Bilia Alvik Volvo

Bilia Alvik Volvo

Uma parte de Bilia www.bilia.se
3.0
Ligue 0104-97 05 00 Compartilhar

Bilia säljer nya Volvo, Renault, Ford och Hyundai. Dessutom har vi tusentals begagnade bilar, över 50 verkstäder och hyrbilar för alla behov.

4 omdömen om Bilia Alvik Volvo

Leyla A
Escreveu sobre Bilia Alvik Volvo

Ett väldigt fint bemötande och otroligt professionell personal som vi är så nöjda med! De jobbar utifrån kundens bästa och överträffade alla våra förväntningar. Rekommenderar starkt Bilia Alvik!

Hans Micael H
Escreveu sobre Bilia Alvik Volvo

Tar kontakt kl 8:00 och önskar ett pris inför ett verkstadsbesök. Har frågat via hemsida och till sist via telefon. Får ingen prisuppgift på telefon, ej via mail heller. Urdåligt kundbemötande. Skärp er.

Per N
Escreveu sobre Bilia Alvik Volvo

Bästa personalen. Jag gillar Bilia och i synnerhet i Alvik.

Tiina S gillar detta
Almir Z
Escreveu sobre Bilia Alvik Volvo

Avgråder startkt! Första och sista servicen jag gör hos dem. Under besiktningen upptäcktes ett felmonterat bränslefilter i samband med service hos Bilia, som jag sedan fick reparerat hos BraBil i Upplandsväsby. De ville inte stå för kostnaden på 880 kr trots att ett Vovlo auktoriserad verkstad konstaterade ett felmonterad produkt. Ett skämt till kundbemötande! Under 5 år har jag gjort service på BB i Upplandsväsby och aldrig haft ett problem på bilen. Den enda gången jag gjorde den hos Bilia i Alvik....och...