Alla kategorier Renovera badrum Stockholms län Södertälje Badrumsrenoverarna

Badrumsrenoverarna

Tuna Industriväg 35, 153 30 Järna — Visa karta

4.4 i betyg av 48 omdömen
Badrumsrenoverarna i Sverige AB renoverar i hela Stockholmsområdet med omnejd. Kapacitet från ombyggnationer för privatpersoner till kompletta stambyten i flerbostadshus.
Strävar efter ständiga förbättringar och arbetar för att Du ska känna Dig trygg i Din badrumsrenovering.
Kvalitet är en av byggstenarna i företaget och med egenkontroller och kvalitetsdokument blir renoveringen en investering för livet.

Badrumsrenoverarna erbjuder Dig konceptet Nytt badrum på 7 dagar. En snabbare renovering av Ditt badrum – givetvis med samma goda kvalitet.

Läs vad 48 kunder tycker om Badrumsrenoverarna

 • Olle W
  Olle W skrev om Badrumsrenoverarna
  Har anlitat Badrumsrenoverarna för vårt badrum. De var korrekta och seriösa vid avtalstecknandet och utförde därefter arbetet som vi var nöjda med även om en viss fördröjning under sommaren skedde.
  Rekommenderar företaget eftersom de håller skrivna avtal och tar ansvar för sitt arbete. Läs mer
  gillar detta
 • Jacob K
  Jacob K skrev om Badrumsrenoverarna
  Efter samtal med flera aktör bestämde vi oss för Badrumsrenoverarna AB.
  Bra och seriöst, klara avtal som gör att man kan släppa kontrollen och bara vänta in sitt nya badrum.
  Jerry (VD) var ofta och kvalitetssäkrade och tog altid kontakt om det var något som vi behövde ta ställning till.
  Är i det hela mycket nöjd med denna affär. Läs mer
  gillar detta
 • Yngve S
  Yngve S skrev om Badrumsrenoverarna
  Badrumsrenoverarna har levererat renovering av badrum och tvättstuga, ursprungligen byggda 1991.

  Jag fick ett mycket positivt intryck av Janne, (säljare), som besökte mig inför offerten. Efter att ha jämför offerten med några kollegor i branschen, valde jag Badrumsrenoverarna. De var varken billigast eller dyrast, men jag uppfattade dem som seriösa och pålitliga. De erbjöd också en bra rabatt på material och inredning, som jag beställde och köpte av dem. Redan från första arbetsdagen blev jag uppmanad att inte diskutera detaljer i utförandet med hantverkarna, utan denna kommunikation skulle gå via Janne eller Jerry (VD). Jag hade redan bestämt mig för att kommunicera via e-post, för att spara det skriftligt.

  Arbetena påbörjades 4 december 2017. Rivning av badrum och tvättstuga påbörjades samtidigt. Gemensamma delar av renoveringen gjordes först, därefter badrummet, sist i tur blev tvättstugan. Totalt tog det drygt 8 veckor för båda rummen, allt enligt tidsplan för att kunna nyttja ROT-avdrag för både år 2017 och 2018. Slutbesiktning gjordes 31 januari 2018.

  Jag hade beställt en ny blandare till tvättstugan, som innehöll ”diskmaskins-avstängning”, skulle användas för avstängning av vattnet till tvättmaskinen. Detta påtalades från början och dessutom i senare mail. Kommunikationen med rörmokaren måste ha brustit, eftersom det blev en helt annan lösning än den jag önskade. Den blandaren blev alltså onödigt dyr, eftersom en del av den inte används. Rörmokarens lösning är dock helt OK.

  Jag hade påtalat vikten av att samråda med elektrikern, eftersom jag hade alternativ för badrumsskåpet, (med eller utan jordfelsbrytare), beroende på hur elektrikern ville lösa installation av jordfelsbrytare. Resultatet blev att idag sitter en jordfelsbrytare i skåpet efter en jordfelsbrytare i centralen. Kommunikationen med elektrikern har alltså inte fungerat. Onödig kostnad för detta = 1300:- Badrumsrenoverarna har erbjudit sig att kreditera denna summa.

  Vid besiktningen antecknades en del anmärkningar i utförandet. Bl.a. var duscharmaturen felplacerad, c:a 10cm för långt till höger. Duschhuvudet gick att justera till rätt läge, (mitt i duschutrymmet), så jag accepterade placeringen. Småsaker som bättringsmålning, tvättbänk ej fastmonterad, m.m. åtgärdades inom några arbetsdagar och jag kunde flytta in 5 februari.

  Vid besiktningen saknades några dokument/intyg. BKR kvalitetsdokument och Säker vatten-intyg levererades inom kort.

  Vid besiktningen saknades också ett isolationstest-intyg för värmegolvet. Elektrikern (Svensk Elverksamhet AB) levererade efter påstötningar ett intyg efter drygt 3 månader, som bevisligen innehöll felaktiga uppgifter. Jag ville inte godta det intyget och en förnyad kontakt togs. Upprepad kontakt i samma ärende togs i mitten av juni. Elektrikern skickade den 18 juni e-post, där han ville ha mitt telefonnummer, skulle sedan ringa mig ”nästa vecka”. Trots att jag stött på via e-post den 1 juli och den 8 augusti har han fortfarande inte hört av sig. I övrigt finns inget att anmärka på vad gäller elektrikerns installation.

  Jag kontaktade Mega El i Stockholm AB den 20 augusti. Jag bad dem göra ett isolationstest och utfärda ett intyg. Jag fick värmegolvet testat, fick ett intyg och blev fakturerad för kostnaden. Badrumsrenoverarna har erbjudit sig att betala detta och i sin tur kräva sin entreprenör på beloppet.

  I övrigt har jag fått en mycket väl fungerande miljö i badrum och tvättstuga. Snyggt och prydligt på alla sätt. Särskilt nöjd blev jag med tvättstugan, som fick ett rejält lyft, ljust och lättarbetat blev det där.

  Jag sätter 5 som betyg, med lite minus för kommunikationsmissar, dock inte så allvarliga att det skulle resultera betyget 4. Elektrikerns ovilja till kommunikation ska inte påverka betyget för Badrumsrenoverarna. Läs mer
  2018-09-07 Badrumsrenoverarna svarar Yngve S
  Tack Yngve för ett konstruktivt och ärlig recension om hur det fungerar hos Badrumsrenoverarna.

  Vi försöker i det yttersta att få kommunikationen att fungera, tyvärr fallerar det ibland. Det finns en arbetsplatspärm där allt skrivs in, måttsatta skisser och en arbetsbeskrivning.

  Det kan inte gå fel om det inte vore för den mänskliga faktorn.

  Vi har då som ett extra krav när vi överlämnar projekten att allt ska vara godkänt av en besiktningsman, då vet jag att vi kan vara stolta över projektet och att du som kund kan känna dig trygg med att vi följt allt enligt branschreglerna.

  Hälsningar
  Badrumsrenoverarna
  Gilla  
  gillar detta
 • Andreas N skrev om Badrumsrenoverarna
  Det här är ingen slutgiltig recension av företaget Badrumsrenoverarna, den kommer när badrumsrenoveringen är färdig hos oss. När det kommer att ske är högst oklart då projektledar-Jerry de senaste veckorna allt som oftast undviker att svara på sms och inte heller svarar i telefon ( endast idag flera försök ). De utlovade 5-6 veckorna är nu uppe i 11 och fortfarande utan slutdatum. Återkopplingen till oss är i det närmaste obefintlig och det som utlovades vid offertering samt det som står på företagets hemsida stämmer ej överens med verkligheten. Flera av de av firman anlitade hantverkarna har varit bra men det är den del som Jerry Rofors ansvarar för som inte fungerar och ger ett oseriöst intryck.

  Vi kommer efter utfört arbeta skriva en riktigt recension av företaget med det som varit bra samt det som inte fungerat så att ev framtida kunder kan ta ställning till om detta är ett företag man vill anlita. Tills dess skulle jag verkligen rekommendera alla att vänta. För det som vi har hamnat i nu vill vi inte att någon annan ska utsättas för.

  Om någon har frågor om hur vi upplevt renoveringen svarar vi gärna på mail.
  andnys77@gmail.com Läs mer
  gillar detta
 • Johan R skrev om Badrumsrenoverarna
  Valde Badrumsrenoverarna att utföra ett jobb bestående av rivning av befintligt badrum, återuppbyggnad med kakling och klinkring efter att ha fått en tydligt specad offert. Jobbet sköttes bra under ledning av Hubert som var på plats hos oss, och som var mycket bra att ha att göra med. Slutresultatet blev mycket bra.

  /Johan Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Andreas L skrev om Badrumsrenoverarna
  Nytt badrum på 10 dagar.
  Fanns en del brister vid slutbesiktning, främst från rörmokare och badrummet blev något försenat.
  Badrumsrenoverarna tog bristerna på allvar och löste dem så snart de kunde.
  Trots dessa förseningar är jag nöjd med slutprodukt och bemötande från entreprenör. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Karin B skrev om Badrumsrenoverarna
  Jag renoverade ett mindre badrum med nytt kakel och klinker samt ny inredning. Jag gjorde en offertförfrågan och fick bäst pris från Badrumsrenoverarna. Jag har blivit trevligt och proffsigt bemött av alla inom företaget och badrummet blev klart i tid enligt avtal. Jag kan därför varmt rekommendera Badrumsrenoverarna.
  Mvh Karin Byström i Sundbyberg Läs mer
  2018-03-26 Badrumsrenoverarna svarar Karin B
  Tack Karin för ditt fina omdöme!
  Kristoffer har varit nöjd med att utföra badrumsrenoveringen tillsammans med er.

  Badrumsrenoverarna
  Gilla  
  gillar detta
 • Andrzej L skrev om Badrumsrenoverarna
  Jag har köpt en grundlig renovering av mitt badrum.Jag är mycket nöjd.Alla arbeten har utförs med soliditet och i rätt tid. Jag kan rekommendera dem till mina bekant! Läs mer
  2018-03-22 Badrumsrenoverarna svarar Andrzej L
  Hej Andrzej,
  Tack för att vi fick förtroendet att vi fick göra ditt badrum. Pawel och Hubert har varit väldigt nöjda med att vara hos dig.
  Kommunikationen har fungerat kanon bra med dig.

  Hälsningar,
  Badrumsrenoverarna.
  Gilla  
  gillar detta
 • Onno V
  Onno V skrev om Badrumsrenoverarna
  Stay far away from Badrumsrenoverarna!

  Initially the communication went reasonably smooth. Had contact with one of their employees on a regular basis and had a pleasurable experience when he came by for the offert. After the offert was written things started going downhill from there. A date was agreed to start the work and during the work there was some contact with our contact person. After the initial work was completed, communication started to get slower and slower and it became harder to get in touch with them.

  During the renovation, one of their employees managed to go through our kitchen wall and we were promised that it would be fixed. We had to actively chase Badrumsrenoverarna on numerous occasions for them to come by and fix the wall.

  Invoicing:
  Now the fun part, the invoice was going to be split in two. One part to be paid up front, the other part to be paid after the delivery of the bathroom and all the work and documents were completed.

  There were several issues with the bathroom that needed to be resolved and we made it clear that the second invoice would not be paid until then.
  1) The tap for the sink was leaking. It took 4 visits before it was resolved and the last time the guy was done in 3 minutes and stated that something was simply screwed in at a little angle and it shouldn't have taken 4 visits to resolve.
  2) The guy that set up the tiles on the wall put in a couple of tiles with faults in them. We were promised to have them replaced and eventually after several contacts they were replaced.
  3) There were covers missing for where the electrical cables are hidden in the wall. After weeks of asking for them, they were finally "installed".
  4) Paperwork was missing for our bathroom. No paperwork was given for the electrical work until we asked for it on several occasions.

  As usual in good stories, the best is saved for last. We ordered almost all our stuff at Höganäs and had the invoice go via Badrumsrenoverarna. The shower doors that we initially ordered turned out not to fit and on the same day, the contractor called us and said we'll take them back, return them and you just order new ones. This can happen and it's not a problem at all!

  Now fast forward 8 months when finally after asking on dozens of occasions that invoice for Höganäs came in. The invoice was unspecified and pretty much just stated "Inredning". We asked several times for a specification and finally informed them formally that without specification, the invoice will not be paid. When we finally received the specification, we noticed that the doors that were supposed to be returned, were still there. We were told that the doors could not be returned and we should pay for them as well. After literally dozens of contact moments since the initial call that the doors didn't fit, we find out that the doors could not be returned. If we were made aware of this at that point in time, we would have found an alternative solution by buying a space of some sorts. Badrumsrenoverarna stated that the doors are still in their warehouse and they can be delivered to us. Funny thing is, if we hadn't asked for the specification, I doubt that we would have known that the doors were in their warehouse to start with.

  Overall, stay away! Bad communication and terrible treatment of their customers in all aspects! Läs mer
  gillar detta
 • Thomas R skrev om Badrumsrenoverarna
  Från första mötena med Jerry Rofors med kollegor upplevde jag ett professionelt och trevligt bemötande. Mina förväntningar på beställda arbeten uppfylldes. Jag kan därför ge Badrumsrenoverarna högsta betyg. Läs mer
  2017-11-16 Badrumsrenoverarna svarar Thomas R
  Tack Thomas!

  Vi är glada över att vi fick förtroendet att göra ert badrum. Hubert hälsar att han är mycket nöjd med ert sammarbete, det gick smidigt från första stund.

  Vi på Badrumsrenoverarna
  Gilla  
  gillar detta
 • Stylianos V skrev om Badrumsrenoverarna
  Bra och vänligt bemötande, proffsig badrumsrenovering, seriöst och ambitiöst. Levde upp och överträffade mina förväntningar! Läs mer
  2017-11-17 Badrumsrenoverarna svarar Stylianos V
  Tack Stylianos!

  Det har varit jätte trevligt att få vara din leverantör av badrumsrenoveringen som gick smidigt. Hubert hälsar!

  Vi på Badrumsrenoverarna
  Gilla  
  Badrumsrenoverarna gillar detta
 • Piere N skrev om Badrumsrenoverarna
  Bra bemötande. Bra kundkontak som hela tiden återkopplade under arbetstiden. Enkelt att hålla sig uppdaterad på vad som hände & hur vi låg till.

  Löste problem som man stötte på och var tydliga med kostnader.

  Lyssnade och åtgärdade synpunkter på utfört jobb direkt utan att gnälla.

  Bra kundfokus! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Victor P
  Victor P skrev om Badrumsrenoverarna
  Vi bestämde oss för att renovera vårt badrum i våras då vi skulle på en längre resa under sommaren och inte ville vara hemma då badrummet renoverades.

  Badrumsrenoverarna, BR, kom till oss redan dagen efter jag kontaktade dem och återkom efter bara några dagar med en offert samt lovade att renovera under just de veckor vi var borta. Jätteskönt.

  Vi träffade BR flera gånger innan renoveringen startade och stämde av hur vi ville ha badrummet så medan vi var i annat land så påbörjade och avslutade BR renoveringen av vårt badrum. Det enda som var kvar var krokar, skärmvägg och skåp som monterades kort efter vi kom hem efter överenskommelse.

  Vår termostat till elvärmegolvet betedde sig lite märkligt men det var inga problem för BR att helt enkelt byta den.

  All kontakt skötte vi via SMS, mejl och något enstaka telefonsamtal och även om det ibland kunde ta lite tid innan man fick svar så var känslan att det var eftersom de har ganska många kunder och är ett rätt stort företag. Att det inte bara är en liten firma med enstaka hantverkare kändes bra för oss eftersom det gjorde att vi kunde vara trygga med att badrummet skulle bli klart när vi var borta.

  Vilket det blev. Jag skulle rekommendera alla att använda Badrumsrenoverarna om de vill ha ett nytt badrum. Fint, funktionellt och utan skavanker blev det också. Precis som vi ville. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Susanne I
  Susanne I skrev om Badrumsrenoverarna
  Inför vår totalrenovering av vårt badrum och efter ett antal offerter valde vi Badrumsrenoverarna. De gjorde helt enkelt det bästa intrycket!
  Renoveringen löpte på enligt plan och vi är jättenöjda med resultatet! De smärre justeringar som uppstod löste de snabbt och professionellt.
  Vi rekommenderar gärna företaget och om vårt behov uppstår igen kommer vi absolut anlita dem!!
  Med vänlig hälsning / Susanne i Hägersten Läs mer
  2017-10-06 Badrumsrenoverarna svarar Susanne I
  Tack Susanne!

  Det känns skönt att från den dagen vi skrev kontraktet med start 7 månader senare, startade vi på dagen utan några problem.
  Slutbesiktningen blev utan anmärkningar. Det känns väldigt bra att besiktningsmannen gör besiktning vid två tillfällen, en trygghet för er.

  Tack åter en gång, för att vi fick förtroendet att göra ert badrum som blev jättefint.

  Vi på Badrumsrenoverarna
  Gilla  
  gillar detta
 • Fredrik M
  Fredrik M skrev om Badrumsrenoverarna
  Vi har nu gjort vårt andra badrum med badrumsrenoverarna. Det förra gjorde vi för två år sedan och nu var det dags igen. Även denna gången blev vi mycket nöjda med resultatet. Den löpande dialogen kring status, under projektets gång, gör mig trygg och det märks att de kan byggnormer då detta följs upp hela tiden för varje steg som tas. Läs mer
  2017-09-12 Badrumsrenoverarna svarar Fredrik M
  Tack Fredrik, för att vi fick förtroendet att göra ert fina badrum.
  Det känns också bra att vi har en auktoriserad besiktningsman från BKR som utförde besiktningen med ett godkänt resultat.
  Vi önskar er lycka till med badrummet.

  Badrumsrenoverarna
  Gilla  
  gillar detta
 • Ann J
  Ann J skrev om Badrumsrenoverarna
  Vi anlitade Badrumsrenoverarna för att göra om vår mörka, slitna tvättstuga. Resultatet blev fantastiskt fint och alla var väldigt noggranna. Det var också alltid lätt att få tag i projektledaren, på mejl eller telefon. Vi rekommenderar dem varmt! Läs mer
  2017-06-04 Badrumsrenoverarna svarar Ann J
  Tack Ann!

  Det har varit mycket trevligt att få göra renoveringen hos er. Per och Hubert hos oss är väldigt nöjda med er som kund, de har alltid blivit trevligt bemöta. Tvättstugan blev från den mörkaste till den ljusaste platsen i huset. Ni gjorde ett jätte bra val av kakel, klinker och inredning som vi fick leverera till er fina tvättstuga.

  Återigen ett stort tack för att vi fick förtroendet att renovera er tvättstuga.

  Badrumsrenoverarna.
  gillar detta
 • Daniel M skrev om Badrumsrenoverarna
  Proffsigt bemötande. Kunniga hantverkare. Är det något man inte är nöjd med så gör de om det. Inga bekymmer på den punkten. Rekommenderas varmt. Läs mer
  2017-03-01 Badrumsrenoverarna svarar Daniel M
  Tack Daniel för fina ord! Vi är så glada över att vi fick göra Ert fina badrum!
  Gilla  
  Badrumsrenoverarna gillar detta
 • Micaela B
  Micaela B skrev om Badrumsrenoverarna
  Alltid ett trevligt bemötande. Håller mig som kund informerad om vad som pågår under renoveringen. Jag har byggt om mitt badrum och slängt ut badkar. Satt in en ny duschhörna. Klinkat golv med värme och nytt kakel på väggarna. Jag har även låtit bygga en vit marmorbänk som täcker tvätt och torktumlare. Det gör att jag har plats för mina nytvättade kläder. Jag är jättenöjd mitt badrum är som en dröm som blivit sann. Jag har ett duschrum också och nu låter jag Badrumsrenoverarna göra om det med samma inredning som i mitt stora badrum. Läs mer
  2017-03-01 Badrumsrenoverarna svarar Micaela B
  Tusen tack Micaela - det är så roligt att vi återigen fått äran att komma hem och renovera hos Dig.

  Här kan ni läsa om Micaelas badrumsrenovering. http://www.badrumsrenoverarna.se/reportagebadrumsrenoveringskarholmen
  Gilla  
  Badrumsrenoverarna gillar detta
 • Clara skrev om Badrumsrenoverarna
  Riktigt oseriöst företag, efterfrågade en offert gällande renovering av tvättstuga i min förening.
  Bokade in dag och tid, ingen dök upp. Fick kontakt med säljaren Catharina och bokade in en ny tid. Ingen dök upp då heller och efter det så har ingen svarat på telefon eller sms.
  Tråkigt att de har så dålig respekt för sina potentiella kunders tider. Läs mer
  2017-03-01 Badrumsrenoverarna svarar Clara
  Vi kan bara beklaga att det blev en miss första mötet då vår säljare blev sjuk - sådant kan hända och det är såklart alltid tråkigt när möten blir inställda. Andra mötet bekräftades aldrig då all kontakt skedde via sms och vi ej fick någon respons. Missförstånd som resulterar i en anonym rekommendation. Tråkigt och ledsamt. Lycka till med er tvättstugerenovering! Med vänlig hälsning Badrumsrenoverarna
  gillar detta
 • Mattias N
  Mattias N skrev om Badrumsrenoverarna
  Tyvärr kan jag inte ett fint omdöme. Ni gick igenom golvet hos min granne, och igenom mitt tak. Mitt tak och badkar blev förstört och ni skulle åtgärda det omgående. Det tog 5 MÅNADER!!! Sen jag frågar efter en låg kompensation för all denna väntan, så får jag inget. Ni tyckte att det var tillräckligt att ni åtgärdat. Jag försöker ringa VD:n, men får veta att "han nästan aldrig svarar" och att jag bör maila. Jag mailar.. men får inget svar (Det har gått två veckor sen jag mailade nu) Läs mer
  gillar detta
 • Andreas J skrev om Badrumsrenoverarna
  Vi anlitade Badrumsrenoverarna hösten 2015 för att totalrenovera ett gammalt badrum från 1962, men ville i samma veva riva några väggar och lägga nytt golv för att göra ett närliggande förråd till ett hemmagym. Jag hade läst några bra recensioner på nätet, och efter vårt första möte med Ken Lindekrantz som är Kundansvarig så kändes allting väldigt förtroendeingivande. Ken var väldigt noggrann och förstod alla våra önskemål i genomgången hur vi tänkt oss badrummet och gymmet, och allting utmynnade i en tydlig och detaljerad plan med ett åtagande att färdigställa både badrum och hemmagym inom 5 veckor. Priset vi fick kändes också bra så vi körde igång!

  Under de 5 veckorna hade vi kontinuerlig kontakt med Ken som alltid var tillgänglig, och hade vi en sen ad-hoc förändring i planen så var det aldrig några problem. När små oväntade saker dök upp (som att vi hade ett "gömt fönster" bakom det gamla kaklet!) kändes det alltid betryggande att Ken och killarna skulle lösa det, och kommunikationen var alltid tydlig kring vad det skulle kunna innebära. Vi ändrade oss också en del under planens gång (ville tex ta bort ett element och lägga golvvärme istället), och Ken var alltid snabbt med att återkomma med en uppdaterad offert och om det innebar nån ändring i tidsplanen.

  Det var ett gäng olika killar som kom och utförde olika jobb (rör, el, målning etc) och alla kändes väldigt seriösa och kompetenta.

  Slutsumman blev precis som vi förväntat oss, eller faktiskt till och med bättre än vi hoppats!

  Jag skulle absolut anlita Badrumsrenoverarna.se igen (kanske gör det snart:-) och kan starkt rekommendera detta företag till alla som funderar på att renovera sitt badrum m.m.

  MVH
  Andreas Juliusson Läs mer
  Badrumsrenoverarna gillar detta
 • Frank J skrev om Badrumsrenoverarna
  Bemötandet från start tills idag är för mig och min hustru mycket gott. Information och kommunikation är A och O för att få ett så bra resultat som möjligt. Det som vi har beställt har BadrumsR fullföljt på ett mycket bra sätt. De missar som har skett har kunnat fixas på för oss ett positivt sätt.
  Detta är ett företag som vi varmt kan rekommendera för andra. Den dagen vi renoverar köket så finns redan BadrumsR i våra tankar. Detta gäller även VVS, kakel och El som har varit här. Läs mer
  Gilla  
  Badrumsrenoverarna gillar detta
 • Christoffer F
  Christoffer F skrev om Badrumsrenoverarna
  Efter att ha hittat Badrumsrenoverarna på nätet skickade jag ett mail med en förfrågan om vad en helrenovering av ett badrum på strax under 3m2 skulle kosta. Det jag frågade om var att helkakla och klinker, golvvärme, spottar i taket, ny toalett, dusch, badrumsmöbler samt flytt av befintlig golvbrunn.

  Det tog lång tid att få svar så först hade jag gett upp hoppet men när jag fick svar så gick det desto fortare.
  Badrumrenoverarna skickade över ett prisförslag enligt mina önskemål. Jag tyckte att förslaget såg bra ut. Efter hembesök för att justera det sista fick jag efter några dagar den riktiga offerten och kontraktet.
  Offerten var mycket detaljerad och proffsig (jämfört med andra offerter jag hade fått från andra företag. Kontraktet angav tydligt startdatum för arbetet samt datum när arbetet skulle vara klart. Slutresultatet blev mprecis som jag hade tänkt mig, tack

  +Proffsig offert
  +Arbetetet startade och avslutades på lovad tid.
  +Överenskommet pris hölls.
  +Mycket trevliga hantverkare
  +Skönt att få välja material hemifrån och få detta inhandlat av er.

  -Lång tid till första kontakten etablerades Läs mer
  Gilla  
  Badrumsrenoverarna gillar detta
 • Marianne S skrev om Badrumsrenoverarna
  Bra planering och genomförande, lätt att kommunicera med företaget, snabb återkoppling, jag är mycket nöjd med resultatet. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Johanna S skrev om Badrumsrenoverarna
  Vi renoverade ett litet badrum som var gammalt och väldigt slitet. Tog ut allt och satte in nytt. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Christer A skrev om Badrumsrenoverarna
  Proffsigt bemötande från första kontakt till slutförande av arbetet! Höll utlovad tidsplan. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Tor A skrev om Badrumsrenoverarna
  Renovering badrum. Trevligt och professionellt bemötande. Väldigt nöjda med resultatet. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Tommy F skrev om Badrumsrenoverarna
  Bemötandet var bra, oftast snabb respons på mail. Tider som var satt på projektet hölls och inga oväntade kostnader uppstod. Renoverat objekt var ett litet badrum som utfördes på 12 dagar. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Madeleine F
  Madeleine F skrev om Badrumsrenoverarna
  Utmärkt service i alla avseenden. Proffesionellt handhavande av mig som kund OCH utmärkt slutresultat i badrummet!

  Heder! Mvh Madeleine Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Patrik E skrev om Badrumsrenoverarna
  Vi valde att anlita Badrumsrenoverarna under sommaren då vi ville renovera vårt badrum. Möjligheten att få en sådan renovering gjord på 7 arbetsdagar var det argument som gjorde att vi valde dem som entreprenör.

  Överlag vill vi säga att vi är mycket nöjda med hela projektet och hur det har genomförts.

  De hantverkare som varit och arbetat hemma hos oss har varit punktliga, arbetat hårt samt varit väldigt trevliga och lyhörda. Varje dag så avslutade de med att städa undan efter sig.

  Utöver själva arbetet med renoveringen som vi upplevt vara väldigt proffsigt genomfört så har den täta kontakten med företagets kontaktperson Ken, som projektledare, skapat en stark känsla av trygghet för oss och visat ett sällsynt engagemang från företagets sida.

  Avslutningsvis så har den oberoende slutbesiktningen och åtgärderna som utförts ytterligare förstärkt intrycket av Badrumsrenoverarna som en väldigt seriös och samvetsgrann entreprenör.

  Det var många som uttryckte tvivel om hur bra eller noggrant arbete man kunde förvänta sig när man anlitade någon att totalrenovera ett badrum på 7 dagar.

  Därför är det väldigt kul att nu efteråt kunna visa dem vårt nya badrum och berätta hur vi upplevt renoveringen.

  Ett stort tack till dig Ken och alla de killar som under sommaren varit med och jobbat hemma hos oss.

  Jag kan lova att vi kommer att rekommendera er till våra vänner, familj och bekanta den dag de börjar prata om att renovera badrummet.

  Tack. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Per S
  Per S skrev om Badrumsrenoverarna
  Vi är oerhört nöjda med arbetet som Badrumsrenoverarna gjort hos oss. Från första mötet till att allt är genomfört har det gått riktigt smidigt, med löpande information och uppdateringar. Tjänsten "badrum på 7 dagar" kan vi verkligen rekommendera, vilket underlättade mycket för oss då man inte behöver vara borta speciellt länge och ett helt nytt badrum har byggts upp.. Hantverkarna var riktigt trevliga och tillmötesgående under hela bygget. Vår kontaktperson Ken är oerhört lyhörd, lösningsoriented och kommer med bra inputs som gjorde vårt badrum ännu bättre. Vi ger Badrumsrenoverarna vår starkaste rekommendation för er som vill ha ett kvalitativt utfört arbete genomfört på rätt tid. / Per Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Christina G skrev om Badrumsrenoverarna
  Badrumsrenovering. Kundbemötandet är mycket bra. Alla är lugna och trevliga. Mycket ordningsamma, dammsuger och håller efter varje dag. En kundansvarig person som kontinuerligt håller koll på hur det går och som är lätt att nå om man har frågor. Bra info då det upptäckts saker som ej kunde förutses och som ändå åtgärdats till rimlig kostnad. Tiden för renoveringen stämde bra och slutresultatet är över förväntan. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Björn N skrev om Badrumsrenoverarna
  Badrumsrenovering.

  Bra bemötande med rak kommunikation. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • My V skrev om Badrumsrenoverarna
  Bra och snabb service. Fint utfört arbete. Rekommenderas. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Cecilia H skrev om Badrumsrenoverarna
  Väldigt trevliga och nöjd med resultatet! Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Annika K skrev om Badrumsrenoverarna
  Mycket nöjd. Smidig kontakt och bra arbete Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Tobias R skrev om Badrumsrenoverarna
  Proffsigt och prisvärt. Höll i princip tidplanen och rättade till de småsaker som noterades vid slutbesiktning. Lätta att ha att göra med. Rekommenderas! Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Margareta E skrev om Badrumsrenoverarna
  Efter sökning på nätet fann vi BADRUMSRENOVERARNAs hemsida enkel och informativ och beslöt att anlita denna firma då vi skulle fräscha upp vårt duschrum.
  Efter den första telefonkontakten skickade kontaktmannen en prel. offert och därefter kom han hem till oss för att se vad vi behövde. Han sjusterade den första offerten och återkom med förklaringar och en tidsplan.
  Hantverkarna började den bestämda dagen och fullföljde sitt jobb snabbt. Tidsplanen följdes med betryggande marginal.
  Vi hade tillgång till en "Arbetsdokumentations pärm"där vi även kunde läsa hur arbetet skulle fortskrida.
  Våra förväntningar var både högt och lågt ställde. Vi förväntade oss ett fint duschrum och det fick vi."Hantverksstrul" trodde vi hörde till, men absolut inte hos oss.
  Ett särskilt stort tack för den gedigna inplastningen av v-rum, hall, samt trappan till övervåningen.
  SAMMANFATTNING:Vi är mycket nöjda med ert arbete både planerarens, arbetsledarens och hantverkarnas, Ert bemötande var mycket trevligt och professionellt. Vi kan med duschrummets fina resultat rekommendera BADRUMSRENOVERARNA Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Patrik G skrev om Badrumsrenoverarna
  Slutresultatet blev precis så bra som vi hoppts Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Anders K skrev om Badrumsrenoverarna
  Renovering av duschrum/toalett på övervåningen i villa, våtrumsgolv + tapet, skärmvägg vid dusch, ny toalettstol + handfat med underskåp, ny vattenavstängning på övervåningen.
  Har blivit trevligt bemött från första början, proffsigt utfört, inget tjafs när taket blev sabbat av misstag, fick nytt (snyggare)uppsatt, hjälp med alla inköp till bra priser, alla synpunkter har beaktats, jag är jättenöjd. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Bertil S skrev om Badrumsrenoverarna
  Utmärkt planering under hela renoveringen, man kunde följa arbetet dag för dag. Arbetet blev till och med klart innan den utlovade tiden och vi är mycket nöjda med resultatet. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Magnus W skrev om Badrumsrenoverarna
  Vi är mycket nöjda trevliga
  Återkopplar alltid och framför allt gör ett
  Mycket bra jobb

  Mvh. Familjen Magnus Wallteg Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Christer S
  Christer S skrev om Badrumsrenoverarna
  Mycket duktiga och tillmötesgående, hela vägen från första kontakt ända tills allting var klart. Rekommenderas å det varmaste. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Annika A skrev om Badrumsrenoverarna
  Snabba, effektiva och bra bemötande. Läs mer
  Gilla  
  Ken L gillar detta
 • Margaretha G skrev om Badrumsrenoverarna
  Har precis renoverat mitt badrum nu i februari. Är supernöjd med allt arbete. Allt från offert till färdigt badrum har gått kanonbra. Offert och tider hölls och deras bemötande var alltid glatt och positivt. Förutom att badrummet blev över förväntan så gjorde de även alltid snyggt och rent efter sig. Kan verkligen rekommendera Badrumsrenoverarna.

  MVH/Margaretha Läs mer
  Ken L gillar detta
 • erica h skrev om Badrumsrenoverarna
  Renoverade mitt badrum januari 2015.
  Är super nöjd efter utfört arbete.
  Det jag är mest nöjd med utöver ett välgjort arbete är kommunikationen. Hade en bra dialog både före, under och efter ombyggnationen.
  Fördelen med detta var att jag hela tiden hade böjlighet till att påverka eventuella detaljer.
  Offerten var också tydlig, och tidsplanen som var satt hölls.
  Kan genom dessa erfarenheter varmt rekommendera badrumsrenoverarna!
  Vänligen
  Erica Läs mer
  Ken L gillar detta
 • yvonne n skrev om Badrumsrenoverarna
  Har fått duschrummet renoverat av Badrumsrenoverarna. Trevligt bemötande, superduktiga
  hantverkare. Punktliga, noggranna. Alltid lätt att nå för info. Tydlig offert , noggranna beskrivningar. T.om klara tidigare än lovat och perfekt utfört. Önskat att jag haft ett duschrum till....... Läs mer
  Badrumsrenoverarna A gillar detta
 • Annette R skrev om Badrumsrenoverarna
  Bedrövligt utförande och bedrövlig kommunikation!

  I januari 2011 skrev vi på ett kontrakt med Badrumsrenoverarna. Badrumsrenoverarna hade vid tillfället inte någon egen personal för att utföra jobbet utan de tog in andra företag, något som inte kommunicerades från deras sida. Kommunikationen mellan Badrumsrenoverarna och de andra företagen fungerade inte alls. Inte heller kommunikationen med oss som kund. Vi fick inga svar på vår mail med frågor. Vi fick inget svar på mail där vi begär möte med ansvarig person i företaget. Hantverkare skickades hit utan information om vad de egentligen skulle göra osv.

  Istället för att få det fina badrum vi trott vi skulle få, fick vi månader/år av problem.

  På hemsidan skriver de: i tid (inte i vårt fall), med garanti (det har vi inte sett till någon), utan problem (det har vi inte märkt något av), tidplan (begärde vi men såg aldrig någon), egenkontroll (någon sådan fick vi aldrig ta del av, ett påpekande som den oberoende besiktningsmannen vi tog in också påpekade tillsammans med 28 andra punkter). Tidplan och åtgärdsplan för att åtgärda de 29 punkterna i besiktningsprotollet såg vi heller aldrig till.

  Med andra ord rekommenderar jag inte detta företag för badrumsrenoveringar och skulle om det gick ge betyget 0. Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Tuna Industriväg 35, 153 30 Järna
Kategorier