Bra bemötande och ett extra plus att vi kunde få se lägenheten en söndag.
Malin Jakobsson
Malin Jakobsson är mäklare på Agentur Fastighetsförmedling Arvika
.Malin Jakobsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Malin Jakobsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Jakobsson har haft 54 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 81% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
41 omdömen om Malin Jakobsson
Toppen mäklare!! Rekommenderar verkligen Bra bemötande, snäll och levde upp till alla förväntningarna
Professionell, tillmötesgående och supertrevlig mäklare! Rekommenderas varmt!!
Väldigt trevlig och hjälpsam. Trots mitt jobbiga schema som natt arbetare så löstes alla problem och frågor som jag hade direkt!
Har träffat både Malin och Julia på Agentur Superbra båda två 🤩
Duktig och inspirerande. Alltid kontaktbar.
Bra bemötande, lyssnade o ställde frågor, visade intresse av vad vi ville. Bra återkoppling innan/efter visning. Eftersom vi hade en mäklare innan Malin så har vi lite o jämföra med. Malin är allt vad den förra inte var. Trevlig, intresserad, tillgänglig på alla möjliga tider. Nu blev inte försäljningen genom mäklaren, utan vi fick fram en köpare själva. Malin hjälpte oss dock med kontraktet. Kanonbra service, rekommenderar gärna Malin till andra.
Bra bemötande, lyssnade och ställde frågor, visade intresse av vad vi ville. Bra återkoppling innan/efter visning. Eftersom vi hade en mäklare innan så har vi lite att jämföra med. Malin är allt vad den förra inte var. Duktig mäklare
Snabba svar. Bra bemötande. Jag är nöjd. 😊
Med Malin var dat lätt att samarbeta fick bra information ,Malin var en trygghet att ha och lätt att kommunicera med. jag fick all hjälp jag behövde och svar på mina funderingar angående försäljningen. Jag rekommenderar Malin varmt och är mycket nöjd med vårat samarbete. .