Anyta Måleri

Anyta Måleri

Ring 070-795 09 58 anytamaleri.se

Välkommen till Anyta Måleri! Anyta Måleri i Enköping är ett litet företag men med stor fokus på kunden. Över 15 års erfarenhet som yrkesmålare med gesällbrev. Efter många år i branschen föll det naturligt att starta eget – med målet att bygga ett långsiktigt, pålitligt företag där kvalitet alltid går före genvägar. Bakom...

4 omdömen om Anyta Måleri

Margaretha O
Skrev om Anyta Måleri

Måla villa, garage och friggebod. Snabbt utmärkt målat och trevligt bemötande. Lätt att ha dialog med dem funderingar vi haft. Mycket trevlig målare och märktes knappt han var här.

Svar från Anyta Måleri

Tusen tack för ett jättefint omdöme! Jag är väldigt glad att ni blev nöjda med både resultatet och bemötandet. Att hålla en nära dialog och störa så lite som möjligt är alltid mitt mål. Tack för att jag fick förtroendet att måla era byggnader! Tar på mig osynlighetsmanteln nu! Om någon undrar vart jag tagit vägen så gömmer jag mig bara bakom färgburkarna. 😂

Sanna B
Skrev om Anyta Måleri

Väldigt fint bemötande. Arbetet utfördes snabbt och väldigt noggrant. 2 rum målades om och resultatet blev mycket bra. Är så nöjd att jag rekommenderat dem till vänner. Vid behov kommer jag absolut att anlita dem igen. Tack Anyta

Svar från Anyta Måleri

Tack Sanna för dom fina orden! Vilken skillnad det blir när man går från vanligt vitt till lite roliga kulörer. Tack för förtroendet och det fina omdömet.

Abou B
Skrev om Anyta Måleri

Professionell och duktig målare som verkade ha cool på det mesta. Kände mig trygg.

Svar från Anyta Måleri

Tack så mycket! Kul att du kände dig trygg genom hela processen.

Oliver M
Skrev om Anyta Måleri

Bästa killen! Smidig, jag driver bemanning och använder honom för målarjobb’ grym kille och smidig i sitt arbete! Rekommenderar enormt!

Svar från Anyta Måleri

Tack för omdömet Oliver! Väldigt uppskattat. Ser fram emot fortsatt samarbete och fler projekt framöver.