Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Blocket AB

Blocket AB

www.blocket.se Ändra adress Lägg till information
1.4

Radannonsering för privatpersoner och företag. Nordens största största köp- och säljmarknad på internet för privatpersoner.

90 omdömen om Blocket AB

Emil Z
Skrev om Blocket AB

Vad har hänt med blocket? DYRT - RÖRIGT SYSTEM - DÅLIG KUNDTJÄNST - MKT REKLAM!

Almir T
Skrev om Blocket AB

Blocket gjorde om sin app och site för 1-2 år sedan. Till det sämre även denna gången, men den gick att använda iaf. Nu, den ”nya Blocket” som de kallar det, efter 20-e november, den är så värdelös så jag saknar ord. Totalt oanvändbar och värdelös. Känns nästan som sabotage. Jag som driver bilfirma och är beroende av en marknadskanal är förtvivlad. Får ont i magen varje gång jag ska leta bil. Det är så omständigt att jag tröttnar direkt. Att det dessutom kostar skjortan gör inte saken bättre. Det Blocket har lyckats med är riktigt riktigt dåligt.

Erik Hannes F
Skrev om Blocket AB

Totalt värdelöst efter nya uppdateringen. Oerhörd besvikelse hur man kan göra något som ändå fungerade bra till helt odugligt , nästan en bragd att lyckas få ENBART negativa recensioner/omdömen. Byt tillbaka.

Kristina Helena H

Är inte värt en etta i betyg ens efter senaste uppdateringen. Borde vara -74 lr nåt! Totalt bedrövlig att använda! Har avinstallerat appen och avslutat mitt konto.

Zach Erik Kenny B

Tråkigt att dom gjort sidan fullkomligt värdelös , hoppas dom åtgärdar det . Annars hoppas jag nån startar en ny blocket med samma egenskaper som den gamla hade.

Dan Reidar Erik B

Förr fungerade både app och webb bra, dessvärre har de gjort något uppdatering som gör att både webb och app nu är helt hopplöst svårt att navigera i.

Jacob Daniel J
Skrev om Blocket AB

Som flera andra skrivit; Blockets nya design är katastrofal. Sökmotorn har byggs om från att vara klockren till att vara bland det absolut sämsta jag skådat (jag arbetar dagligen med UX och känner mig van i att hitta vägar inom det digitala, men det här är verkligen helt sinnessjukt). Därutöver vill jag lyfta en elefant i rummet (som dock kanske inte alla märker av): Jag är delägare i ett aktiebolag. Det är ett aktiebolag för det band jag spelar i. Vi har ett aktiebolag för att vi ska kunna ta betalt för våra spelningar...

Robin Erik Johan S

Det är med sorg jag nu får ge upp blocket efter alla år. Har verkligen försökt att använda appen efter uppdateringen men det funkar inte. Hur kan man ens lyckas ta fram något som är så icke användarvänligt 2025!?

Lennart L

Nya Blocket KATASTROF, tillbaka till det gamla

Kennie R
Skrev om Blocket AB

Sämsta uppdateringen, kommer sluta att använda Blocket nu tyvärr.

Lars Dennis N
Skrev om Blocket AB

Oduglig uppdatering och orimligt höga annonskostnader.

Jouni Ilmari M
Skrev om Blocket AB

Uselt dålig nya Blocket! Tillbaka med gamla Blocket! Nuuuuuu!

Olle Mattias E
Skrev om Blocket AB

De nya uppdateringarna är sämst ! Backa tillbaka.

Dany K
Skrev om Blocket AB

Den nya ändringar på blocket är sämst

Stig Axel Stefan P

Nya Blocket en katastrof! Har verkligen försökt nu i några dagar att anpassa mig, gjort om alla gamla sökningar som inte funka och hoppats att man skulle backa.. men får nu inga träffar alls och får upp notiser på saker jag inte sökt eller sparat? Det är dessutom rörigt och få annonser per sida. Har använt Blocket dagligen sedan slutet på nittiotalet och det känns bara ledsamt att man fortsätter att förstöra istället för att lyssna på användarna och förvalta, förbättra! Ingen av utvecklarna eller ledningen kan använda Blocket själva, för då hade detta aldrig hänt!

Thomas U
Skrev om Blocket AB

Blocket har varit super bra i alla år. Nya Blocket är super dålig Sämsta sälj sidan

Tord-Peter Vilhelm P

Hoppas att det kommer någon liknande sida som Blocket var för några år sedan. Det har sakta men säkert blivit sämre och sämre för att till sist göra "nya" Blocker HELT obegripligt dåligt!

Jan Olof Patrik L

Jag förutspår att Blocket, med sin nya uppdatering av hemsidan går omkull inom 6 månader. Fullständigt omöjligt att hitta vad man söker efter, blev 10ggr svårare. Har använt Blocket under många år, det är defenetivt slut med det nu..

Fredrik C
Skrev om Blocket AB

Nu har Blocket blivit en marknadsplats som ingen vill ha. Så går det när man till varje pris vill förnya något som inte behövs förnyas. Byråkratiskt, överförmyndigande och krångligt. Min tid hos Blocket är förbi !!

Mats N
Skrev om Blocket AB

Herregud.. klappkass uppdatering en stjärna är för mycket. Blocket blev sämre redan vid förra uppdateringen. Nu vid senaste uppdateringen blev Blocket sämst i klassen. Jag är en frekvent bilbytare som har scrollat blocket minst 10 ggr om dagen de senaste 15 åren. Men nu ger jag upp, man hittar ingen logik alls i uppbyggnaden av annonserna. Klickar man in på en annons så ser man inte priset längre, inte publiceringsdatum heller. Eller jo, längst ner efter en massa skitreklam. Gör om gör rätt, fråga användarna när ni gör uppdateringar.

Kjell-ingvar Nils V K

Sämre kan det inte bli, tänk om och tänk rätt!

Joakim Kristofer B

Man ser inte hur många det är som gillar en produkt (hjärtat) samt så kan man inte bocka i om man söker i hela landet. Båda dessa funktioner fanns innan, nu är det som marketplace där du måste flytta din placering då du bara söker en begränsad yta. Skitdåligt måste jag säg.

Cagri K
Skrev om Blocket AB

Det här är fullständigt katastrof. Ta tillbaka den gamla sidan!

Lars Micael F
Skrev om Blocket AB

Det "nya" Blocket är en total nedgradering. Hoppas de inte lagt ned pengar på detta - men så kan det väl inte vara? Det måste ju vara en praktikant som fått fria händer. Användarvänligheten försvann helt och hållet. Nu är det en mishmash av funktioner och val som inte gagnar användaren alls. Exempelvis så har bevakningsfunktionen helt slutat funkat som bevakningsfunktion. Tidigare fick man notis om att man fått exempelvis fyra nya annonser inom en viss kategori. Nu får man notis om att det finns en uppdatering och sedan...

Marcus Ivan Ö
Skrev om Blocket AB

Total katastrof med den nya uppdatering! Vem gläds åt detta? Återgå till den gamla versionen om ni har självbevarelsedrift! Läs era kunders omdömen innan det är försent. Gör om och gör rätt.

Mikael K
Skrev om Blocket AB

Usel plattform . Tragiskt . Blir bara sämre och sämre . Hoppas någon smartskalle gör en ny Blocket 2.0

Christer R
Skrev om Blocket AB

För långsamt att sälja med köpsäkerhet och transport. Köparen har för lång tid på sig att hämta ut paketet hos ombudet. Man vill ju göra snabba affärer. Oftast är det billigare produkter som tar längst tid. Christer

Christian S
Skrev om Blocket AB

Fruktansvärt! Tvingar mig köpa företagsannons trots att jag säljer min privata bil. Helt sjukt!

Dan Henrik O
Skrev om Blocket AB

Jag påpekade för Blockets kundservice att en säljare av en motorbåt (Buster XL) använt sig av en betydligt nyare motorbåts mått. Annonsen blev på det viset oseriös då säljaren använt sig av måtten från en femton år nyare modell. Jag förväntade ett tack, men kundservice ansåg att annonsen var ok! Alla mått i annonsen var felaktiga. Blockets tidigare seriositet är helt raderad.

Carl L
Skrev om Blocket AB

Försökte sälja mina äkta märkeskläder som är köpa på Johnells i Norrköping men blocket påstod att allt är fake. Usel kundservice och påstod att man ska spara alla kvitton. Har kvitton kvar via Johnells online.

Bengt Anders Martin W

Sälj aldrig med frakt på Blocket Sälj aldrig med frakt på Blocket. Det finns inga skydd för säljaren alls. Köparen kan ha sönder varan eller skicka tillbaka en annan vara och Blocket kommer ALLTID godkänna köparens reklamation. Det är stor risk att antingen få tillbaka en defekt vara av samma typ eller förfalskning. Köparen behåller den riktiga varan och får tillbaka sina pengar. Jag har skickat bevis till Blocket om att köparen scammat, men deras beslut "går inte att överklaga" enligt Blocket och jag får ta hela förlusten....

Derek S
Skrev om Blocket AB

Förr kunde man använda blocket och allt fungerade kanon, nu lägger man in annons betalar med kort, annonsen blir givetvis aldrig godkänd och sedan är stålarna borta, denna gång 750 kr! Inget svar på mail mm! Skiten suger och man blir bara jävligt förbannad!

Janne U
Skrev om Blocket AB

Uruselt med reklamationen, ingen som tar ansvar man får ingen personlig kontakt med någon på blocket har väntat över 40 dagar med att få betalt

Aki M
Skrev om Blocket AB

Blocket tvingar privatpersoner sälja som företag: Vi håller på att tömma vårt förråd från gamla saker som man har haft under många år. Efter att man har sålt några grejer blev man portad helt plötsligt att sälja som "privat" och tvinga oss att sälja som företag istället. Det skulle kosta mer än 200 kr per föremål,vilket är inte riktigt rimligt med tanken att mest av våra saker kostade mindre än det. Helt absurd situation och kundtjänst vägrar svara på frågor.

Lars Mikael Daniel S

Det fanns mycket skit att säga om Blocket men nu med den nya appen har de nått en ny bottennivå! Är det verkligen någon som uppskattar den "uppdateringen"...Blir galen och orkar snart inte använda tjänsten alls! Användarvänlighet: Minus 5 Service: Minus 7

Tomas B
Skrev om Blocket AB

Från Allabolag. Blocket AB Org.nr556610-3429 Telefon08-725 25 00 Västra Järnvägsgatan 21, 111 64 Stockholm Ringer, "Numret har ingen abbonent eller är tillfälligt avstängt" :/

Daniel N
Skrev om Blocket AB

Blocket fungerar bra 9 av 10 gånger. Jag ska berätta min historia om den 10e gången. Jag sålde en produkt via blockets "köp nu" funktion. Allt gick smidigt, paketet skickades iväg den 15/8. Mottagaren hörde av sig när paketet kom fram till ombudet den 16/8 att denne hade angett fel adress på sin profil och hade flyttat. Jag skrev till blockets chattfunktion den 16/8 då chatt och mail är enda sättet att kontakta blocket idag. Chatten kunde inte hjälpa till, utan skickade ärendet vidare till annan avdelning som kan...

Fredrik S
Skrev om Blocket AB

Blocket blir bara sämre och sämre... En inkompetent ledning som har anställt ett gäng okunniga som tydligen inte närvarade på Svenskalektionerna. Helt hopplösa att kommunicera normalt med. Och de underkänner annonser "pga innehåll" utan att ge vidare instruktioner om exakt vad de anser är fel. Bifogade texter har i mitt fall alltid korrekt beskrivit varan och inget annat. Men det duger tydligen inte åt analfabeternas sneda tolkningar av det Svenska språket. Utöver det är det snart bara auktionssajter och...

Gunnar L
Skrev om Blocket AB

Under ganska många år har jag haft stor glädje av Blocket och dom prylar som jag köpt genom Blocket. Men nu är det slut därför att Blocket har slängt ut mig. Jag får inte ha med dom att göra längre. Blocket har nämligen bestämt att man måste identifiera sig med mobilt bankid för att kunna gör någonting. Den som inte handlar med sin smartphone och identifierar sig med mobilt bankid får inte vara med längre. Att handla på blocket med datorn duger alltså inte längre trots att det förmodligen är säkrare att identifiera...

Maj-lena W
Skrev om Blocket AB

VARNING! Falsk köpesannons skapades i Blockets app där ”de” krävde konto för att kunna sätta in betalning. Även via Blockets ”kontakta oss” chat hänvisades till samma förfarande Slutade med 150 £ uttag på kontot. Och Blocket tar INGET ANSVAR!!! Varning! Använd ej detta! Märkligt att Blocket verkar helt oförstående..

Jacob W
Skrev om Blocket AB

Säljer mig ett defekt objektiv & påstår att man borde insett detta innan 24 timmar, med köpskydd & köpskyddslagen dem bryter emot kap - Köplag (1990:931) - kap - Konsumentköplag (2022:260) & kap Brottsbalk (1962:700) & även nyheterna säger nu att Blocket säljer kriminella saker. Liksom vill man förstöra sitt rykte, då lyckas blocket.se med det helt på egen hand alltså. Blir aldrig att köpa hos dem igen, när dem står för att dem själva inte bryr sig om sina kunder & att dem skiter i att säljare, säljer defekta trasiga grejer...

Simon B
Skrev om Blocket AB

Sämsta jävla sidan som existerar, försöker tvinga en att annonsera som företag fast man inte har företag och mupparna på kundtjänst är bara spydiga och tror att dom kan göra vad dom vill.

Klas M
Skrev om Blocket AB

Ville styra över min annons. Sjukt..

Grzegorz P
Skrev om Blocket AB

Jag blev utsatt för internet bedrägeri på blocket. Jag gjorde en anmälan och det händer ingenting! Och tjuvarna fortfarande lurar folk med falska annonser! Jag blev lurad av Mustafa Kan på klassiska bilar AB (KFU) och han har fortfarande annonser på blocket. Ni är sämsta!

Stefan M
Skrev om Blocket AB

Tyvärr så låter de bedragare komma undan med att använda ”frakt med köpskydd” på ett sätt som gör att man som köpare inte kan dra sig ur en affär där det är uppenbart att det är ett bedrägeri. Inget svar eller hjälp från deras kundtjänst, nu står jag utan vara eller pengar och det är snart 30 dagar sedan jag betalde via deras ”säkra” tjänst. Lita INTE på blocket och deras tjänster.

Julle Mikael J
Skrev om Blocket AB

Är en glad amatörfotograf som någon gång om året ställer ut mina bilder. Nu ville jag sälja lite av förra årets canvasbilder på Blocket, långt under vad de har kostat att framställa, men de säger hela tiden att jag är ett företag, Jag har skapat en hemsida med lite av mina bilder på för att det är roligt och kanske det är därför de säger att jag är företagare? Vilka jä` idioter som inte fattar att om jag skulle tjäna något på mina bilder är det hobbyverksamhet.

Marko Juhani M gillar detta
Jaime R
Skrev om Blocket AB

Oseriös kundservice. Svårt att få kvittot på betalning av annons.

Ulf L
Skrev om Blocket AB

Kundservicen är väldigt inkonsekvent. Ena stunden godkänner de en betald annons, för att sedan neka samma annons publicering när man ändrar ett stavfel. Ena stunden nekas annonser för att de anser att man har sökord (?) när man skriver att ett par sommarhjul passar en Volvo XC90.

Mikael B
Skrev om Blocket AB

Jag ifrågasatte en utav blockets funktioner, att de tog fullt betalt för något som inte fungerade till 100% utan att informera mig som kund. JAG hade fel och trots detta så hjälpte Sebastian på kundtjänst mig med en tjänst helt gratis som egentligen borde kostat mig pengar. Tack Sebastian på blocket butiks support! Detta är kundservice av hög klass och fler bolag borde ta efter detta.

Stig Lennart B
Skrev om Blocket AB

När man anmäler misstänkta bedrägerier händer inte mycket. Själv annser jag blocket bidrar och hjälper bedragare att lura andra på pengar. blocket har en fruktansvärt dålig stämpel och har sjunkit lågt.