Bens Måleri AB

4.4

8 omdömen om Bens Måleri AB

Dimitris P
Wrote about Bens Måleri AB

Mycket duktiga, snabba och trevliga

Sponsrad Kategori

Målabromma Fasad, Fönster Och Tak AB

4.7/5 i betyg av 228 omdömen

Varmt välkommen till Målabromma Fasad, Fönster Och Tak AB, vi erbjuder tjänster inom måleri, snickeri och renovering. Vi gör både större och mindre jobb. Vi sätter alltid dig som kund i fokus och och jobbar med en stor förståelse för kunden, då vi med...

Mårten B
Wrote about Bens Måleri AB

Bra insats, väldigt trevlig kommunikation.

Stig Göran C
Wrote about Bens Måleri AB

Bens Måleri hjälpte mig att fräscha upp badrummet, med målning av både golvklinkers, komod och luckor. Adnan är både trevlig och nogrann med detaljer, vilket syntes i slutresultatet. Kommer som dom lovat. Gör det jag vill och håller snyggt och rent under tiden. Jag är supernöjd och ger Bens Måleri högsta betyg utan att tveka. Kommer absolut anlita dom igen för målningsarbeten i fortsättningen.

Burak Y

Bästa målaren som utförde sitt jobb 100% noga, grymt resultat blev det

Ermir C
Wrote about Bens Måleri AB

Alert el ab samarbetar med Bens måleri och de är väldigt professionella på den som de gör. Rekommenderar Bens Måleri

Ewa O
Wrote about Bens Måleri AB

Vi har fått vårt stora vardagsrum med högt till tak ommålat. Taket var obehandlad furupanel och väggar i betong. Det blev ljust och fräscht och mycket snyggt. Vi blev väldigt bra bemötta, målaren var noggrann trevlig och lyhörd. Resultat blev över vår förväntan. Vi kan verkligen rekommendera Bens måleri AB.

Henrik A
Wrote about Bens Måleri AB

Gör alltid sitt yttersta för att resultatet ska bli det bästa. Rekommenderas!

Jennie Maria N
Wrote about Bens Måleri AB

Måleri inomhus utan anmärkning. Snickeri mycket bristande. Golvsocklar avsågade med frasig kant, undermåligt målade, färgspill på nya ekparketten i flera rum. Badrum underkända. Delar av arbetet ej färdigställt. Försökte öka avtalat pris med nästan 100%.