Alegos EL AB

Alegos EL AB

alegosel.se
  • Badge2025
4.9

Alegos EL AB är en modern elfirma i Stockholm som hjälper privatpersoner, företag och BRF med allt från små servicejobb till större installationer. Vi arbetar med noggrannhet, tydlighet och säkerhet som grund – och vi tror på enkel kommunikation och lösningar som håller länge.Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF med allt...

16 omdömen om Alegos EL AB

Iréne O
Skrev om Alegos EL AB

Trevligt bemötande och tillmötesgående. Jag hoppades på bra hjälp och det var över mina förväntningar. Så proffsigt utförande och snabbt! Jag behövde hjälp med att flytta ett jordat eluttag för kyl o frys.

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Iréne! Vad roligt att höra att bemötandet och resultatet överträffade dina förväntningar, och att du är nöjd med både utförande och tempo. Tack för att du anförtrodde oss arbetet med eluttaget till kyl och frys – vi hjälper dig gärna igen om behovet uppstår. Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Fadi T
Skrev om Alegos EL AB

Hej! Jobbet var ordning och snyggt och blev stor skillnad än tidigare.

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt omdöme, Fadi! Vad roligt att höra att du upplevde arbetet som både ordningsamt och snyggt, och att resultatet blev en stor förbättring jämfört med tidigare. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Joreno B
Skrev om Alegos EL AB

Hittills så är vi jättenöjda.

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt omdöme, Joreno! Vad roligt att höra att ni är jättenöjda. Tveka inte att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver. Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Samuel O
Skrev om Alegos EL AB

trevligt och snabbt bemötande. Alegos hjälpte mig att installera ett nytt elcentral

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt omdöme, Samuel! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt och snabbt bemötande, och att vi fick hjälpa dig med installationen av din nya elcentral. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Shanta I
Skrev om Alegos EL AB

Jag är glad och tacksam deras job

Lars S
Skrev om Alegos EL AB

Mycket bra o snabbt byte av gammal elcentral. Trevlig o serviceminded personal. Rekommenderas varmt. /Lars

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Lars! Vad roligt att höra att du är nöjd med det snabba bytet av elcentralen och vårt bemötande. Tack för din varma rekommendation – den uppskattar vi verkligen. Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Wasim F
Skrev om Alegos EL AB

Duktiga och trevliga personal. Gör jobbet på ett perfektion sätt

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt omdöme, Wasim! Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som både duktig och trevlig, och att arbetet utfördes på ett sätt som motsvarade dina förväntningar. Tack för ditt förtroende! Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Tony D
Skrev om Alegos EL AB

Snabb service och erfarna människor

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt omdöme, Tony! Vad roligt att höra att du uppskattade vår snabba service och erfarenhet. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Andreas T
Skrev om Alegos EL AB

Mycket nöjd med jobbet! Elektrikern bytte elcentralen snabbt och smidigt, och allt kändes proffsigt gjort. Bra kommunikation under hela processen och lämnade snyggt efter sig. Kan absolut rekommendera!

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Andreas! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med arbetet och att både utförande, kommunikation och ordning efteråt levde upp till dina förväntningar. Tack för din rekommendation – den betyder mycket för oss. Vi hjälper dig gärna igen framöver! Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Jonathan S
Skrev om Alegos EL AB

Väldigt trevligt bemötande och snabba på sitt jobb

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt omdöme, Jonathan! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att arbetet gick snabbt. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det uppskattar vi verkligen. Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Bekir S
Skrev om Alegos EL AB

Fint ocg ren,bra jobb och snap

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt omdöme, Bekir! Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet och att arbetet upplevdes som både fint, rent och snabbt utfört. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Raymond R
Skrev om Alegos EL AB

Gjorde ett jättebra jobb. Och snabbt. Om dom hade tagit med sig det gamla proppskåpet, hade det blivit 5 cirklar.

Svar från Alegos EL AB

Tack för ditt omdöme, Raymond! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet och att det gick snabbt. Tack också för din feedback kring det gamla proppskåpet – det tar vi med oss för att bli ännu bättre framöver. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Fares B
Skrev om Alegos EL AB

Väldigt trävliga, och de var underbara eltekniker.

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt omdöme, Fares! Vad roligt att höra att du upplevde våra elektriker som både trevliga och underbara. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det uppskattar vi verkligen. Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Hamid D
Skrev om Alegos EL AB

På Alegos EL har jag haft kontakt med Gabriel som har varit super hjälpsamt, han har kontinuerligt uppdaterat mig och återkopplat efter utfört jobb. jobbet var proffsigt och gick snabbt och smidigt. 5 av 5 guldstjärnor!

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du haft en så bra upplevelse och att Gabriel kunnat hjälpa dig på ett uppskattat sätt genom hela processen. Vi är glada att arbetet upplevdes som både proffsigt, snabbt och smidigt. Tack för 5 av 5 guldstjärnor – det värmer verkligen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Asif S
Skrev om Alegos EL AB

Duktig och trevligt personal och el central fick nytt liv,och mycket nöjd med arbetet. Rekommendera med hög betyg.

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Asif! Vad roligt att höra att du är nöjd med både vårt arbete och vår personal. Kul att elcentralen fick nytt liv! Tack för din rekommendation och ditt höga betyg – det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar Alegos EL AB

Sture S
Skrev om Alegos EL AB

Snabba och smidiga innan installation. Proffsigt och snabbt installerat. Kan varmt rekommendera Alegos El

Svar från Alegos EL AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Sture! Vad roligt att höra att du upplevde både processen inför och själva installationen som snabb och smidig. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Vänliga hälsningar, Alegos EL AB