Jag köpte min första bil där och kort efter köpet gick ABS-kransen och hjullagret sönder. Trots att det kom så pass nära inpå köpet fick jag väldigt bra hjälp och bemötande. De var både serviceinriktade, hjälpsamma och lätta att ha att göra med, vilket gjorde situationen mycket smidigare än den hade kunnat vara. Jag kan absolut rekommendera Bilförmedlingen Ängelholm och är väldigt nöjd med både bilen och servicen jag fått.
Bilförmedlingen Ängelholm
Vill du köpa eller sälja ett fordon? På Bilförmedlingen i Ängelholm hjälper vi dig till en bättre affär, oavsett om det gäller bil, mc, transportfordon eller till exempel en släpvagn. Bilförmedlingen gör det enklare för dig som vill köpa eller sälja, och det är kostnadseffektivt eftersom alla objekt finns online och som säljare...
1143 omdömen om Bilförmedlingen Ängelholm
Sedan starten hos Reco 2015
Bilen blev såld på mindre än en månad. Snabbt och smidigt. Stort tack!
Mycket trevlig personal . Alltid ärliga och raka . Seriöst bemötande vilket i sin tur genererar till bra bilaffärer för köparna . Det är andra gången de hjälper mig att sälja bil . Kommer med största sannolikhet att bli fler . Bra jobbat !!
Jag är nöjd, tack så mycket👍👍👍
Det har funkat smidigt hela vägen till köp och bra bemötande och bra snabb service.
Det hela hanterades vänligt, korrekt och snabbt.
Trevligt och proffsigt bemötande!
Allt fungerade smidigt vid bilköp Rekommenderas
Bra bemötande och snabb affär
Mycket trevliga. Bra service och duktiga på vad de gör.
Bra bemötande med både köp och sälj. Trevlig personal.
Mycket nöjd och positiv kundupplevelse.
Väldigt smidig försäljning, slipper jobbet med att sälja själv och ha kontakt med mer eller mindre seriösa spekulanter. Fick bra pris om man jämför med andra tjänster som köper begagnade bilar. Rekommenderas
Uppringd och det var kort väntetid samt snabbt och mycket trevligt bemötande. Jag fick hjälp med en värdering för utköp av bil i företag.
Bra service, bra pris och enkelt.
Proffsigt och vänligt bemötande från början till slut. Lugna och systematiska, kan marknaden och har ett bra renommé hos köpare. Svarar alltid på mail och telefon. Kommunicerar och informerar. När bilen sålts gick allt mycket snabbt och smidigt. Supernöjd!
Bra och trevligt bemötande. Snabb och smidig affär från början till slut
Mycket trevliga säljare och hjälpsamma.
Otroligt engemang och support. Lk
Mycket bra bemötande . Hjälpsamma. Bilförmedlingen Ängeholm levde verkligen upp till mina förväntningar.
Pontus är en trevlig och kunnig medarbetare. Tackar.
Bra firma, trevlig och kunnig personal
Bra och proffsig hantering av fordonsköp!
Mycket bra och smidig service.
Kan bara ge 10 plus till Andre' när vi var ute efter en ID3 . Bilen var i kanon skick och bra pris oxå. Hela köpet från första kontakt till leverans av bilen var nog det smidigaste jag varit med om. Kan starkt rekommendera detta företag om ni är ute efter en bil. Peter Gavette Varberg
Snabbt, rakt och kompetent. Kan rekommenderas.
Blivit väldigt bra bemött och fått bra återkoppling!
Trevligt bemötande och tog vår önskan på allvar. Rekommenderar dem och Pontus var trevlig och gjorde affären smidig.
Jag är nöjd med resultat av bilförsäljningen. Bra service.
Mycket bra med god service och mycket fint personligt bemötande både på golvet och telefonkontakt. Sålde vår bil snabbt och enkelt. Karl-Axel
Generellt bra men beskrivningen av bilen stämde inte till 100%. Däcken var av mkt dålig kvalitet vilket inte framgick.
Superbra bemötande! Väldigt trevliga! Allt gick snabbt och smidigt, kan verkligen rekommendera att sälja sin bil via bilförmedlingen! 5/5 stjärnor⭐️
Bra och enkelt på alla sätt.
Hej Jättebra jobbat tack 👍 hejdå
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Bilförmedlingen i Ängelholm. Personalen var professionell, trevlig och hjälpsam från början till slut. Jag fick ett mycket bra bemötande och de tog sig tid att svara på alla mina frågor på ett tydligt och ärligt sätt. Hela processen gick smidigt och jag kände mig trygg som kund. Rekommenderas varmt till alla som söker seriös och pålitlig service!
Rak, snabb och effektiv kommunikation!
Professionell vägledning och tydlig kommunikation från Palles håll genom hela processen. Jag kommer att rekommendera Bilförmedlingen i Ängelholm till familj, vänner och bekanta.
Blev väl bemött och fick hjälp av säljare direkt när jag kom in. Bilköpet gick enkelt och smidigt
Proffsigt bemötande och snabb hantering.
Ett utmärkt och smidigt sätt att sälja sin bil på, 3.e gången jag säljer bil via Bilförmedlingen. God service och duktiga på det dom gör! Rekommenderar.
Har bara gott att säga om denna firma. Man kände sig välkommen, när man bestämt sig för bilen. Såg dom verkligen till att man fick vara med på allt gällande bilen till dagen man hämtade. Lars är en toppen säljare snäll ödmjuk. Bästa.
Bra bemötande. Snabb och proffsig hantering.
Rakt, snabbt, seriöst. Kan tänka mig sälja och köpa där i framtiden.
Superbra bemötande, kan verkligen rekommendera att sälja sin bil via bilförmedlingen.
Trevligt bemötande och smidig försäljning av min bil. Jag fick ut mycket mer för min bil än vad andra bilförsäljare erbjudit.
hej. Jag har svårt att tänka att det finns någon bättre bilförmedling än den i Ängelholm. Bara positivt kring hela bilköpet. säljaren Lars Olsson ,mycket kompetent.( ge han löneförhöjning) Tack
Kan bara rekommendera företaget. Lyhörda för mina önskemål. Föreslog åtgärder för att göra bilen lättsåld. Ombesörjde alla nödvändiga insatser och redovisade allt i en slutavräkning.
Otroligt bemötande från båda säljarna jag var i kontakt med! Fick snabbt information om aktuell bil och svar på alla mina frågor. Rekommenderar verkligen😊
Mycket bra bemötande och diskussion om bilens värde och nödvändiga åtgärder inför utannonsering. Snabb process och utbetalning av överenskomna priset.
Bra service, dock en nackdel att det inte gick att betala med bankkort.