Åm-Mek & Rör AB

12 omdömen om Åm-Mek & Rör AB

Sedan starten hos Reco 2026

Jonsson O
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Ett mycket bra bemötande samt ett proffsigt utförande av arbetet! En fantastisk positiv montör som gav oss ett tryggt förtroende för företaget! Dessutom ringde han efter en tid och kollade om allt var bra! Imponerande!

Hans-Åke P
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Trevligt bemötande. Snabba att komma och hantera vårt problem. Snabb med offert. Skulle absolut rekommendera Åm-Mek & Rör AB

Johannes G
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Jag fick snabbt hjälp och deras hantverkare är yrkesskickliga, trevliga och lätta att ha att göra med.

Inga-Lill S
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Fick snabbt ett kostnadsförslag som stämde.Företaget kunde komma fort och utförde jobbet bra.

Frida O
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Snabb hantering av förfrågan och proffesionellt utfört arbete. Mycket nöjd och kan starkt rekommendera ÅM.

Fredrik B
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Bra och trevligt bemötande. Snabb respons.

Erika S

Fick snabb hjälp . Bra utfört. Trevlig personal

Claes-Göran J
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Allt fungerade enligt förväntningarna.

Malin N
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Precis innan jul drog jag -idiotiskt nog- igång med att byta badrumsinredning, som vanligt med en stark övertygelse att det här fixar jag själv. De nya rören och kopplingarna stämde dock inte med de gamla och eftersom jag tänkte att det skulle vara omöjligt att få tag i en rörmokare så tätt inpå jul försökte jag själv med diverse övergångsnipplar och förlängare. Apdyrt och dumt, då jag inte lyckades. Jag kontaktade Åm-Mek & Rör och redan dagen efter kom en trevlig grabb och fixade direkt det jag trilskats med i flera dagar....

Nikabygg A
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Bra kund bemötande , pålitlig och kommer när dom lovar samt löser problemet.

Jan B
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Bra arbete o trevliga, bra återkoppling

Britta O
Skrev om Åm-Mek & Rör AB

Hur bra som helst! Rörmokaren Jesper hjälpte mig med en vattenkatastrof, han var supersnabb och effektiv. Jättetrevlig och duktig kille. Jag är jättenöjd.