AH Trädkonsult AB

AH Trädkonsult AB

ahtradkonsult.se
Omdömen totalt
6
Snittbetyg
4.5
Ring 076-030 37 08 Dela

Om företaget

AH Trädkonsult är experter inom arborikultur med omfattande erfarenhet inom trädkonsultering, trädvård, beskärning och fällning. AH Trädkonsult stöttar er under byggprocesser genom att erbjuda trädinventering, trädbesiktning, trädskyddsplaner, uppföljningar och tillståndsansökningar. Vid trädgårds och markanläggning hanterar... 

Skriv ett omdöme

6 omdömen om AH Trädkonsult AB

Sedan starten hos Reco 2024

Visar 6 omdömen med 4.5 i snittbetyg
Peter H
Skrev om AH Trädkonsult AB

Trevligt bemötande! Väldigt kunnig och fint utfört arbete samt snabb! Nu kommer vårt äppelträd få ett fortsatt liv, till stor glädje för oss.

Svar från AH Trädkonsult AB

Tack för ditt fina omdöme och för förtroendet att ta hand om ert äppelträd!

Gunnar S
Skrev om AH Trädkonsult AB

Mycket professionellt utfört arbete och vänligt bemötande!

Svar från AH Trädkonsult AB

Tack för ditt värmande omdöme! Det var väldigt trevligt att få vårda era fruktträd.

Anna-Lotta H
Skrev om AH Trädkonsult AB

Vi anlitade AH Trädkonsult som underkonsult för att ta fram en trädskyddsplan efter en inventering av särskilt skyddsvärda träd. Vi är nöjda med resultatet samt den goda kundkontakten både gentemot oss och vår kuns i sin tur. Elinor är kunnig och engagerad att jobba med och vi kommer definitivt anlita henne i framtiden om behovet uppstår!

Svar från AH Trädkonsult AB

Det var ett trevligt samarbete, hoppas vi får fler tillfällen framöver att arbeta ihop! Tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna omdöme!

Jonas S
Skrev om AH Trädkonsult AB

Mycket bra bemötande och service vid alla samarbeten. Har köpt både trädbesiktningar och beskärningar med ett mycket fint resultat och snabb leverans.

Svar från AH Trädkonsult AB

Vad roligt att du är nöjd med våra tjänster! Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme, det betyder mycket!

Marika R
Skrev om AH Trädkonsult AB

AH Trädkonsult AB har utfört flertalet trädvådsinsatser för oss. De är snabba att vara på plats och utför sitt arbete på ett mycket professionellt sätt där yrkeskunskapen är stor vilket vi värdesätter och är viktigt för oss. Vid det tunga snöfallet i november då vi hade många tallar och lönnar som behövde akuta insatser, då flera blev riskträd över en natt. Detta åtgärdade AH Trädkonsult snabbt åt oss. Vi har också kontinuerlig beskärning av träd i vårt trädbestånd på våra bostadsgårdar som utförs på bra yrkesmannamässigt... 

Svar från AH Trädkonsult AB

Tack för att du tog dig tid att lämna det utförliga och fina omdömet, det betyder mycket!

Stefan E
Skrev om AH Trädkonsult AB

Fantastiskt kompetent och därtill trevlig som jag varmt kan rekommendera.

Svar från AH Trädkonsult AB

Det var roligt att få rå om era gamla och praktfulla ekar! Jag ser fram emot att följa utvecklingen och se hur träden svarar på beskärningen. Tack för att du tog dig tid att lämna det fina omdömet!

Filtrera omdömen