Blev bemött på ett mycket trevligt sätt av personalen.Och fick mitt problem löst snabbt .Är nöjd med besöket och resultatet.
Mekonomen Bilverkstad Kristianstad
Välkommen till Mekonomen Kristianstad! Vi hjälper dig på ett personligt och professionellt vis. Med våra oerhört erfarna bilmekaniker i spetsen reparerar vi mer eller mindre alla typer av bilmärken. Under åren har vi byggt upp en väldigt stor “know how” här på verkstaden som kombineras med modern teknik och IT. Hos oss på...
943 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Kristianstad
Sedan starten hos Reco 2014
Trevligt bemötande, raka svar på frågor. Alla gav ett bra intryck.
Snabbt, enkelt och väl utförd service. Bra bemötande. Hej
Enkel bokning. Snabb service med gott bemötande av otrolig trevlig personal. Ok pris! Dessutom köpte jag flytande doft till bilen som jag INTE kan rekommendera då ämnet är frätande och löser upp plast och vinyl.
Trevligt bemötande Bilen går att köra igen Service på hackande och orkeslös motor
De fungerar utmärkt och är punktliga
Bra bra bra bra bra bra bra bra
Bra service! Korrekta uppgifter och ett gott utfört arbete!
Så nöjd med personal o bemötande jag fick, snabb åtgärd problem med min bil, väldigt nöjd med Mekonomen
Mycket trevlig, vänlig i hjälpsam både telefonkontakt och i kassan
Trevligt bemötande o bra service
Bra service vänlig personal. Fixade vår bil väldigt snabbt och bra.
Bra verkstad, bra service, bra återkoppling. Riktig nöjd med er.
Jätte trevliga o varma personal
Jag fick ett bra första intryck . Fel som uppstod rättade till och de bad om ursäkt. Blev även kontaktad och tillfrågad om de skulle köra in bilen över helgen. Mycket trevligt bemötande vid både inlämning och hämtning av bilen.
Trevlig och kunnig personal både vid inlämning och uthämtning.
Snabb service, trevligt bemötande
Linnéa har varit otroligt engagerad och hjälpsam. En riktig pärla är hon!
Tusen tack för dina fina ord. Jag hoppas att det gick bra att besiktiga bilen nu när kroken blev fixad :) /Mvh Linnéa
Enkelt och tryggt och god service
Blev trevligt bemött, trevlig personal, gick snabbt få det gjort
Bra bemötande i alla led. 👍
Bra service och personal, bara bra
Mycket bra kontakt per SMS/mail. Tydlig bekräftelse av bokning och tydligt kvitto.
Bra,inf snabba ,sms bra med påminnelse när man har bokat ,å när den är klar
Mycket trevligt bemötande och snabb service
Olika besked beroende på vem som svarade i telefon. 10 min arbete kostade 1250kr trots att det nämndes att det kunde bli billigare vid snabbt arbete. Men bilen blev klar på tre dagar o den blev bra.
Behövde snabb hjälp att släcka en 2a från besiktningen. Fick superbra bemötande och hjälp samma dag vilket var toppen. Också bra att de ringde upp om ett ytterligare fel som de hittade och kunde fixa det oxå. Supernöjd!
Jag blev rekommenderad Mekonomen för deras trevliga personal. Det stämde till 100%
Mycket trevlig personal och bemötande!
Dyrt, fick betala 1250 kr för 30 min, och då undersökte dom bara bilen. Jag lämnade sen bilen till någon annan och få stämde inte felen som stod på offerten. Kommer aldrig att lämna min bil där igen.
Hej Kerstin. Jag beklagar din upplevelse hos oss. Vad jag kan se på din faktura så köpte du tjänsten som heter felsökning och där ingår ingen reparation. Det är då vi letar reda på felet på din bil och sedan får kunden en offert på reparation av felet. Du får gärna återkomma om det är så att du tror att vi felbedömt din bil, då tar vi gärna en extra titt på den. Min kollega har även bilder i sin telefon på det som är sönder som hon kan uppvisa om det är några oklarheter. /Med Vänliga Hälsningar Linnéa, Mekonomen Bilverkstad
Utmärkt. Hade varit bra om man kunde välja tid på dagen för inlämning av bil.
Superfin service av Linnea!!! Ringde och beskrev hur reparationen framsteg, uppskattas!
Lämnade bilen ifredags för oljud vid vänster framhjul, ev hjullagerbyte, bad dem kolla om det stämde eller orsaken var en annan, får tillbaka biken med utbytt framhjulslager men oljud kvarstår, så bytet var kanske inte vad som behövdes, sa till att kolla att det var orsaken INNAN de bytte, ett jobb som kostade drygt 4.500:- till ingen nytta, så mitt betyg måste bli väldigt lågt, kommer att ta kontakt med aktuell verkstad nästa vecka! Mats Westher GRY215 VOLVO V50!
Hej. Vad tråkigt att oljudet inte försvunnit. När du bokade tiden informerade vi om att du behövde göra en felsökning för att vi skulle kunna konstatera att det var hjullagret. Det är med andra ord en kostnad man behöver betala för att vi undersöker vad som är fel på bilen. Det ville inte du för du var ganska säker på vad orsaken var till problemet. Därför har vi bytt hjullagret. Du får gärna komma in till oss så får vi prata om den situationen som uppstått och för att hitta en lösning på problemet. /Mvh Linnéa
En enkel åtgärd av besiktnings-anmärkningar hanteras smidigt o snabbt
Mkt bra bemötande, smidigt och färdigt enligt beräknad tid
Mycket bra! Köpte endast oljebyte, gick smidigt.
Smidigt Hjulupphängningen utfört perfekt bilen går spikrakt
Bra service och gick fort, inget o klaga på
Gällde service av min bil. Bra med trevlig personlig kontakt vid förfrågan om service. (Numera oftast telefonsvarare.) Bra med tydlig och uppfylld offert. Ok pris. Mindre bra att inte utlovad sms info om när jobbet var klart faktiskt skedde. (Lärde mig alla sortiment i kringliggande affärer innan jag såg min bil stå klar utanför verkstaden….) Dåligt att reparatören inte visste/läste vilka däcktryck som skulle hållas. Han Pumpade 4x2,8 när det skulle vara 2x3,8 + 2x4,0 med allt vad det påverkat om jag inte sagt till...
Bra bemötande och bra redovisning av gjorda arbete.
Det var en riktigt bra nisse som hjälpte mig och min dotter med hennes V70 .Riktigt proffsigt mot tagande med allt.material som behövs vid reparation kanon bra.
Bra upplevelse. Lätt att boka, trevliga sms, trevlig personal.
Helt kanon service. Trevlig personal.
Snabbt, trevligt och proffsigt!
Tack för en bra service och bemötande återkommer årligen habibi
Trevligt bemötande,snabbt och perfekt arbete.
Mycket bra tillgänglighet,. Vänlig och proffsigt bemötande. Kan rekommenderas Mekonomen i Kristianstad för standard service. Servicen kostade mindre än halva priset jämfört med hos en märkes verkstad.
Helt underbar service och personal. Särskilt han som tog hand om min bil och fixade den för dagen. Hälsningar GLK med med partikelfilter problem.
Väldigt serviceminded personal! Väl bemött och snabb hantering av ärendet.
Inget krångel Inget krångel Inget krångel Inget krångel