Automotor Sweden
Välkommen till Automotor Sweden!
Vi säljer, köper och byter begagnade bilar av massor av olika bilmärken. De bilar vi får in till oss går vi igenom grundligt och rekondar tills de är i toppskick. Allt för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt.
Med oss kan du räkna med att alltid få den bästa avbetalningsplanen och en bilförsäkring som passar just dig och din ekonomi. Självklart hjälper vi dig med varje steg genom bilköpet. Kontakta oss eller kom förbi vårt billager i Norsborg så berättar vi mer och hjälper dig till drömbilen.
Utmärkelser
449 omdömen om Automotor Sweden
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om Automotor Sweden
Jag köpte en bil och lämnade en i inbyte. Blev bjuden ett rimligt pris för min inbytesbil och i övrigt blev jag gott bemöten och affären gick snabbt och smärtfritt. Trevlig och pratglad personal. Det blev en trevlig vistelse i butiken och man blev bemött av personalen som människor inte bara bilförsäljare och kund
Vänligt, artigt och korrekt - man skapade förtroende. Rekommenderar gärna
skrev om Automotor Sweden
Riktigt bra bemötande samt kunnig personal. Kunde erbjuda flexibla lösningar för mig som bor en bit bort. Rekommenderar!
Jag köpte en Citroen C3!
Allting gick jättebra från början till slut. Fick ett proffsigt bemötande både i telefonen och när jag skulle hämta bilen.Nu är man tillbaka i Skåne och bilen gick suveränt! Tack för allt:) -
skrev om Automotor Sweden
Trevligt och proffesionellt bemötande, man tog sig tid och vi hade ett avspänt samtal angående den bil vi köpte, vi kom överrens om hur man skulle åtgärda en trasig detalj där man beställt delar.
Vi kan verkligen rekommendera Automotor Sweden -
Jätte trevliga och hjälpsamma
skrev om Automotor Sweden
Väldigt trevligt bemötande och blev jätte nöjd med bilköpet:)).
skrev om Automotor Sweden
Rekomenderas starkt! Bland dem mer genuina och ärliga bilaffärer jag har gjort! Stort tack till alla inblandade. Lämnade in min gamla bil och åkte därifrån med en ny utan några som helst konstigheter!
skrev om Automotor Sweden
Proffsiga medarbetare och väldigt bra service! Kan varmt rekommendera företaget.
skrev om Automotor Sweden
Supertrevligt bemötande! Bilen var i superbra skick och dom tog sig tid till våra frågor och affären gick supersmidigt. Rekomenderar starkt!
skrev om Automotor Sweden
Super trevliga och hjälpsamma bilhandlare. Lätt att göra affärer med. Duktiga
skrev om Automotor Sweden
Proffsigt och schysst bemötande, härligt med en vettig försäljare som inte pratar hål i huvet och bara vill sälja på en bilar. Är supernöjd med hela upplevelsen och lämnade med en grym bil. Rekommenderas 👍
Mycket trevlig personal ,bra bemötande hjälpsam 😊mycket nöjd 🥰
skrev om Automotor Sweden
Trevligt bemötande och bra service.
skrev om Automotor Sweden
Tack för en toppenfin affär och service. Jag älskar min bil jag köpt er. Super proffsig personal med ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera automotor.
skrev om Automotor Sweden
Mycket trevligt bemötande, hjälpsam. Och en mycket nöjd kund. Kan starkt rekommendera auto motor.
Tony. -
skrev om Automotor Sweden
Jag blev mycket väl bemött - detta var mitt första bilköp och jag känner att vi gick igenom bil och köpet grundligt, vilket gav mig den trygghet som jag behövde.
skrev om Automotor Sweden
Otroligt bra och proffsigt bemötande från säljare. Detta är vår andra bil vi köper här, nästa bilbyte kommer även det ske här. Kan varmt rekommendera denna firma
skrev om Automotor Sweden
Mycket trevlig säljare. Vi kom båda överens om saker på bilen och vi prata mycket med varandra.
skrev om Automotor Sweden
Professionell, trevlig bilhandlare. Rimlig prissättning. Rekommenderar starkt Automotor när du vill köpa eller sälja bil.
skrev om Automotor Sweden
Från början ett trevligt bemötande. Bra beskrivning av den bil jag köpte. Efter att bilen varit på recond o lack fick jag bilder på bilen, vilket gör det där lila extra. Vi mötes på vägen mellan Beddingestrand o Botkyrka i Jönköping. Tack för den vänligheten. Det låg nya gummimattor i bilen och textil mattorna så också nya o fräsch ut.
Fick mycket bra förtroende för dem👍👍 -
skrev om Automotor Sweden
Jätte bra service och snabb och smidig affär
skrev om Automotor Sweden
Det bästa bemötandet vi någonsin fått när vi har köpt bil.
De var oerhört professionella och gav perfekt service från början till slut.
De gör allt för att göra sina kunder extra nöjda och ger ett bilköp med det lilla extra.
När de blir dax för en till bil är de absolut hit vi kommer åka.
På återseenden!!!
Roger och Linda -
skrev om Automotor Sweden
Bästa bemötande, trevligt personal! Vises igen
skrev om Automotor Sweden
Grym service och ett bilköp med det lilla extra. Tack till försäljaren Rami
skrev om Automotor Sweden
Köpte bil hos auto motor hur smidigt som helst. Kunnig och bra personal med stor känsla för service.
skrev om Automotor Sweden
En bra ärlig affär med en grym säljare, rekommenderas stort
skrev om Automotor Sweden
Trevligt bemötande och hjälpsamma när vi köpte begagnad bil. Inga problem att fixa fel som upptäcktes efter köpet.
skrev om Automotor Sweden
Förstklassig service vid vårt bilbyte. Trevlig och serviceinriktad personal. Inget att anmärka, bara positiv upplevelse.
skrev om Automotor Sweden
Bra service med trevliga gubbar!
skrev om Automotor Sweden
Jag har köpt en Mercedes hos automotor . Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Trevlig och kunnig personal.
Det var en väldigt smidig affär. Många plus till er på automotor.
Det blev ett toppen köp -
skrev om Automotor Sweden
Professionellt bemötande. Mycket nöjda med bilen vi köpte. Kommer definitivt gå tillbaka dit när det är dags.
skrev om Automotor Sweden
Fantastisk bemötande redan från första samtalet över telefon. Personalen var professionella, seriösare på ett trevligt sätt (och det viktigaste) service-minded! Är nöjd med bilen jag fick med mig hem!
~Mimmi~ -
skrev om Automotor Sweden
Köpte leksak på 2-hjul här!
Mycket trevligt bemötande, hade kunnat stannat kvar på middag. Pratade om allt mellan himmel och jord och glömde nästan bort att jag faktiskt var där för något annat.
Fick inte plats med ett par saker när jag skulle hämta fordonet -fick det kört till min firma av grabbarna själva.
Att lägga kapital på fordon kan kännas jobbigt och osäkert och för de flesta är det en väldigt stor affär -inte som att köpa en liter mjölk. Men du kan vara lugn här -ingen stress.
Mina 2-hjul? 200+mil på 3 veckor inkl. jobb och barn. -
skrev om Automotor Sweden
Tack för en mycket trevlig affär.
Jag är verkligen nöjd med bemötandet och all kontakt med båda säljarna under affärens gång. När bilen skulle hämtas funkade inte ac:n men detta fixade dem till på ett par dagar utan problem eller några extra kostnader. Allt för att göra sin kund nöjd. Helt klart den bästa bilaffären i Sthlm.
Vi ses igen när det är dax att byta bil. -
skrev om Automotor Sweden
Jag är verkligen supernöjd med mitt bilköp hos Automotor Sweden!
Jag fick ett bra bemötande och känner att jag hittade en bra bil till rätt pris.
Samuel ansträngde sig verkligen för att säkerställa att jag var en nöjd kund även dagen efter bilköpet. Något som jag verkligen uppskattar och värderar.
Jag skriver sällan recensioner men jag känner att Automotor Sweden förtjänar denna 5:a.
De har mina varmaste rekommendationer!!
//Henrik -
skrev om Automotor Sweden
Grym service och mycket trevlig personal 😀
skrev om Automotor Sweden
Väldigt bra och tillmötesgående personal. Det de inte hade svar på tog de reda på och återkom med svar. Väldigt smidig affär och gav ett bra förtroende.
Fick problem med bilen strax efter köp. Inga konstigheter, ett telefonsamtal och sedan tillbaks med bilen. Delar beställdes och sedan åtgärdades felet. Var aldrig någon diskussion.
Av min upplevelse har jag bara gott att säga och kan starkt rekommendera automotor.
Förändras min upplevelse kommer jag uppdatera min rekommendation. -
Trevligt och proffsigt bemötande, mycket flexibla dessutom. Rekommenderas 👍🏻
skrev om Automotor Sweden
En av dem bättre bilhandlaren jag varit hos, mycket trevliga och hjälpsamma. Skönt att komma utan att känna stress 🙏 På återseende nästa bilbyte! Rekommenderas varmt 👑
Jag kommer glida riktigt fint i min Jaguar 😍 -
skrev om Automotor Sweden
Mycket bra och proffesionellt! Nöjd med mitt bilköp här
skrev om Automotor Sweden
Jag hade en längre tid letat efter en Hyundai Santa Fe, och när jag såg annonsen om en 2.4 bensindriven och läste om alla positiva omdömen så åkte jag dit, och träffade Raffe som verkligen visste vad service handlade om. Han fixade allt kring affären, över förväntan. Så jag blev en mycket nöjd Santa Fe-ägare. Och stort tack till resten av personalen också.
skrev om Automotor Sweden
Bra service och smidiga att göra affärer med!
skrev om Automotor Sweden
Bra bemött, trevlig personal, väldigt smidig affär och jag är supernöjd!
skrev om Automotor Sweden
Jätte trevliga säljare och grymt bemötande! Märks att dom är väldigt måna om sina kunder. Rekommenderas helt klart 👌🏻☺️
skrev om Automotor Sweden
Mycket bra service. Snabb och enkel affär.
skrev om Automotor Sweden
Bra bemötande och service. Kanske önskat en bättre tvätt av bilen, men fick den dagen efter å andra sidan.
skrev om Automotor Sweden
Super nöjd över min bil! Bra kund service,
skrev om Automotor Sweden
Väldigt bra bemötande, lugn och tid för mig som kund. Svar på alla frågor. Smidig och snabb affär! Inga dolda fel än så länge.
skrev om Automotor Sweden
Med all respekt och engagemang