Bauer Elektriska AB

Bauer Elektriska AB

Vi på Bauer Elektriska är certifierade elektriker som tar elsäkerhet på allvar. Efter över 30 år i branschen kan vi klara det mesta som har med din el att göra, oavsett om du är privatperson eller företag!

Genom vår mångåriga erfarenhet och breda kompetens kan vi bistå dig på flera typer av elarbeten, bland annat elinstallation och felsökning av din elanläggning. Systemen åldras med tiden och det är otroligt viktigt att underhålla och se till att elen är säker.

Dessutom kan vi installera takvärmeanläggningar för att förhindra isbildning och ras under de kalla månaderna och vi har ett stabilt kontaktnät i branschen så att vi även kan erbjuda dig helentreprenad där vi sköter allt kring ditt byggprojekt.

Vi tycker det är otroligt viktigt att varje jobb utförs noggrant och korrekt, dels för säkerheten och dels för att du som kund ska bli nöjd!

Kontakta oss för kostnadsfri offert och/eller rådgivning!

Utmärkelser

62 omdömen om Bauer Elektriska AB

Sedan starten hos Reco 2013
    2022-12-16 Insamlad av företaget
    Bra jobbat, smidigt och snabbt utfört
    2022-12-16 Insamlad av företaget
    Kunnig och trevlig elektriker som hjälpte mig att få ordning på lite halv-kaosartade kopplingar den förre lägenhetsägaren gjort i mitt kök. Det blev som jag önskade och priset kändes rimligt.

Det enda som var lite tokigt var att fakturan kom väldigt sent, tror jag väntade närmare tre månader. Å andra sidan hörde jag inte av mig och bad om den heller.
    2022-12-16 Insamlad av företaget
    Bra service. Snabbt utförande.

Proffsiga till 100%
    Rekommenderas till alla som behöver hjälp.

Anlitades när jag renoverade badrummet! 🤩
    2022-12-14 Insamlad av företaget
    Jättebra bemötande,och snabbt och bra
    utfört arbete.
    Drog el i vårat garage som hade brunnit.
    Kan varmt rekommenderas.
    2022-09-12 Insamlad av företaget
    Snabbt och smidig hjälp, jag är nöjd
    2022-09-12 Insamlad av företaget
    Jättebra service, mycket trevlig elektriker hjälpte oss med installation av badrumsfläkt.
    2022-09-07 Insamlad av företaget
    Duktig elektriker, håller tider, utför det ni lovat. Jag är mycket nöjd!
    2022-09-07 Insamlad av företaget
    Jag blev väldigt bra bemött, och är väldigt glad över att det jag behövde hjälp med löstes direkt när de var på plats. Jag är väldigt glad över att de hjälpte mig med att installera min tvättmaskin.
    2022-09-07 Insamlad av företaget
    Då vi i vintras drabbades av en stor fuktskada i vårt hus var Bauers Elektriska AB de som tog hand om att byta ut alla gamla eldragningar och gammalt proppskåp. De satte upp spottar i badrummet och handdukstork samt fixade golvvärme till badrummet och förberedde för tvättmaskin. De satte även in frostvakt och säkrade upp huset med elen. De satte även upp taklampor. Det var mycket elarbete som de utförde till vår fulla belåtenhet. De arbetade även bra med övriga hantverkare som samtidigt höll på med reparationer och återställande efter fuktskadan.

Nu har vi ett uppdaterat och säkert hus. De utförde arbetet mycket bra och de var kunniga och trevliga att ha och göra med. Jag anlitar dem gärna igen.
    //Anna-Lena F
    2022-09-06 Insamlad av företaget
    Hittade er på nätet, blev vänligt bemött ftån första samtalet. Ni kunde komma dagen därpå, höll tiden o utförde uppdraget - vilket var byte av en dimmer - hos mina föräldrar. Trevlig och kunnig person kom enligt min pappa som blev väldigt nöjd.
    2022-09-05 Insamlad av företaget
    Köpte laddstolpe till elbil, funkade utmärkt, höll tiden och priset.
    Rekommenderar.
    Mvh Nina
    2022-09-02 Insamlad av företaget
    Jag fick en elektriker som heter Kalle. Han var speciell. Han trollade verkligen med elen och drog allting väldigt fint. Han var väldigt duktig på att testa elen på olika ställen också.
    Han hade roliga förslag och idéer. Roliga vitsar drog han också!
    Fem badbollar av fem!
    2022-07-26 Spontant omdöme
    Mycket proffsigt och trevligt bemötande av både kundservice och montören. Vi fick hjälp med installation av taklampor och lite annat diverse elarbete. Gick fort och vi är mycket nöjda med resultatet. Kommer anlita igen!
    2022-04-27 Spontant omdöme
    Väldigt nöjd med det arbete Bauer Elektriska utförde hos oss. Snabb kontakt med kundtjänst, tydlig information, väl utfört arbete och inte minst- otroligt trevlig personal! Kan varmt rekommendera Bauer Elektriska.
    2022-03-14 Insamlad av företaget
    Arbetet som utfördes var bra. Men det tog 1 år mellan beställning o utförande. Det verkade heller inte finnas någon planering då det var väldigt kort mellan besked om att elektrikern kunde komma till de kom. De blev heller inte klara den dag vi bestämt utan behövde komma tillbaka vilket gjorde att jag inte kunde vara hemma och det arbetet inte blev som jag tänkt. De verkade också väldigt stressade. Så jag ville inte pressa på ännu mer. Dålig arbetsmiljö för hantverkarna? Det var dessutom bara 1 som var kunnig, den andra verkade vara trainee? Arbetet som utfördes var inne i en lägenhet. Eldragning o uppsättning av köksbelysning, rätt basic.
    2022-03-13 Insamlad av företaget
    De som jobbade i min lägenhet var väldigt trevliga och lätta att ha i mitt hem. Mina förväntningar var att arbetet skulle gå snabbt.Efter förhållandena och det som skulle göras så gick det ganska snabbt.

Byte av elledningar i hela huset, installering av dimmer, eluttag och 3-fas till spisen.
    2022-03-13 Insamlad av företaget
    Vi anlitade Bauer Elektriska AB för diverse omfattande elarbete i våra hundra år gamla hus. Med ett gott bemötande och professionellt resultat är vi väldigt nöjda. Rekommenderas varmt.
    2022-03-13 Insamlad av företaget
    Snabbt och väl utfört job. Toppbetyg
    2022-03-11 Insamlad av företaget
    Mycket positivt bemöt av montören Kalle.
    Köpt servicetjänster innefattande felsökning.
    2022-03-11 Insamlad av företaget
    Otroligt kunniga och effektiva installatörer
    2022-03-11 Insamlad av företaget
    Professionell service, trevligt bemötande av kontoret/kundtjänst också.
    2021-12-17 Insamlad av företaget
    Trevlig och bra bemötande både i offert förfarandet till genomförandet.
    Extra plus för smarta lösningen med vår laddstation 👍
    2021-12-16 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande, smidigt och bra kvalite på utfört arbete (installation av el/tvättmaskin i badrum).
    2021-12-15 Insamlad av företaget
    Som nyinflyttad behöver man ofta se över "det elektriska". Ringde trevliga Bauer och fick omgående några nya elkontakter installerade. Snabbt och bra gjort! Dessutom fixade de så att två taklampor kunde sättas upp. Rekommenderar dem absolut!
    2021-12-15 Insamlad av företaget
    Superproffsigt. Ögonblicklig respons och sedan hembesök för att se vad som behövde göras inför leverans, installation, bortkopplad av gas, elinstallation och bortforsling av den gamla spisen. Tre personer kom sedan och hela installationen gjordes vid ett enda tillfälle av 3 olika hantverkare. Kunde inte gjorts bättre.
    Tusen tack, en sten föll från mitt bröst.
    2021-12-15 Insamlad av företaget
    Proffsig från första besöket till färdig installation av laddbox. Rekommenderas varmt!
    2021-11-26 Insamlad av företaget
    Otroligt bra möte med Bauer Elektriska AB. Trevliga och proffsiga. Håller och levererar vad som utlovats och i tid sällsynt bra att ha att göra med. Stort tack Kalle o Ludde! Mvh, Christer
    2021-11-08 Insamlad av företaget
    Från första kontakt till inkoppling och avslut av diverse elarbeten efter inflytt till lägenhet så har kontakterna och jobbet från Bauer elektriska fungerat fantastiskt bra! I allt från planering, till kreativitet i lösningar, håller överenskomna planer och tider och kvalitet i utfört arbete.Dessutom trevliga elektriker. Att det finns mycket kunskap om Plejd uppskattade vi extra mycket
    2021-09-07 Insamlad av företaget
    Good communication and understanding of my work request.
    Happy will all the the work they have done!
    2021-06-15 Insamlad av företaget
    Väldigt tråkigt och bra bemötande jag rekommenderar starkt
    2021-02-28 Insamlad av företaget
    Helt fantastiska killar! Både Mats som var här och gav mig en offert & Viktor som gjorde själva arbetet! Kommer absolut anställa dessa killar igen, om jag i framtiden behöver någon hjälp med elen!
    5 av 5 🌟
  • Rune Patrik S
    2021-02-13 Spontant omdöme
    Snabb och tydlig återkoppling. Fick till och med hjälp samma vecka, då jag hade ett litet projekt åt dem. Med några brytare och extra ström dragning.
    2020-12-13 Insamlad av företaget
    Effektivt å bra. Återkommer gärna. Det som borde bli bättre är att tiden mellan beställning å utförande var för lång, men själva arbetet när det gjordes var bra.
    2020-12-10 Insamlad av företaget
    Bra utfört arbete som jag är väldigt nöjd med.
    Fakturan tog däremot nästan tre månader innan den kom, vilket inte känns så bra. Den borde komma senast 1 månad efter utfört arbete.
  • Marie L
    2020-12-10 Insamlad av företaget
    Omdragning av all el i huset.
    Vi fick ett mycket fint bemötande av Ludwig som är arbetsledare.
    Jobbet drog ut på tiden på grund av sjukdom, men det löste dom med att vissa dagar var dom två elektriker hemma hos oss.
    Det var ett mycket omfattande jobb som tog mycket tid.
    Elektrikern Vicktor gjorde omdragning av all elen i huset.
    Han är mycket kunnig i det han gör samt väldigt trevlig och tillmötesgående.Han berättande för oss hur han hade dragit elen
    samt installerat el dosorna. Jag var hemma vissa dagar och kunde följa upp hans jobb och jag kan bara säga att det var mycket fint utfört och vi kände oss trygga och mycket nöjda med
    slutresultatet. Vi kan varmt rekommendera denna firma samt deras elektriker Vicktor.
    2020-12-10 Insamlad av företaget
    Toppen service ! Trevlig bemötande med kunnig personal !
    2020-12-10 Insamlad av företaget
    Nya brytare och diverse installationer .
    Bra bemötande och proffsigt utförande,
    Strömlöst ibadrum
    Mycket bra
    Mycket bra

Relativt kort väntetid , typ en och en halv dag
    Överskådlig faktura
    Trevligt bemötande, Bästa möjliga
    Rekommenderas
    2020-12-10 Insamlad av företaget
    Bra elfirman som är lätta att ha en dialog med. Kunniga och trevliga!
    Utbyte av elradiatorer.
    Bra bemötande, korrekta uppgifter.
    Utförde installationen som jag förväntade mig.
  • Jakob W
    2020-12-10 Insamlad av företaget
    Bauer gjorde om hela elen i vår nya lägenhet från ny central till varje uttag, inclusive Plejd styrning av all belysning.
    Proffsiga, trevliga och lätta att ha att göra med.
    Rekommenderas!
    2020-12-10 Insamlad av företaget
    Bauer Elektriska utförde installation av pollare, fasadbelysning och spotlight på terassen och kopplade in plejd.
    Väldigt trevliga, otroligt hjälpsamma och kom både med tips och råd.
    När man hade frågor ställde de upp på en gång.
    Otroligt nöjd! Snyggt, ordentligt och snabbt utfört arbete! 👍🏼👍🏼
    2020-12-10 Insamlad av företaget
    Jag var mycket nöjd med bemötandet. Ganska nöjd med utförandet och väldigt missnöjd att priset var det dubbla mot vad jag trott vinkonsumtion överens om.
    2018-11-07 Insamlad av företaget
    Kalle en sympatisk, kunnig och lyhörd elektriker som jag gärna rekommenderar!
    2018-11-07 Insamlad av företaget
    Super bra, kan varmt rekommendera dom! Har anlitat dom flera gånger och alltid lika nöjd!
  • Per-olof E
    Bra, snabba.
    De gav bra information kring olika alternativ.
    2018-11-07 Insamlad av företaget
    Utmärkt service till konkurrenskraftigt pris, som vanligt med Bauer
    2018-11-06 Insamlad av företaget
    Bestäälde jobb i en mindre nybyggnation. Bra bemötande som alltid. På det hela taget mkt bra, grumlades något av lite småslarv i montage, men ingen stor sak.
    2018-11-05 Insamlad av företaget
    El-entreprenad Gjutarplan.
    Fantastiskt bra bemötande, lösningsorienterade med mycket bra slutresultat.
    2018-11-05 Insamlad av företaget
    Fullständig elinstallation i nybyggd vindsvåning.
    Utomodentligt välgjort arbete!
    Bauer kan rekommenderas varmt!