Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

• Badge2025
Få pris & boka Ring 044-24 08 55 Dela

Välkommen till Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner AB – din Autoexperten Bilverkstad i Åhus! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, felsökning, reparationer, AC-service, bromsservice, batteritest och batteribyte. Vi utför också installation av motor- och kupévärmare, montering av dragkrok,...

283 omdömen om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mirsad M

Mycket nöjd med service. Professionellt och prisvärt. Rekommenderas

Buhr Nilsson C
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Ett professionellt bemötande, bra och snabb hantering av bilen. Mycket nöjd.

Engdahl T
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Som gammal stamkund har jag bara superlativer att komma med. Den här personalen är avslappnat trevlig, kunnig, pålitlig och för mig som kund är de faktiskt alla som goda vänner. Hela atmosfären i verkstaden andas trivsel.

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Per R
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Har fått goda rekommendationer av vänner nu ör de ju så att de e däckbytartider så personalen var lite stressade Känslan var bra och har fått offert snabbt och enkelt

Hans N
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Dom hade en tid för däckbyte som annars hade varit förödande för mig dessutom ett trevligt bemötande /Hasse

Jesper S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Riktig bra service, bemötande och känsla av god kunskap.

Gunilla B
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Enda minus. Dåliga på att svara i telefon. Ibland! Trevligt bemötande och får jobbet gjort. Dessutom bra.

David Mikael S

Snabbt o fint Med vänliga hälsningar David

Klas O
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Det var mycket bra jag blev väldigt bra mottagen av personalen

Rune T
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Har sedan tidigare bara goda erfarenheter av företaget. Mitt ärende nu ; skifte till hjul med vinterdäck. Arbetet utfördes punktligt, snabbt och proffsigt.

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Mikaela Jenny Anette G
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Jag har alltid blivit vänligt bemött. Hög service och alltid hjälpsamma. De är alltid tydliga med vad som ska/behöver göras och vad som sedan är gjort. Denna gång byttes bromsar men jag gör allt med bilen där från att byta Lampor till service eller repertioner.

Yvonne S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Får alltid vänligt bemötande och fin service!

Christel S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Ett trevligt bemötande när jag lämnade och hämtade bilen.

Jonas H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Det fanns inget kaffe när man behövde bonus.

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Lyberg T
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Däcksbyte på utsatt tid, snabbt och effektivt.

Mats M

Trevligt bemötande. Snabb service

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Olsson W
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Killarna är alltid lika trevliga och hjälpsamma när man behöver hjälp med bilen

Karin S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra bemötande, trevlig personal. Bra pris och snabb service. Kan rekommendera till alla.

Ann Ö
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Blev mkt bra bemött som alltid. Jag skulle byta till vinterdäck o hade ngn baklykta som inte fungerade. Snabbt fixades allt med trevligt bemötande även om jag märkte hur stressade de var med tanke på akut vinterväglag.

Warren C

Trevliga och professionala personell! 🙂

Carl E
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket bra bemötande av kunnig och hjälpsam personal.

Sven-Arne B
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Fantastisk bra service och bemötande

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Carl A
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Professionell med bra kundbemötande.

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Sven H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vänligt bemötande, snabbt men noggrant däckbyte samt tips om däckens kondition. Prisvärt. Tack! Vi ses till våren ånyo.

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Maria B
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Fantastisk service! Trevlig personal!

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Fredrik S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Alltid vänligt mottagande! Hög kompetens i teamet. Tack!

Gunnel R
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Glömde SMS finns ingen information om däcken är ”pumpade” endast att de är tvättade . Hoppas de har rätt lufttryck

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för ditt omdöme, vi tar till oss av det du delar och arbetar för att bli bättre.

Eva-Maj N
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Glada och trevliga servicemän som kan sitt jobb. Alltid lika kul att besöka dem/Eva

Michael R
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Väldigt trevligt bemött som alltid, byte till vinterdäck, snabbt och effektivt,helt enkelt väldigt bra

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Inger M
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Personligt vänligt och trevligt bemötande med bra service

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Magnus L
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Kanonbra service, trevliga och ett bra jobb. Vad mer kan man begära /Magnus

Knutsson A
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra service, känner alltid välkommen till Åhus Bilservice.

Jan E
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Jag har bara positiva erfarenheter. Alltid trevliga, hjälpsamma och profesionella.

Mats G

Trevlig personal och ägare🙂👍🏻

Sigurd M
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

God service trevlig personal alltid vänligt bemötande

Monica R
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket väl bemött. Stora förväntningar eftersom jag alltid fått god service. Däckbyte. Ingen väntetid, snabbt utfört arbete. Kunnig personal.

Anna M
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Väldigt bra bemötande. Snabb service.

Sven H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket bra bemötande. Vänliga, flexibla, mycket god kunskap inom sitt område. Löser alltid de problem som man kommer med. Kan varmt rekommendera dom.

Bengt-Arne O
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Mycket bra bemötande, men allt för dyrt gentemot Vad andra däckfirmor tar betalt.

Hasse O
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Höll tiderna bra Var lätt att boka Var vänliga och trevliga

Bo P
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Den var bra man känner sig välkommen Dom har koll på grejerna

Marie K

Vänligt bemötande Duktig personal

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Helena H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Alltid ett trevligt bemötande och nöjd med vad jag får hjälp med!

Gustafsson S
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra bemötande, god service och trevlig personal.

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Els-Margret H
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Personalen är alltid lika trevlig och tillmötesgående. Besöket gällde hjulskifte. Dessutom behövdes två nya däck och två nya ventiler. Detta utfördes föredömligt snabbt så jag är mycket nöjd.

Lindgren G
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Bra service trevlig personal lätta att prata med

Erland J
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Snabb och bra hjälp. Informerade bra om mitt ärende.

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Olsson M
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

God service alltid trevliga bra arbete

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Christina L
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Alltid hjälpsamma, trevliga och mycket flexibla. Gör bra jobb till rimligt pris. Stort tack från nöjd kund

Monica K
Skrev om Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Åkte dit för att få byte till nyinköpta vinterdäck och är väldigt glad att jag valde dem! Blev välkomnad direkt och snabb service - kommer verkligen att rekommendera dem till alla! Högsta betyg i alla områden!

Svar från Åhus Bilservice & Trädgårdsmaskiner

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.