Trevlig och kunnig mäklare som satte oss som kunder i fokus. Bra på att återkoppla och svara på våra frågor plus ge oss råd utifrån vår kommande försäljning.
Julia Nordin
Julia Nordin är mäklare på Agentur Fastighetsförmedling Arvika
.Julia Nordin har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Julia Nordin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.8. Julia Nordin har haft 21 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
18 omdömen om Julia Nordin
Mycket trevlig och professionell. Skötte visningar, fotograferingen och ordnade med besiktningen både snabbt och smidigt.
Jobbar engagerande, lyhört och professionellt.
Trevligt bemötande. Serviceinriktad. Förtroendeingivande, Kan sitt jobb.
Vi är verkligen tacksamma för all hjälp vi fick av vår mäklare, Julia, när vi köpte vårt nya hem. Från första mötet blev vi bemötta med värme och professionalitet, och det var tydligt att hon verkligen förstod oss och våra krav. Vi hade höga förväntningar på processen eftersom det här köpet var viktigt för oss. Julia levde verkligen upp till dem. Hon var både kunnig och noggrann, och när vi behövde ändra i uppgörelsen exempelvis inflyttningsdatum kunde hon bistå med hjälp att försöka ordna detta. Vi är väldigt nöjda...
Mycket engagerad mäklare med kunden i fokus. Gör allt 100% hela vägen till påskrivet kontrakt.
Julia bemötte oss bra, hon svarade på de frågor vi hade och tog reda på de frågor hon inte hade svaret på. Hon hade glatt humor och positivitet, vi kände en trygghet att ha henne som mäklare. Hon levde upp till de förväntningarna vi hade om henne, det märktes att hon ville få oss att känna oss trygga angående huset och köpet. Vår upplevelse kring att köpa huset var smidig och snabb.
Väldigt duktig lätt att förhandla och gör sitt jobb på ett professionellt och bra sätt.
Hela processen gick snabbt och vi blev gott omhändertagna.
Vi träffade en annan mäklare,Julia var sjuk