Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

• BadgeTwoYears
4.8
Få pris & boka Ring 044-24 08 55 Dela

Välkommen till Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner AB – din Autoexperten Bilverkstad i Åhus! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, felsökning, reparationer, AC-service, bromsservice, batteritest och batteribyte. Vi utför också installation av motor- och kupévärmare, montering av dragkrok,...

376 omdömen om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Nils-Gustaf L
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Snabb och bra service. Trevlig personal

Malin M
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket bra bemötande, tydligt prisförslag, levde väl upp till mina förväntningar, snabb lösning av en blinkers som levde sitt eget liv plus lite annat.

Johan K
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Trevlig personal och bra service.

James E
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Jättebra jobb o service av jättetrevlig personal!

Ing-Marie L
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket trevligt bemötande. Service på bil. Kan varmt rekommenderas till andra .

Bo A
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Har lämnat in både bil o trädgårds maskin Allt har funkat perfekt

Margreth H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Allt fungerade perfekt! Proffsigt, trevligt bemötande

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Solveig Britt-marie S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra bemötande byte till sommardäck

Thomas N
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket bra och personlig service av kunnig personal.

Marie C
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Jag fick snabb hjälp med min bil!! Trevligt bemötande och bra service!!

Cullin M
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vinterförvaring och hämtning av robotgräsklippare. Bra service och bemötande. Fick den information vi behövde.

Anna M
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra och snabb service till bra pris!

Hans Åke P
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Trevlig personal. Snabb offert, bra utfört arbete

Johan J
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Trevlig bemötande och info om bilen status.

Menander P
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Perfekt jobb, snabbt, billigt.

Agneta B
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra och snabb service! Trevlig personal.

Åke H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Fantastisk service och trevligt bemötande. Kunden är alltid i centrum. Arbetet mycket bra utfört. Stor kreativitet. Kostnadsuppgifter lämnas alltid i förväg. En toppenverkstad som verkligen kan rekommenderas.

Susanne B
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Däckbyte snabbt o lätt, glada grabbar 😀

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Carl S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra leverans och trevligt bemötande

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Jönsson R
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Trevligt bemötande och bra service.

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Johan O
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Trevlig och mycket kunnig och hjälpsam personal

Gunnarsson R
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra service, prisvärt och ett kundbemötande som håller högsta klass.

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Pia G
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket bra service och ett trevligt mottagande, kändes tryggt att lämna bilen!🙏😊

Ebba S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Kontakten m Åhus bilservice m.m. fungerar alltid bra. Så även den här gången. Lisbeth Nedemo

Ulf B
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Alltid trevligt bemötande och bra service!

Carina P
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Köpt fyra nya däck. Fick dom omslagna och påsatta, inget krångel. Gick snabbt. Kommer gärna igen vid behov.

Thomas S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Snabb och bra service, proffsig och trevlig personal!

Ekberg H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Efter 10 års service är min erfarenhet ett alltid positivt och gladlynt bemötande. Kontor och verkstad kännetecknas av ordning och reda. Man möter tre professionella erfarna män, alltid beredda att stå till tjänst. Det gäller både två robotsystem och bilservice. Utöver vårt trivsamma samarbete finner jag beställd service synnerligen prisvärd när den utförts och ska betalas. Kort sagt, det perfekta stöd man behöver till villa och bil - till mycket rimligt pris.

Ryhl T
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Smidigt och bra. Har nog inget dåligt att säga

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Marie Jenny A
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Klara besked, pris på förväg så inga oklarheter, vänlig och service inriktad personal, bra kommunikation, uppskattar att man kan få hjälp lokalt, allt perfekt 👍

Bengtsdotter U
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Professionellt och snabba med allt.

Lisbeth A

Bra service, bra kommunikation

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Per L
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra jobbat även om man har fullt upp med andra jobb

Ulf B

Serviceinriktade och trevliga!

Stefan L

Bra service, trevlig personal Stefan

Anita S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Trevliga killar,, det gick snabbt. Jag är nöjd med jobbet

Christina L

Snabbt och smidigt. Jag hann inte äta upp korven. /Anders

Johansson M
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Perfekt arbete, i tid och till angiven kostnad!

Lena Ann Catherine N
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Byte av däck mycket bra och trevligt bemötande, kanske lite drygt att få vänta för att betala/ få sin nyckel. En personal som gjorde två personals jobb? lämna ut färdiga bilar, jobba på kontoret samtidigt. 3 personer i kö

Paul H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Hjulinställning och påläggning av däck, bra och snabb service

Gerd Berit Ingalill S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Snabbt och enkelt med däckbytet och perfekt med däckhotellet till ett hyggligt pris!

Stridh K
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Köpt robotklippare av dem för många år sedan. Dom förvarar o fixar till den över vintern o sätter den på plats på våren. Mycket bra hjälp vid problem. Mycket trevligt bemötande.

Els-Margret H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Alltid trevligt bemötande och god service.

Gertrud O
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Superservice fick hjälp med råd hur jag skulle anmäla min stöld av katalysator i Kristianstad. Anmälde till polis och mitt försäkringsbolag och sedan fixade de allt på en vecka jag är jätteglad att jag har min bil igen ! Gertrud 🚘

Sara N
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra och trevligt bemötande vid däckbyte.

Lars-Inge S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket god service och väldigt nöjd med dess kompetens. Ett självklart val fler gånger. Dom hjälpte mig med att fixa min handbroms som inte fungerade alls och dom jag fick nerslag på hos besiktningen och dom även släckte den tvåan så jag skulle slippa göra en ombeskitning hos bilprovningen. Mycket tacksam över det.

Johan S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket trevligt bemötande och bra service.

Magnus J
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Väldigt proffsigt och bra och service

Kenneth A
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Som alltid lika trevligt att få gjort vid bilen hos Er

Johan M

Åhus bilservice gör alltid ett 100% bra jobb 👍🏻