Promikbook AB (publ)
1.0 i betyg av av
2 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag2 omdömen om Promikbook AB (publ)
skrev om Promikbook AB (publ)
Ytterst opålitligt företag. Har tidigare lockat in många företag med sin tidigare gratisversion online. Under 2017 införde man kraftiga begränsningar för gratisversionen, i form av maxantal av antal verifikationer till 10 st per månad, men upplyste genom sina nyhetsbrev att Promikbook alltid skulle finnas kvar som gratisversion för dem som vill använda bokföring och fakturering. Nu kommer man helt plötsligt inte längre åt sitt konto utan att först välja en betalversion. Riktigt bedrägligt beteende. Det finns många andra alternativ för bokföring på marknaden och Promikbook är det absolut sista alternativet som jag skulle välja framöver.
skrev om Promikbook AB (publ)
Har använt mig av programmet och deras redovisningsavdelning nu i tre år. Programmet fungerar helt ok, men inte deras redovisningstjänst. Första året fick jag bra hjälp med att slutföra årsredovisning, andra året samma hjälp till dubbla priset.
Nu tredje året har de meddelat att priset troligen blir det tredubbla trots att det är precis samma jobb (tillochmed färre verifikationer). I kontakt med deras redovisningsavdelning kan de inte tidsuppskatta olika delar i det de ser behöver göras. Väldigt märkligt att man inte kan uppskatta tiden för att ex omföra moms eller göra en öresavrundning. Antingen är de inte kompetenta eller vill de blåsa mig och överdebitera.
De är dessutom långsamma att svara och jag får intrycket av att jag som kund mest är till besvär för dem. Till nästa år byter jag definitivt bokföringshjälp.