Albin Mur & Puts AB, sid 2
Välkommen till Albin Mur & Puts AB!
Vi är ett byggföretag som hjälper dig med småhusentreprenader och andra ROT-arbeten. Vi är åtta anställda men har även samarbeten med flera andra entreprenader vilket gör att vi känner oss trygga i de flesta typer av både mindre och större projekt.
När du anlitar oss får du ett miljötänkande företag som står för kvalitét och noggrannhet.
Vi skriver alltid tydliga avtal när vi påbörjar ett nytt projekt för att du ska känna dig trygg med oss.
Läs gärna vad våra kunder säger om oss här, och tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor!
Utmärkelser
54 omdömen om Albin Mur & Puts AB
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Albin Mur & Puts AB
Trevligt bemötande hela vägen, både före och under arbetets gång. Bra beskrivning ang utförande och pris för jobb (fogning och byte av tegelsten på fasad). Levererade det vi förväntade oss.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Albin Mur & Puts är en självklar partner till oss då vi bygger hus med putsfasad. Det är alltid rak och tydlig kommunikation och resultatet är alltid 100%. Trevlig personal som vet vad de gör.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Jag är supernöjd med Izo och hans gäng!
skrev om Albin Mur & Puts AB
Mycket bra utfört arbete ? Vi är mycket nöjda med resultatet
skrev om Albin Mur & Puts AB
Kan definitivt rekommendera Albin Mur & Puts AB. Vi putsade om sockeln på huset och resultatet är superfint och kommunikationen var jättebra rakt igenom.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Väl utfört arbete till rätt pris.
Bemötta på bästa sätt
Hoppades att dom skulle utföra arbetet på ett bra sätt och vi blev inte besvikna
Höll tidsramar
Vi anlitade Albin Mur & Puts för att mura och putsa om vår husgrund samt panela och måla en gavelspets.
Snyggt och proffsigt utfört arbete
Belåtna!
Sylva & Berra -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Pålitliga, skickliga och trevliga. Håller vad de lovar. Rekommenderas varmt!
skrev om Albin Mur & Puts AB
Välgenomfört arbete. Bra i dialogen och Inget att klaga på.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Trevliga, prisvärda och noggranna!
Som arkitekt är man mån om att saker blir hantverksmässigt utförda. Bra rutin från platsbesök inför offert till snabb hantering av fakturering.
Jag rekommenderar dem varmt! -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Vi anlitade Albin Mur & Puts för att renovera vår fasad våren 2022. Efter en försenad start har vi nu ett nytt fint hus. Många tack för det. Förutom det har vi hela tiden haft en jättebra dialog under arbetets gång. Asko, Iso och hans bröder med flera, har kommit med bra idéer som lett fram till det fina resultatet. Tack för hjälpen och jag kommer rekommendera er för framtida arbeten.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Vi anlitade Albin Mur & Puts under maj-juni 2022 för att göra om fasaden på vårt 20-tals hus. Det befintliga huset samt en 3-vånings-tillbyggnad.
Arbetet utfördes noggrant och efter tidsplan. Iso och hans bröder arbetade hängiven för att åstadkomma det finast möjliga resultat. De erbjöd goda förslag där valmöjligheter i utförandet av arbetet fanns. Och det städades på platsen när de var klara.
Vi kommer att anlita de igen för Mur-och Fasadarbete.
Stort tack flr det fina huset vi fick! -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Mycket kunniga, pålitliga, levererar hög kvalité, håller tidplanen och är dessutom trevliga. Rekommenderas varmt!
skrev om Albin Mur & Puts AB
Trevliga och professionella killar som hjälpte mig att putsa husgrunden. Rekommenderar varmt.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Vi anlitade Albin mur & och puts då ena gaveln på vårt hus var i bedrövligt skick. Bra i kontakten men vi fick vänta ett tag men när dom väl kom igång flöt det på fint. Mycket bra resultat, vi hoppas det håller länge.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Snabbt utfört arbete med väldigt gott resultat. Bra bemötande från första möte till färdigt arbete.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Mycket proffsiga genom hela arbetet och vi är supernöjda med resultatet och deras bemötande!
skrev om Albin Mur & Puts AB
Albin Mur & Puts AB tog på sig uppdraget att hjälpa oss förbättra puts, färg och måla om fönster på vår villa. Samarbetet med bolaget var allt man kan önska som kund både inför - under och efter utfört arbete. Vi kan varmt rekommendera Albin Mur & Puts AB.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Tog hjälp av Albin mur och puts för en omputsning av vår relativt stora husgrund vilket också inkluderade borttagning av gammal puts och igenmurning av två fönster.
Dom stort intresse vid första kontakt och kunde starta arbetet inom dom ca 2,5 mån. som vi kom överens om.
Lämnade dock mitt i arbetet ett par dagar då annat akut kom emellan men inget som störde.
Dom visade stor proffsighet i arbetet så jag kan varmt rekommendera dom. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Albin Mur och Puts gav oss en bra offert på fönsterbyte och reparation av puts samt ommålning av puts och sockel.
Bemötandet har varit bra från offert till slutförtarbete. Pris och tidsramarna höll och vi är mycket nöjda med utförandet och det har varit lätt att ha dialog med arbetsledaren under projektet. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Vi har putsat om hela vårt hus med hjälp av Albin Mur & Puts.
Slutresultatet översteg förväntan. Allt är välgjort och med känsla.
Vi var i dialog med flera olika putsföretag och Albin M & P gav bästa intrycket och mycket riktigt, de var lätta att prata med under hela projektet och de höll tiden galant. Vi är så nöjda och rekommenderar dem varmt! -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Helt fantastiskt upplevelse från början till slut. Klart och tydligt offert trots att jag ändrade på beställningens omfattning ett par gånger. Bra kommunikation. Höll tidsschemat trots dåligt väder några dagar. Oerhört noggrannt arbetet genomgående det finns ett stolthet i Izo (chefen) som ibland saknas i hantverks branschen.
Vi putsade om hela huset, byt ut plåt samt rengjorde hela taket.
Vi är jättenöjda och rekomendera detta företag utan minsta tvekan. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Vår höga sockel på huset blev fantastiskt fint reparerad, putsad och målad. Gänget ifrån Albins var lätta att komma i kontakt med, trevliga, professionella och effektiva i sitt arbete. Dessutom hjälpte de oss utan att tveka då ett helt annat problem med en översvämning inträffade. Riktigt sjyssta killar!
Vi är supernöjda och jag kommer definitivt att vända mig till dem igen för arbeten. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Tilläggsisolerat, putsat sockel och bytt källarfönster samt putsning av murstock/öppen spis.
Duktiga killar som gjorde ett bra jobb, höll utsatt tid och såg till att städa efter sig.
Enda minus var att det var lite svårt att få ett besked när de skulle komma och göra jobbet. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Mycket serviceminded och med ett fint slutresultat. Upplevde att de var väldigt måna om att vi skulle bli nöjd med arbetet och höll både tid och budget.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Bytte fasad på vårat hus. Bra pris och snabbt och snyggt jobb. Vi blev jättenöjda och det blev jättefint. De lyssnad på våra önskemål och kom med förslag på förbättringar och alternativ. Lätta att komma i kontakt med och svarar snabbt.
5 av 5! -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Mycket nöjd med en renovering av en tröskel till en garagedörr.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Anlitade Albin mur och puts för renovering och ommålning av putsfasad. Det gjorde ett mycket bra arbete, kommunikationen med firman funkade bra på alla sätt och vis. I de fall då vi hade synpunkter på arbetet åtgärdades de på ett smidigt sätt.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Albin Mur & Puts hjälpte oss med att renovera och måla om putsen på ett reverterat trähus från förra sekelskiftet.
Vi valde dem bland flera andra tack vare ett mycket proffsigt första bemötande från Asko och deras positiva kundomdömen på bl.a. reco.
Arbetet genomfördes av mycket kunnig, snabb och skicklig personal som var/är måna om att resultatet ska bli bra och kunden nöjd.
Frågor som uppkommit under jobbet har bemötts och besvarats snabbt av Izo och Asko.
Kommer att anlita dem för framtida jobb och rekommenderar dem starkt. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Putsen på en vägg rasade i somras. Kontaktade Albin Mur & Puts och de utförde jobbet snabbt och på ett bra sätt som vi är nöjda med.
skrev om Albin Mur & Puts AB
De tog bort gammalt silikon, murade igen sprickor och satte in nya vita mexitegel där det tidigare var fula spacklade hål och gamla ventiler jag inte längre behöver. Sen skrapade och målade de om en vit balkongpelare.
Jag råkade sen, tokigt nog, trycka hål på murbruket när jag skulle släta till lite men det fixade de utan extra kostnad när de skulle hämta sina saker samma dag.
De är supersnabba på att svara och trevliga att ha att göra med. Det blev riktigt fint resultat också, speciellt pelaren, borde ha gjort hela balkongen nu i efterhand.
Supernöjd och kan verkligen rekommendera dem. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
De putsade om min skorsten utvändigt där färgen flagnat. De kom på tiden de utlovat och jobba på i två dagar. Jag är mycket nöjd med resultatet och bemötande (trevliga, noggranna och gjorde det lilla extra). Inte bara det att de putsade om skorstenen utan de målade även plåten så gamla färgstänk försvann - mycket snyggt !.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Företaget gav gott intryck, var trevliga och utförde jobbet med gott resultat. Kommunikationen var bra också. Jag skulle anlita de igen. De hade egentligen inte tid med mitt lilla jobb, men efter två veckor, så lyckades de hitta en lucka. Jobbet avsåg att knacka ner puts som släppt från underlaget och putsa om en innervägg.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Albin mur och puts anlitades för att renovera husfasad. Under arbetet tillkom dessutom annat, på vårt initiativ, som t ex byte av altandörr.
Albin mur och puts var proffsiga och flexibla i sitt bemötande. Jobbade fokuserat och var angelägna om vår nöjdhet.
Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt att anlita Albin mur och puts! -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Arbetet utförs på överenskommen tid med hög kvalitet och till det pris som angivits. Dessutom är dem trevliga 👍
skrev om Albin Mur & Puts AB
Vi anlitade ”Albin” för ett större renoveringsprojekt där vi putsade om och målade fasaden, målade om takfötter, vindskivor, fönster och sula. I tillägg bytes några fönster ut samt att hängrännor och stuprör byttes ut. De var väldigt bra att ha att göra med och flexibla då bla de nya fönstrens blev lite försenade så projektet drog ut lite på tiden. Jag ger dem mina varmaste rekommendationer!
/Joakim -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Företaget utförde arbetet med att putsa vår stenmur och gjöt en ny trappa. Arbetet utfördes mycket proffsigt.
Vi är mycket nöjda med kontakten inför arbetet, under arbetet och när arbetet var klart.
Albin Mur & Puts AB kan vi verkligen rekommendera. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Snabbt och bra utförande. Jag är mycket nöjd.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Vi fick hjälp med putsning av vårat tegelhus. Resultatet var oslagbart och vi kan inte vara mer nöjda med detta företag. Rekommenderas varmt!
skrev om Albin Mur & Puts AB
Snabba, ordentliga och trevliga gubbar. Utförde jobbet snabbt och till full belåtenhet. Rekommenderas.
Putsning av grundmur. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Lagning, förstärkning, målning av mur, trappa, grund. Det gick inte fort och de var inte särskilt noggranna med detaljer, men det var ett gediget arbete och det blev fint och bra till slut. Om jag behöver liknande hjälp framöver skulle jag nog anlita dem igen.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Jag behövde en putsfirma för putsning av skarvar och insida av mitt poolbygge. Ringde på måndag runt kl 0830 fick snabbt svar och vi diskuterade timpris och vad jag ville ha gjort. Kl 10.00 samma dag var vi överens om pris och vad som skulle utföras. Kl 13.00 SAMMA DAG dyker två trevliga killar upp och sätter igång. Kl 18.00 var arbetet utfört och klart. Det var tunnputsning av fiberarmerad betong 40m2 och även en trappa som putsades. Mycket rimlig prisnivå och arbetet extremt väl utfört!
Rekommenderas och ska jag använda en murare igen blir det Albin Mur och Puts igen. -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Supertrevliga och riktigt duktiga yrkesmän. Bra prisnivå, kommer att rekommendera Albin mur & puts till alla jag känner som behöver bra hantverkare. Lars Stener / Lidingö
skrev om Albin Mur & Puts AB
Gjorde ett superbra jobb med vår stödmur.
Var dessutom trevliga att ha att gör med, serviceminded och tillmötesgående.
Rekommenderas varmt -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Albin Mur & Puts renoverade min husfasad. Mycket trevlig bemötande, snabb service. Resultatet överträffade stort mina förväntningar. Utmärkt jobb!! Jag har faktiskt aldrig upplevt så bra bemötande, så snabbt och nogrant arbete av en hantverkare. Jag är mycket tacksam. MVH Elke Westlund.
skrev om Albin Mur & Puts AB
Toppenkillar som putsade om vårt hus.
Effektiva och trevliga. "Det fixar vi" inställning. MYCKET nöjd. -
Stödmur
Trevliga
Hantverkare bra jobb
Utmärkt utfört -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Trevliga och kunniga killar.
Gör en hel del jobb åt mig och alltid med ett fint slutresultat -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Anlitade Albin Mu & Puts för reparation av garagegrund.
Många plus i kanten:
+ Mycket bra bemötande, snabbt, redigt och klart
+ Svarar i telefon, lätt att komma i kontakt med
+ Inget strul, trevliga och kändes proffsiga
+ Lämnat snyggt efter sig!
Så länge huset vilar tryggt på nya, fina grunden, är jag nöjd! -
skrev om Albin Mur & Puts AB
Mycket proffsiga och duktiga killar som jag varmt kan rekommendera !