Det är bra personal och god service.
Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner
Välkommen till Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner AB – din Autoexperten Bilverkstad i Åhus! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, felsökning, reparationer, AC-service, bromsservice, batteritest och batteribyte. Vi utför också installation av motor- och kupévärmare, montering av dragkrok,...
427 omdömen om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner
Kundvänliga,glada, trevliga och alltid hjälpsamma
Trevligt och proffsigt bemötande.
Mycket trevligt ock kunnig personal.
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Säger bara vilken service 👍👍
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Fantastisk service! Kom in med trasig bil utan förvarning och hinner knappt parkera innan felet konstateras av en bilmekaniker som råkade vara på parkeringen. Fick pris och tid bekräftat direkt, och allt gick enligt plan.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Mycket trevligt bemötande. Ha en trevlig höst .
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Snabbt, trevligt, bra, enkelt!
Fantastiskt bra bemötande! De hittar alltid en bra tid för ens bilproblem , eller för service ,som de fixar med stor skicklighet.
Snabb, prisvärd och bra service!
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Bra service & trevlig personal!
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Professionell, snabb och trevlig service!
Som alltid ett mycket gott bemötande av kunnig och professionell personal, som man litar på, vilket inte är självklart inom bilvård idag
Snabb, proffsig och trevlig service.
Bäst!Åker hit från Lidingö för att få bilen servad!
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Snabba, proffsiga, tydliga, bra pris.
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Trevligt bemötande och snabb reperation.
Korrekt och sakligt bemötande, inga utsvävningar eller floskler. Mvh Jens
Överlag bra bemötande och bra service!
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Fantastisk service! Trevlig personal! Snabb åtgärd! Avgasrör och bilservice! Kan inte varit bättre!
Alltid fin service! Nöjd!nu undrar jag? Varför 30 tecken!
Tack för din återkoppling, vi söker helt enkelt en respons mer än få ord för att kunna bli ännu bättre. Du är varmt välkommen nästa gång din bil behöver service eller repareras!
Vänligt bemötande, lyssnande på mina frågor/problem. Kunnighet bland personalen om mitt/mina fordons behov av service/reparation. Har bra kunskap om reservdelar/däck o alt. lösningar av de tekniska delarna.
Noggranna och mycket trevliga. Också lättillgängliga
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Bra service o trevligt bemötande
Enkelt att få prisoffert och boka, fint mottagande och snabb service. En väldigt fin upplevelse från början till slut.
Fick snabb & bra hjälp med en bil som inte längre startade. Tydlig offert efter genomgång av felsökningen på telefon och bilen klar samma vecka trots mitt i semesterperioden. Mycket bra service!
Juste bemötande Tillgänglighet Tjänstvilliga
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Transparent kommunikation, inkl offert, och utmärkt värde för pengarna. Pålitliga och serviceinriktade. Har gjort både service på bil och gräsklippare här. Rekommenderas!
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Mycket trevligt bemötande och väl utfört arbete!
Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Snabb service o ett kanon bemötande . Kommer att anlitas fler gånger.
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Bästa och snabb service, kan inte vara mer nöjd
Bra bemötande och snabbt åtgärdat.
Bra service och trevlig personal.
Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.
En servicenivå och kunskap som är steget över alla andra verkstäder jag har besökt. Man möts med ett leende och man får känslan av att man gör rätt direkt och söker inte dyra lösningar.
Smidigt och väl utfört arbete!
Mycket bra bemötande och trevlig personal
Bra bemötande Bra priser. Service på bilen
Upplevde kontakten som seriös, trygg och informativ
Mycket bra! Snabbt utförande! Vänligt bemötande!
Proffesionella och sakliga i det dom gör. Inga krusiduller. Bra service. Helt klart nöjd.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Som vanligt perfekt service och trevligt bemötande
Trevligt mottaga nde och kunnig personal.
Bra bemötande, bra service. Smidigt och kommunikativt.
Så trevligt bemötande! Har aldrig upplevt det tidigare på en verkstad. Jätte nöjd! Tack!
Mycket bra service , bra personal , bra priser
Gediget arbete.och vänligt bemötande
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Ja ,det är jag maken. Toppen. Bra jobbat.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Supertrevlig personal. Fantastiskt kundbemötande. Kände mig väl omhändertagen av kunnig personal. Betyg fem av fem möjliga.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Alltid trevligt bemötande o snabbt arbete
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Alltid mycket trevligt bemötande (även när de inte riktigt tror på att jag själv vet vad som är fel med min gamla bil) och bra utfört jobb. Lite lång väntan på att få verkstadstid den här gången, men är det fullbokat så är det ju.