men det blir efter påsk. Jag har erfarenhet av Tollstedts sedan tidigare eftersom min mamma avled 2014. Även då var det en bra upplevelse.

Marie D
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bra bemötande då de ringde upp mig. Mkt trevligt bemötande vid första samtalet på byrån. Likaså begravningen i kyrkan var väldigt fin.

Ann-Britt E
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Engagerade personal. Som utan att blinka lyssnade på våra förslag. Fanns där till vår hjälp utan att ta plats.

Eva-Britt G
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Jag och min syster bokade tid med Ingela i samband med mammas bortgång. (Vår bror var med via telefon) Vi är väldigt nöjd med hjälpen att välja kista blommor, sånger, psalmer, vilken kyrka.... ja allt som hör till. Ingela skulle vara med men blev sjuk så Helen ringde och ordnade så att Per Engman sjöng och spelade istället. Det var en väldigt ljus och fin begravning. Ingela ringde någon dag senare och frågade hur det gått. Minnesboken kom idag, otroligt fina bilder som jag tror Helen tog. Vi är så nöjda 😊

Kenneth B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mycket bra bemötande trevliga och omtänksam

Jonas B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Väldigt bemötande och förstående för hur man ville att begravningen skulle vara så har bara gott att säga om Tollstedts begravningsbyrå.

Eva T
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Vänligt bemötande. Hjälpsam och fin personlig service. Kändes tryggt.

Annelie T
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Hej Vi fick ett väldigt fint bemötande redan från början och förtroendet växte med tiden. Vi hade inget att jämföra med, eftersom det var första gången vi var ansvariga för en begravning. All information och alla alternativ som vi skulle ta in och besluta om, fick vi väldigt bra guidning av vår representant. Även när vi ändrade oss i olika delar av besluten, var det aldrig något krångel. Vi upplevde det som om alla våra önskemål tillgodosetts och det blev en fin och värdig begravning. Begravningsbyrån skötte det...

Lena F
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Tollstedts Begravningsbyrå och Helene har varit ett fantastiskt stöd och till stor hjälp under en svår tid när vi förlorat en kär anhörig. Helenes lugn och stora kompetens har hjälpt oss igenom detta och vi fick möjlighet att ta farväl vid en begravning och minnesstund helt enligt våra önskemål. Vi blev bemötta med oerhört stor respekt och lyhördhet, ett företag som genomsyras av stor professionalism.

Susanne H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Otroligt bra bemötande och service.

Lennart Å
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mycket nöjd, rekommenderas varmt.

Hans S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Fint och trevligt bemött. Bra personal och allt fungerade klanderfritt.

Ann Helen T
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Vi har blivit väl bemötta och vi är nöjda med allting

Gudrun N
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Empatisk, respektfull och inkännande vid iordningställande kring mammas begravning. Rekommenderas varmt

Mats T
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Vi blev mycket vänligt bemötta. Representanten kom hem till oss så vi tillsammans med vår far kunde gå igenom allt som skulle ordnas inför och under begravningen, vilket var bättre än vad vi förväntat oss. Hon var mycket tillmötesgående då vi efter någon dag beslutade informerade att vi själva skulle ordna med fika, blommor och någon som kunde sjunga några sånger under begravningen.

Carola D
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Jag blev väl omhändertagen, blev lyssnad på och de kunde informera på ett bra sätt. Jag hade höga förväntningar då jag blivit rekommenderad denna byrå. De levde upp till förväntningarna. Jag känner att på kort tid fick jag ett förtroende för firman. De ville att jag skulle bli nöjd. Jag köpte hjälp med begravning, blommor, kista, frakt, annonser och jurist till bouppteckning.

Annette H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Professionell och lyhört bemötande på begravningsbyrån

Carl Erik T
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

. Mycket trevligt sätt- Räknade med trevligt och professionellt sätt´vilket också blev all fallet. Det var tryggt att veta att alla moment skulle utföras på ett professionellt och trevligt sätt, vilket också blev fallet.

Ulla Ö
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bemötandet toppenbra. Förväntade ej hembesök. Blev så nöjd eftersom jag ej kunde ta mig till begravningsbyrån.

Magnus T
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Vi blev väl vägledda från början och hela tiden genom alla beslut som måste tas. Allt fungerade perfekt. Det blev en vacker och värdig begravning som gav ett fint minne i en svår stund.

Lars-Ove B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bra bemötande. Lugnt och sansat samt inkännande. Kontakter via telefon också bra. Kollat om man funderat över något.