Autotec Bilförsäljning, sid 2
Välkommen till Autotec Bilförsäljning!
Vi har lång erfarenhet av bilbranschen och säljer 350 nyare, begagnade bilar om året till otroliga priser. Främst fokuserar vi på person- och transportbilar av kända, svensksålda märken. Självklart är alla bilar väl besiktigade och du får ett års garanti på ditt köp.
Hos oss är det viktigaste att tillgodose våra kunders behov och ge hög servicenivå när vi jobbar. Behöver du skjuts från tågstation, flyg eller buss? Då hämtar vi gärna upp dig. Kontakta oss med din förfrågan så hjälper vi dig vidare till en trygg bilaffär.
Utmärkelser
Läs vad 247 kunder tycker om Autotec Bilförsäljning 2
skrev om Autotec Bilförsäljning
Trevligt och kompetent personal.
Rekomender till alla som vill köpa en bil och tjäna sig säkra på att man är på rätt plats. -
Bil 420 BMW jätte nöjd med bilen och försäljaren
skrev om Autotec Bilförsäljning
Köpte en begagnad liten bil av en säljare som kändes lugn och saklig. Väldigt nöjd!
skrev om Autotec Bilförsäljning
Bil. Engagerade och proffsigt bemötande.
Hade inga förväntningar. -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma!
skrev om Autotec Bilförsäljning
Toppen! Fick varmt välkomnande vid provkörning och inte massa onödigt säljsnack. Bra pris och bil i toppskick.
Dom levererade bilen efter ett par dagar direkt till dörr.
Väldigt nöjd med affären! -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Bra och trevligt bemötand. Väldigt serviceinriktad.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Köpte en 308 sw från 2016. Blev proffsigt bemött på ett avslappnat sätt. Fel jag noterade på ett bakdäck åtgärdades utan tjafs.
Kändes proffsigt och smidigt att ha o göra med dem! -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Köpte en begagnad bil, helt okej bemötande. Lite bättre på slutet, men väldigt irriterande att de inte tar kreditkort. Detta komplicerade köpet väldigt mycket och skapade ett problem som inte hade behövts. Onödigt och sätter ner betyget. Annars bra pris!
skrev om Autotec Bilförsäljning
Kändes tryggt och säljaren gav ett intryck av att inte försöka luras... allt bara finfint!
skrev om Autotec Bilförsäljning
Enkel bilaffär utan komplikationer. Stort sortiment av bilar som intresserade mig.
Mycket nöjd med bilen.
Affären sköttes snabbt och smidigt.
Trevligt bemötande. -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Trevliga människor och fina bilar.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Supernöjd med både bemötande, service och pris! Rekommenderas starkt!
skrev om Autotec Bilförsäljning
Köpte nyligen en Opel från 2017. Affären var smidig och försäljaren verkade vara väldigt kunnig. Ett mindre fel upptäcktes strax efter försäljningen, men detta åtgärdades snabbt och utan krångel. Rekommenderar denna bilfirma!
skrev om Autotec Bilförsäljning
Fint kund bemöttande. Bra arbetsklimat. Lätt att göra snabb affär med.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Allting var enkelt och korrekt
Snabbt och smidigt!
Rekommenderar till mina bekanta -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Jag blev bemött på ett trevligt sätt och fick väldigt fin hjälp när jag köpte bil!
skrev om Autotec Bilförsäljning
Vi köpte en begagnad VW caddy till företaget i veckan. Trevligt bemötande och snabbt agerande frön säljare. Finns inget att "klaga" på...
Bra utmätkt förrutom 1 sak fattades i bilen
skrev om Autotec Bilförsäljning
Blev bra bemött och fick en ny fin bil. Trevlig personal
skrev om Autotec Bilförsäljning
Köpte en Peugot 308 och blev utmärkt bemött o trevlig personal. Toppen helt enkelt
skrev om Autotec Bilförsäljning
Trevligt bemötande, snabb smidig service. Sven-Erik ordnade vinterdäck på nolltid och till grymt bra pris, världsklass.
Köpte mb sprinter 316
Bemött 👍
Förväntningar👍
Sven-Erik👍 -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Vi köpte en Wolksvagen Caddy Maxi Life. Vi blev väl bemötta och det var en smidig affär.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Begagnad bil. Jättebra! Trevlig säljare som gav bra information. En mycket trevlig köpupplevelse.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Köpte en xc60 i mycket fint skick.
Bra enkelt bemötande.
Rekommenderas -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Jag köpte en begagnad bil av årsmodell -18 osedd. Endast blockets annonsens bilder och text samt deras egen hemsida som komplement. Det blev några få telefonsamtal för att bekräfta allt och för att få några funderingar ut världen. Bilen levde verkligen upp till annonsen och förväntningarna. Jag blev väldigt bra bemött med en mycket god service.
Så här två dagar efter köpet är jag väldigt nöjd med allt. Har dessutom hunnit köra över 100mil med bilen. -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Korrekt, bra bemötande. Inget att klaga på, men heller inget extra
skrev om Autotec Bilförsäljning
Företaget var super bra med bemötande och allt fick info för bilen, träffade en härlig säljare som heter Erik han förklarade allt som man vill förstå och veta, affären gick bra och fort jag är jätte nöjd iallafall och tacksam för allt.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Mycket bra bemötande av trevlig säljare!
Kan varmt rekommendera -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Vi fick mycket fina vinterdäck med bilen och är överlag nöjda.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Mkt bra servic och bra affär 👍😊
skrev om Autotec Bilförsäljning
Det var ett toppen bemötande, kommer absolut komma tillbaka :)
skrev om Autotec Bilförsäljning
Trevligt mottagande och rapp affär. Tack!
skrev om Autotec Bilförsäljning
Korrekt o bra service! Tydlig med alla villkor, försäkringar,skatter o avbet.planer. Bra återkoppling på frågor vi hade o på det hela taget känns det som en bilhandlare man kunde lita på. Kommer att rekommendera dem till alla som funderar på att köpa/byta bil.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Vi har köpt en bil på Autotec. Affären gick väldigt smidigt och försäljaren var mycket trevlig och välbemötande. Vi fick alla informationer om bilen i klartext och allt som allt det hela gick väldigt bra. Vi blev nöjda och rekommenderar starkt Autotec
skrev om Autotec Bilförsäljning
Bra bemötande och en snabb, enkel affär. Bytte in min bil och köpte en annan.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Super nöjd över bemötandet och kunskapen kring mitt bilköp.
Rekommenderar starkt att köpa bil härifrån. Nöjd med precis allt -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Alltid lika trevligt och positivt. Köpte bil här för andra gången och fick ett juste pris på mitt inbyte. Stort tack till Fredrik och Sven-Erik som verkligen är proffs på att hjälpa sina kunder.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Känns bra, med garantier och så
trevligt bemötande -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Grym service👍🙂 har bytt bil dör tre gånger nu och alltid lika bra.
/Martin -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Fantastiskt kundbemötande. Sven-Erik är professionell, hjälpsam och trevlig. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Autotec bilförsäljning.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Jag köpte en bil och är väldigt nöjd med bemötandet och hanteringen av den sabba affär.
Över alla mina förväntningar -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Köpte en begagnad Audi A4 och bytte även in min gamla bil. Väldigt trevligt bemötande och oerhört smidig bilaffär. Tror nog den bästa vid begagnat köp ever.
skrev om Autotec Bilförsäljning
Hittade en bil jag sökt och köp samt bemötanden var av bästa klass!
Varit kund hos Autotec tidigare och återkommer säkerligen när behov uppstår 😊😊
Rekommenderas!
//LJ -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Grymt trevligt bemötande vid bilköpet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skrev om Autotec Bilförsäljning
Enkelt och bra .......................................
Köpte en bil.
Mycket trevlig personal.
Kan varmt rekommendera denna bilfirma
Autotec Sisjön får toppbetyg. -
skrev om Autotec Bilförsäljning
Jag köpte en jätte fin Toyota، Vi fick jätte bra och trevlig bemötande, Vi fick också svar på våra frågor, affären gick bra och smidigt.
Rekommenderar igen👍