Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Ring 0570-100 30 Dela

35 omdömen om Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Sedan starten hos Reco 2023

Arezo Q
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Hedefur en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Charlottenberg

Han är väldigt snäll och smart i sitt arbete, jag önskar honom mer framgång

Nico W
Köpte sitt hus med hjälp av Julia Nordin en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Borgvik

Sehr freundlich und sehr zuvorkommend Unkomplizierte Zahlungsmöglichkeiten durch Bereitstellung des Kontos der Agentur Keine Erwartung, für uns neu, daher alles Gut. Hoffentlich weiterhin gute Zusammenarbeit bei der Restabwicklung.

Simon B

I don't understand all the Swedish words, but my experiences thusfar have been very good. Jesper is friendly and showed patience.

Susanne N
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Hedefur en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Jesper fikser der man behøver og hjelper til med det man trenger hjelp til.

Susann A
Sålde sitt hus med hjälp av Wilma Kling en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Trevlig och tillmötesgående. Lyhörd och tillgänglig

Kate K
Köpte sitt hus med hjälp av Wilma Kling en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Wilma er ei blid å imøtekommende dame. Fulgte meg opp på alle måter og jeg er super fornøyd.

Pernilla J

Vi har varit super nöjda med Wilma under vårat köp av bostad. Kan varmt rekommendera henne till andra.

Mats A

Smidig och bra förmedling och var lyhörd för våra åsikter.

Karin Magdalena E

Jag blev bemött på ett bra sätt. Wilma förklarade och fixade allt på ett enkelt och självklart sätt, så att allt kändes lätt och enkelt för mig. Jättebra!

Hjørdis H

En veldig fin mekler. Vi er veldig fornøyd med hans jobb,. Vennlig hilsen Hjørdis Høgna Stefan Sigurbjørnsson.

Mattias J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Wilma Kling en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Arvika Centrum

Jag blev bemött väldigt väl och vi hade god kontakt. Var dock några gången när det var någon annan som var tvungen att ta över pga semester och annat. Men det kändes tryggt

Allan Winkler C

Megler glemte avtale om visning. Hadde forventninger om at megler kunne svare og gi informasjon, men han henviste hele tiden til selger. Synes megler var lite opplest og kunne lite om eiendommen.

Jonas A

Trevlig och lätt att prata med på visningen. Professionell fast lättsam när vi skrev kontrakt.

Josefin Ö
Köpte sin bostad med hjälp av Wilma Kling en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Skärmnäs

Super tacksam att vi fick Wilma. Hade henne vid både försäljning av gamla huset samtidigt som huset vi köpte. Hon har alltid svarat på alla konstiga funderingar man haft vad än klockan varit eller om det är helg eller kväll. Så stort tack 🌸

Sigrid M

Mycket bra samarbete med Wilma i hela processen med köp av hus.

Christian M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Hedefur en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Kunnig, tillgänglig och flexibel. Kan varmt rekommendera Jesper.

Lena B

Min/våran erfarenhet av Jesper Hedegårds som mäklare är att han både är inlyssnande på våra tankar och önskemål som säljare men också på ett bra sätt kan vara tydlig och vägledande med egna förslag och idéer på ett stödjande sätt. Jesper har hela tiden varit noggrann med att hålla oss informerade så vi kunnat följa ”säljprocessen”. Han ger ett kunnigt och professionellt intryck som gjort att vi har kunnat slappna av när vi gått igenom vår livs största affär. Vi har känt oss som viktiga kunder hos mäklarfirman Agentur/Jesper Hedefur.

Fredrika L

Lyssnar vid samtal vad man önskar och försöker allt han kan att göra det till verklighet.

Betzy F

Snabb och flexibel. Fick sålt min bostad på rekordtid

Even H

Vi gir wilma toppkarakter ved vårt fastighetskjøp. Profesjonell, svarer raskt på våre henvendelser , positiv og effektiv på alle måter .

Anita H

Wilma er en dyktig, imøtekommende fantastisk megler, anbefales til alle.

Lars-Göran L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Wilma Kling en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Åmotfors

Bra och god tycker jag som var väster ut ifrån Täby (Sthlm) igår och hämtade Nycklarna till Fastigheten. Bara bra saker.

Mehrun Nisa A

Veldig hyggelig og imøtekommende. Anbefaler henne!

Pär Anders E

Duktig mäklare, höll lagomt avstånd och läste vår situation bra. Tog omgående tag i frågor som var utanför den redan insamlade informationen om fastigheten. Förmedlade med stor känsla för ens integritet och fick därmed snabbt mitt förtroende.

Steinar Arve J
Sålde sin stuga med hjälp av Malin Jakobsson en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Malin er en perfekt representant for sist yrke och har alle de nödvendiga kvaliteter som skall till. Malin er också mycket tilltagende i sitt vesen. Önsker henne lycke till videre i sitt yrke.

Markus B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Jakobsson en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika
Arvika Centrum

Bra bemötande, lättsam att prata med och bra service. Jag är mycket nöjd med hjälpen.

Editha N.s. N

Han er vennlig och omtenksom. Effektive som mekler. Han holder det han lover. Han er dyktig at lyssna på sine kunder.

Lovisa S
Centrala Arvika

Så tillmötesgående, professionell och trevlig.

Kerstin Sylvia G
Jössefors

Hon var jättebra inget att klaga på. Vänlig och alltid på gott humör.

Jeanne Louise Fernande V

Mäklare var mycket tillmötesgående för mig, för att Svenska talet är inte mitt första talet. Hon hjälpte mig förstå procedure och hjälpte mig på väg att försätta.

Geir H

Jeg er meget fornøyd med Jesper. Han var "på ballen" fra første dag, og meget ryddig og rask ved salget av min eiendom i Koppom. mvh Geir Heggedal

Allmänna A
Taserud

Mkt bra bemötande och snabba återkopplingar genom hela processen!

Ewa Lenica Marie J
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Nordin en del av Agentur Fastighetsförmedling Arvika

Vi uppfattar Julia som väldigt kunnig och saklig. Hon är också snabb med återkoppling i ärendet. Vi rekommenderar gärna Agentur Fastighetsförmedling vidare och då gärna med Julia Nordin.

Lina R

Hon är glad trevlig ,lätt att tycka om. Vi är jättenöjda med allt 🤗

Pierre Magnus Sebaztian L

Detta är första gången för mig och jag är nöjd med bemötande osv.. 😃