Besikta Bilprovning i Sverige AB
1.0 i betyg av av
4 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag4 omdömen om Besikta Bilprovning i Sverige AB
skrev om Besikta Bilprovning i Sverige AB
Varning för Besikta i Argongatan 2 i Mölndal. Specielt station chefen. Aldrig mer Besikta för min del, otrevlig bemötande, slarvigt utfört jobb och när jag påpekade på deras bristfälliga besiktningsrutiner skylde de på verkstad istället. Bokade tid hos .Carspect
och de gjorde kontrollen utan att de blev otrevliga, fick till och med tips på andra saker på bilen för att undvika problem i framtiden. Längtar till nästa besiktning hos carspect. -
skrev om Besikta Bilprovning i Sverige AB
Frun var inne igår och fick underkänt, hon märkte innan besiktningen att hon saknade triangeln och inte hade löstagbara draget ditsatt. Hon ringde mig, så jag lade sakerna i min bil och körde dit. Det tar ca 15 min. Väl där hade de underkänt henne med ursäkten att här väntas inte, trots att de tog in henne tidigare. Conny som han hette hade hunnit gå på rast, det var tre bilar totalt under tiden jag var där, så tidsbrist kan det inte berott på. Välj annat ställe, service är det sista man får här.
skrev om Besikta Bilprovning i Sverige AB
AVOID THIS COMPANY! That company is after pulling out your money from your pocket!
I do quite regular checks in a garage (a few times/year), and every year before going to Besikta I check again in the garage that everything is fine. But still, they find something small in order to turn me out for an extra 300kr - it is a waste of my time and money. For example, this time they said that the breaks are almost tired out - ok, fine, I can fix that, but what is "almost"? When I go in the garage and if they find I need to change it - they change it. And, moreover, if it is so dangerous then why am I given a month to drive before the next visit to Besikta - so, is it safe to drive? Then, if it is safe - why was I turned out again? I am so angry on them - I will never go to Besikta!!! -
skrev om Besikta Bilprovning i Sverige AB
Underkände halvljusinställningen i stället för att ta en skruvmejsel och vrida den ett halvt varv för att justera inställningen. Blev ombesiktning för trehundra kronor. Besiktiga bilen någon annanstans, Besikta är bara ute för att tjäna lite extra.