Din bil är vårt ansvar! På Speedy bilservice i Åhus ser vi till att din bil får den service den behöver. Effektiv bilservice och kvalificerade bilreparationer!
Margareta Ann-sofie H:
Ombesiktning- bromsrör bl a - fick en bra känsla trots hög kostnad- men både Robin o företaget kändes seriöst- så tummen upp👍
Inger E:
Gällde en om besiktning om o kunde byta halv ljus omg
Mekonomen hade fullt upp med annat men trängde in mej emellan
Allt var ordnat på studs och glad o tacksam är jag..
Per Ingvar F:
Vi köpte en Tabbert comtesse 495 HE årsm: 2002 med reg nr: TWO769 år 2017-03 av Anders Ekdahl på husvagnsreserven Kristianstad och varit väldig nöjde med husvagnen fram till 2024-09 då vi inte orkade med husvagnslivet längre så vi kontaktade Anders om han ville köpa tillbaka husvagnen.
Jo det gick bra men ni får inte mer än 40000:- lite lågt tyckte vi men ok. Vid överenkommen tid körde vi till husvagnsreserven och det blev stort pådrag med att kolla vagnen med fuktest
och ev: skador mm ! När detta var.klart efter mycket omständighet så kommer Anders med ett fruktansvärt chockbesked ! Er husvagn är totalt upprutten, det är i stort sätt skrot.
Men jag kan erbjuda er 12000:- vi fattade ingenting, men i ren chock och jävligt dumt gjort så gick vi med på detta !
Anders sa att det ända husvagnen kunde duga till var som rockfestival husvagn.
Nu har kära Anders annons på vår gamla husvagn och begär 89000:- alltså markadspris
och utan att skämmas ! Vi har bett andra som varit och tittat på husvagnar generellt hos husvagnsreserven att kolla på vår gamla husvagn och det är inte gjort ett skit vid den.
Så fy fan vad VD ANDERS PÅ HUSVAGNSRESERVEN HAR LURAT OSS!!!
Mvh: Eva o Per Friberg.