Barber & Babes
Välkommen till Barber & Babes!
På Drottninggatan 10 i Uppsala hittar du Barber & Babes. Våra frisörer har stor passion för sitt yrke vi strävar efter att ge dig en spännande frisörupplevelse. När du kliver in i vår salong vill vi att du ska känna känslan av att ha klivit in i en fristad. Där du kan slappna av, vara dig själv och låta oss på Barber & Babes ta hand om dig.
Tjänster: Slingning, skäggtrimning, styling, highlights, extensions, make up och mycket mer.
Varmt välkommen att höra av dig till oss på Barber & Babes!
Varmt välkommen att höra av dig till oss på Barber & Babes!
Utmärkelser
249 omdömen om Barber & Babes
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Barber & Babes
I am very happy with their service. The haircut was great, and there was no waiting time.
skrev om Barber & Babes
Bra utfört, rätt pris - är mycket nöjd!
skrev om Barber & Babes
Otroligt trevligt bemötande! Kunnig och noga personal. Rent och härligt lokalerna
4,9
Fantastiskt bemötande, kunnig och trevlig personal. Allt vad jag förväntade mig. Skötte både mitt hår och skägg föredömligt. Bra pris för kvalitets nivån, även om en del kan se det som dyrt.
Är vart jag kommer gå för skägg å hår vård under en överskådlig framtid. -
skrev om Barber & Babes
Mycket bra bemötande. Personal på plats vid disken när man kommer. Positivt att bli erbjuden kaffe.
Barbers n banes frisörer är toppen. Kunniga, bra på att förklara hur ”hår fungerar” och lämpliga klippningar utifrån mitt egna hår.
Jag köpte en klippning av håret. Som vanligt var jag jättenöjd när jag gick därifrån. -
skrev om Barber & Babes
Bästa klippningen jag fått. Bra kommunikation, tydliga råd
skrev om Barber & Babes
Great service, very happy with the outcome and extremely friendly.
skrev om Barber & Babes
Väldigt duktiga och trevliga frisörer. Har flera gånger besökt Ronja och 'är alltid nöjd med resultatet, känns lyxigt!
skrev om Barber & Babes
Verkar va en bra salong och har hört mycket bra, men min permanent blev inte bra. Verkar som att den helt enkelt inte "tog". Resultatet, efter att ha följt instruktioner om att inte tvätta det på 3 dagar och inte borste håret osv, så ser man knappt någon skillnad. Det är lite lockigare närmast roten, men annars ser det sig likt ut. Ingen har sett någon skillnad, även när det var nytvättat och jag kramat upp det och försökt framhäva lockarna. Jag hade lite lockigt hår från början och ville ha mer definierade lockar, och lockar som höll sig några dagar efter tvätt. Man ser knappt någon skillnad. Det som märks mest är tyvärr att det ser risigare/rufsigare ut än tidigare. Känns mycket tråkigt med tanke på mina förväntningar, eftersom salongen har så bra rykte och de flesta som varit där verkar väldigt.nöjda. pga detta var jag beredd att lägga mycket pengar och gå igenom den rätt jobbiga processen av att permanenta håret. Är väldigt besviken tyvärr, hade sånt förtroende för salongen och frisören.
Funderar på om det helt enkelt handlar om att det var för svag vätska. Det kanske var svårt att avgöra vilken typ av hår jag hade och vad som behövdes? -
skrev om Barber & Babes
Trevligt bemötande av en lyhörd frisör
skrev om Barber & Babes
Otroligt fint bemötande. Både av den trainee som klippte mig och av hennes handledare.
Och bra klippt också! -
skrev om Barber & Babes
Kan inte bli nöjdare! Klippte mig och håret blev fantastisk.
skrev om Barber & Babes
Trevlig, proffsigt och bra pungvax
Super trevlig! Jag är jätte nöjd med min klippning! 🥰
skrev om Barber & Babes
Mycket nöjd med klippning och alltid trevligt bemötande.
skrev om Barber & Babes
Jag har under flera år gått till Michaela för klippning och färgning - och blir alltid nöjd med resultatet. Michaela är fantastisk på att bedöma vilken klippning och färgning som blir bäst till en viss person och hårkvalitet - och utför mycket proffsiga behandlingar. Rekommenderas starkt!
skrev om Barber & Babes
Jag fick vänta ett tag innan det var dags, men hon bad om ursäkt för det. Soffan jag satt i var fin, men inte skön, den andra soffan var upptagen.
Jag skulle bli stylade inför min sons bröllop och det blev bra. Jag fick beröm att jag var fin. -
skrev om Barber & Babes
Fantastisk service! Trevlig barberare och fina lokaler! Helt klart värt priset!
skrev om Barber & Babes
Min barberare Henrik möter mig alltid med ett leende och är alltid glad! Jag berättade i korthet vad jag ville ha, han utförde just det, justerade lite sen var det perfekt. Jag rekommenderar Henrik och Barber & Babes till alla jag känner!
skrev om Barber & Babes
Ronja var fantastisk, lyssnade öppet på hur jag tänkte mig håret och kom med förslag. Det blev jättebra och hon tog sig även tid att styla det! Stort plus också för ordentlig hårtvätt med massagestol. Kommer definitivt gå dit igen.
skrev om Barber & Babes
Gott mottagande och proffsig frisör. Nöjd med resultatet.
skrev om Barber & Babes
Best visit in Uppsala so far! Very friendly and welcoming staff, amazing treatment and super happy with the result!
Proffsigt och trevligt.
skrev om Barber & Babes
Fick en mycket bra ny frisyr och en trevlig huvudmassage.
skrev om Barber & Babes
Bra utfört jobb och trevlig personal.
skrev om Barber & Babes
Emelie är toppen! Rekommenderas starkt.
skrev om Barber & Babes
Bra bemötande, duktig och trevlig personal men kommer inte att ha råd att gå tillbaka på länge.
skrev om Barber & Babes
Trevligt bemötande och bra priser
skrev om Barber & Babes
Bra, trevligt bemötande av alla som var där. Proffesionellt och anpassat. Fick bra kontakt med han som klippte mig. Bra utfört jobb med klippning av hår och skägg.
skrev om Barber & Babes
Alltid supernöjd med resultat och bemötande!😃👍
Trevligt bemötande och personal
Jag gjorde en klassisk rakning och blev jättenöjd -
skrev om Barber & Babes
Trevligt bemötande och bra klippning! Jag klippte mig hos Cajsa för andra gången och sist höll dessutom frisyren bra över tid.
skrev om Barber & Babes
Körde en helrekond av skägg m. trimning, rakning osv. Emma gav mig ca en timmes skön avslappning och njutning. Dessutom blev man vacker på köpet!
Trevlig bemötande bra frisör
skrev om Barber & Babes
Proffsigt, och med stil. Utmärkt bemötande
skrev om Barber & Babes
Very friendly and cut my hair perfectly, thank you!
skrev om Barber & Babes
Till företaget all ära, lätt att komma i kontakt med, men allra viktigaste - den professionella men varma mottagandet av personalen. Och naturligtvis Ronja..., ni är lyckliga som har henne i företaget.
Önskar Er Gott Nytt År 2023!
En mycket nöjd kund,
Margit Svensk -
skrev om Barber & Babes
Mycket trevligt bemötande, bra klippning, ganska bra trim av skägget. Dock dyrt pris.
Allt som allt ett bra ställe. Kommer troligtvis gå dit igen. -
skrev om Barber & Babes
Bra och vänligt bemött och klippningen blev hur bra som helst.
skrev om Barber & Babes
Allt perfekt. Vänlig personal. Kunnig och lyhörd. Trevlig miljö.
skrev om Barber & Babes
Väldigt trevliga och inbjudande, även riktigt kunniga och smidiga i klippning!
skrev om Barber & Babes
Proffsigt bemötande, körde en helrenovering inför mitt bröllop och Niclas levererade över förväntan.
skrev om Barber & Babes
Klippningen blev inte bra. Kändes som hon inte kunde klippa korta hår.
skrev om Barber & Babes
En Toppenupplevelse, som vanligt när man går till Emma. Hon är bäst!!!!
skrev om Barber & Babes
Bra bemötande toppen resultat så mkt nöjd.
skrev om Barber & Babes
Bra salong, trevligt folk - Emma är mycket bra både på att klippa och trevlig konversation.
skrev om Barber & Babes
Trevliga, professionella och noggranna! Alltid nöjd. Stort plus för massagestolar i hårtvätten!
skrev om Barber & Babes
Trevligt och glatt. Köpte hårstyling.
skrev om Barber & Babes
Ronja är super duktig och ser verkligen vad som passar ens eget ansikte. Är riktigt nöjd med både utförandet och resultatet
skrev om Barber & Babes
Kirstin är min favoritfrisör! Trevligt och professionellt bemötande och möjligheten att prata tyska slår allt ☺️