Karins Begravningsbyrå

Karins Begravningsbyrå

www.karinsbegravningsbyra.se
  • Badge2022
4.9

Välkommen till Karins Begravningsbyrå! Vi på Karins Begravningsbyrå hjälper dig med begravning och ser till att du får rätt hjälp i en svår stund. Vi förstår att mista en anhörig är bland det svåraste man kan vara med om. Vi vet också om att det är bra med stöd under denna svåra tid i livet. Vi kan hjälpa dig med: Begravningsceremoni,...

31 omdömen om Karins Begravningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2022

Bengt-Erik L
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Super proffsigt bemötande,vi är hel nöjda

Angelica J
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Jag tycker att ni är jättebra och jag är jättenöjd med allt

Kerstin O
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Mkt bra hjälp och stöd vid vår pappas bortgång och begravning. Lätt att få kontakt med och mkt trevlig och hjälpsam personal. Bästa betyget.

Gunnar H
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Allt riktigt bra, men en sak som vi inte tyckte fungerade till full belåtenhet, det var den av oss utvalda CD:ens uppspelning i kyrkan. Ljudet var alldeles för lågt i jämförelse med den övriga ljudnivån på tal och psalmsång.

Svar från Karins Begravningsbyrå

Hej Gunnar! Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att ljudet inte blev bra, något även vår representant uppmärksammade och förde en dialog med kyrkan om. Vi har lyft detta i arbetslaget och kommer från vår sida att vara uppmärksamma på detta i fortsättningen. Fint att höra att Ni överlag ändå känner Er nöjda. Vi passar ännu en gång på att tacka för Ert förtroende!

Torbjörn J
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Väl bemött, professionellt och varmt/deltagande.

Jan P
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Ett mycket varmt och seriöst bemötande i en svår stund. Löste våra behov till 100%.

Cecilia L
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Vänligt och proffsigt bemötande. Tydlighet och noggrannhet i planering och information. Allt kändes tryggt och allt blev också bra! Vi blev väldigt nöjda med vår begravning av mamma! Tack!

Malin M
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Fantastiskt och varmt bemötande! Kände mej vilsen o okunnig, vi blev guidade genom hela processen tills allt var klart. Vi köpte alla tjänster, men fakturan är ändå skrämmande. Över 4000kr för en transport, 2500 för nedläggning i kista.. Osa 675kr

Svar från Karins Begravningsbyrå

Hej Malin! Stort tack för din feedback. Vi önskar att få förklara priset för Dig och varför. Våra kundrådgivare strävar alltid efter att förklara varför och hur vi tar betalt, vilket brukar ge en bättre förståelse för prissättningen. Kontakta gärna oss Malin, så att vi får den möjligheten! Ha en fin dag! / Karins och Tollstedts med personal

Mats S
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Vänligt, värdigt, hjälpsamt och professionellt bemötande och hantering av begravningen!

Torbjörn Å
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Väldigt bra bemötande och ett stort stöd genom hela begravningsprocessen. Ett riktigt helhetskoncept. Rekommenderas.

Maria P
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Litet och trevligt företag- familjekänsla! Otroligt fint och professionellt bemötande inför planeringen av begravningen, vid begravningen och fin uppföljning efteråt. Jättebra hjälp vid bouppteckningen. Rekommenderas varmt!

Karl Erik W

Professionell!! Lyhörd!! Allt blev bättre än vad vi förväntade oss. ❤❤

Per-Erik J
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Mkt bra bemötande och lyhörda för våra önskemål Bra service vid begravningen mm

Ethel B
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Ett mycket vänligt och bra bemötande.

Ann T
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Hjälpsamma, förstående, trevliga och fantastiska

Rojne J
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Bra bemötande och bra rådgivning inför begravningen.

Tommy O
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Personalen är mycket trevlig och kunnig. Dom har bemött oss mycket bra och om man har några frågor löser dom det.

Ingrid N
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Kunnig, lugn, förtroendeingivande. Jag har haft karin till båda mina föräldrars begravningar och är så nöjd. Har fått så bra hjälp med blommor, minnesalbum och annonser. Kan inte berömma nog mycket...

Svar från Karins Begravningsbyrå

Wow vilka fina ord! Nu stäcker vi på oss ordentligt. Tack snälla Ingrid för att du tog dig tid <3

Lillemor E
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Trevligt bemötande, kunnigt och förtroende ingivande.

Tack Lillemor <3

Solveig E
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Professionelt bemötande som bibellit ett genuin personlig atmosfär. Mkt bra att allt fr begravning till bouppteckningen sköts på ett & samma ställe.

Tack Solveig <3

Annica Å

Proffsigt bemötande och tillgängliga

Tack Annica <3

Mariann Z
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Trevligt bemötande och väldigt bra hjälp med allt. Lättsamma att prata med och bra stöd. Begravningshjälp och bouppteckning.

Tack Mariann <3

Elisabeth S
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Fint omhändertagande, en trygg process i alla skeden. Kan varmt rekommenderas.

Tack Elisabeth <3

Rosita N
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Fint bemötande och ovärderlig hjälp med begravning, bouppteckning och alla andra frågor efter vägen i denna tid av sorg. Tack!

Tack Rosita <3

Berit H
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Omtänksamt, respektfullt och proffsigt bemötande.

Tack Berit <3

Per-ola F
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Hej. Kände att vi blev personligt bemötta av glada och intresserade personer. Vi är mycket nöjda med hela processen vid våran pappas bortgång. De kände sig delaktiga i vår sorg vilket vi uppskattar. Dessutom fungerade allt perfekt som var utlovat. Vi kan från hjärtat rekommendera denna begravningsbyrå till andra. Tack. Hälsningar Per-Ola Frank

Tack Per-Ola! <3

Margitta G
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Vi blev väldigt bra bemött och omhändertagande.Vi hade inga förväntningar men de spörsmål vi hade utfördes mycket proffesionellt.Det gällde begravningstjänst med allt vad det innebär.

Tack Margitta <3

Marie S
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Vi är mycket nöjda med bemötandet vi fick i samband med en nära anhörigs begravning.

Tack Marie <3

Bernt J
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Mkt. bra bemötande av kunnig personal. Hjälpte mig med allt och jag har bara beröm att ge. Tog hand om hela resan från frånfället av min fru till kremering och boupteckning. Jag är mkt tacksam. Mvh/Bernt Jansson

Tack <3

Ulrika B
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Vänligt trevlig bemötande! Bra information om begravning, kostnaden och allt runtomkring detta.

Tack Ulrika! <3

Annika Ö
Skrev om Karins Begravningsbyrå

Man får bra hjälp.och blir väl omhändertagen.dom fick hjälpa mej med allt.och det är dom bäst med.

Tack <3