Hittade en riktigt fin bil som jag är jättenöjd med. Hela köp processen har gått jätte smidigt.
Bilparken Nordic AB
Välkommen till Bilparken Nordic AB! Tidigare Bilparken i Svedala AB Hos oss hittar du ett brett utbud av nyare begagnade bilar av olika märken och modeller. Vi hjälper privatpersoner såväl som företag och har ett stort antal nöjda kunder i hela Skåne. Kunden står alltid i fokus på Bilparken. Vi strävar efter att alltid arbeta...
260 omdömen om Bilparken Nordic AB
Sedan starten hos Reco 2023
Bra bemötande, trevlig personal
Bokade provkörning av bil, smidigt och lätt bilen vsr framkörd då vi kom. Bestämde mig sen för köpa bilen. Köpet genomfördes smidigt och fick hjälp med vinterdäck till bra pris. Leveranstiden var lite lång men det berodde på att de inväntade beställningen på däcken och att bilen skulle servas så det var ok. Bra bemötande och snabba svar genom mail konversation.
Stort tack för din fina recension! 🌟 Vad roligt att höra att provkörningen och köpet gick smidigt och att bilen stod redo när ni kom. Vi uppskattar verkligen ert tålamod gällande leveranstiden – som du skriver berodde det på servicen och leveransen av vinterdäcken, och vi är glada att allt löste sig på bästa sätt. Tack också för att du lyfter vårt bemötande och kommunikationen via mail. Det betyder mycket för oss! Vi hoppas du får mycket glädje av bilen och är alltid välkommen om du behöver hjälp framöver. Vänliga hälsningar, Bilparken i Svedala 🚗✨
God service och kunskap. Vi är så nöjda med vårt köp
Stort tack för er fina recension! 🙏 Vad glädjande att höra att ni är nöjda med både servicen och ert köp. Det betyder mycket för oss. Ni är alltid varmt välkomna om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver! Vänliga hälsningar, Bilparken i Svedala 🚗✨
väldigt bra, trevlig och glad säljare, tog lite längre tid med leverans dock pga några krav jag ställt själv. men nöjd med servicen i butiken
Stort tack för din recension! 🙏 Vad roligt att höra att du uppskattade servicen och bemötandet hos oss. Tack också för din förståelse kring leveranstiden – som du nämner berodde den på de extra önskemål du hade, och vi är glada att vi kunde lösa allt enligt dina krav. Vi önskar dig mycket glädje med bilen och finns alltid här om du behöver något framöver! Vänliga hälsningar, Bilparken i Svedala 🚗✨
Väldigt bra! Kompetent och förtroendeingivande personal. Seriösa och trevliga!
Stort tack för din fina recension! 🙏 Det gläder oss att du upplever vår personal som kompetent, förtroendeingivande och trevlig — precis det vi strävar efter varje dag. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. Varmt välkommen tillbaka när du än behöver oss! Bilparken i Svedala 🚗✨
Trevligt bemötande och en bra upplevelse
Stort tack för din fina recension! 🌟 Vad roligt att du hade en bra upplevelse hos oss och kände att bemötandet var trevligt. Vi arbetar alltid för att göra bilköpet så smidigt och tryggt som möjligt. Du är varmt välkommen tillbaka om det dyker upp fler frågor eller när det är dags för nästa bil! 🚗✨
Mycket trevlig personal, med god service och fantastiskt bemötande. Är mycket nöjd med min bil och upplevelsen på Bilparken.
Stort tack för din fina recension! 🙏 Det gläder oss verkligen att du är nöjd både med bilen och med upplevelsen hos oss. Vi strävar alltid efter att ge ett trevligt bemötande och bra service, så dina ord betyder mycket för hela teamet. Varmt välkommen tillbaka när som helst! 🚗✨
Mycket trevlig personal, samt kunniga. Känns tryggt att handla och litar på dem att de hjälper en om något skulle hända efter bilköp.
Stort tack för din fina recension! 🙏 Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg hos oss och att vårt bemötande och vår kunskap uppskattas. Vi finns alltid här om det skulle dyka upp några frågor eller behov framöver. Varmt välkommen tillbaka till oss på Bilparken! 🚗✨
Trevlig bemötande och hjälpsam säljare 😀
Stort tack för din fina recension! 😀 Det gläder oss att du upplevde ett trevligt bemötande och fick den hjälp du behövde. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Bilparken! 🚗✨
Tillmötesgående säljare. Nöjd med köpet.
Tack så mycket för din fina recension! 🙏 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och ditt köp. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Bilparken! 🚗✨
Mycket bra service och hjälpsam personal
Tack så mycket för din recension! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och vår personal. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil eller om du behöver hjälp framöver! 🚗✨
Alltid trevliga o framför allt ärliga. Man känner sig välkommen.
Stort tack för dina fina ord! 🙏 Det betyder mycket för oss att du upplever oss som trevliga och ärliga – precis den känslan vi vill att alla kunder ska ha. Du är alltid varmt välkommen hos oss på Bilparken! 🚗✨
Trevlig säljare, bra bemötande och super service av säljaren!
Stort tack för din fina recension! 🙏 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen. Det uppskattar vi verkligen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Bilparken! 🚗✨
Service, bemötande, till färdig affär var proffesionellt! 10/10
Tack så mycket för din fantastiska recension! 🙏 Det gläder oss att du upplevde hela processen – från service och bemötande till färdig affär – som professionell. 10/10 från dig betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka när du än behöver oss. 🚗✨
Mycket nöjd med köpet, upplevde ett fint bemötande på bilparl
Stort tack för din recension! 🙏 Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med köpet och att bemötandet kändes bra. Det uppskattar vi verkligen. Varmt välkommen tillbaka till oss på Bilparken! 🚗✨
Bemötandet av ansvarig säljare, Simon var vänligt, proffsigt och förtroendeingivande. Han har löst allt på ett bra sätt och jag är nöjd med mitt köp. Bemötandet när jag skulle lämna bilen på överenskommen service var däremot ganska trist och slutade med att säljaren undrade om det var ”skit bakom ratten”. Jag fick dessutom en lånebil med sommardäck när det väntades vinterväglag under helgen.
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet från Simon och själva köpet. Det uppskattar vi verkligen! 🙏 När det gäller ditt besök i samband med servicen beklagar vi att upplevelsen där inte levde upp till våra rutiner eller den nivå av service vi strävar efter. Kommentaren du nämner är självklart inte acceptabel och speglar inte hur vi vill att våra kunder ska bemötas. Vi tar det vidare internt för att säkerställa att det inte händer igen. Gällande lånebilen...
Bästa bilköpsupplevelsen jag varit med om. Fick bra pris för inbytet och försäljaren Bacel bokade gratis service och besiktning direkt eftersom det snart var dags på min nya bil. Mycket proffsigt och förtroendeingivande hela vägen.
Stort tack för din fantastiska recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både affären och bemötandet. Vi strävar alltid efter att göra bilköpet så tryggt och smidigt som möjligt, och det gläder oss att du uppskattade servicen och besiktningen vi ordnade inför leverans. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil! 🚗✨
Jag köpte en Volkswagen ID4 hos Bilparken i Svedala. Jag trodde aldrig att jag skulle köpa en elbil som hade gått 16000 mil hos en bilhandlare som inte var del av någon av de större kedjorna, men Simon på Bilparken fick mig att våga ta det steget. När jag besökte första gången för att titta på bilen blev jag personligt bemött, fick kika på bilen in- och utvändigt i lugn och ro samt fick en mycket rimlig offert på vår bil som inbytesbil. När jag sedan återvände för att provköra kände jag mig trygg i att kunna ställa världens...
Stort tack för din fina och detaljerade recension! 🙏 Det gläder oss verkligen att du kände dig trygg genom hela processen och att Simon kunde hjälpa dig att våga ta steget till elbil. Vi uppskattar ditt tålamod kring vinterhjulen och är väldigt glada att bilen har fungerat perfekt flera månader efter köpet. Tack för att du rekommenderar oss – det betyder enormt mycket. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil! 🚗✨
Snabba med att sälja men vill inte åtgärda problemen som varit där sedan jag hämtade bilen på garantin och påstår att jag ska betala "upp smörjningar etc" själv. Bilen gnisslar och bromsskivorna gör att bilen vibrerar i höga hastigheter och inbromsningar. Köp inte bil här, inte seriösa.
Hej! Tack för din recension, även om vi självklart tycker det är tråkigt att du känner dig missnöjd. Vi vill förtydliga några punkter kring ditt ärende: • När bilen var inne på verkstad tidigare hördes inget gnisslande från bromsarna – detta bekräftade du själv på plats. • Gnisslande bromsar är tyvärr inget som omfattas av garanti då det oftast handlar om belägg som behöver rengöras eller smörjas upp, inte ett fel på själva bromssystemet. • Bilen är både besiktigad och kontrollerad av oss i oktober, och vid utlämning...
Väldigt bra personal mycket trevliga o hjälpsamma rekommenderar varmt till alla o köpa bil i bilparken
Stort tack för din fina recension! 🙏 Det gläder oss verkligen att du upplevde vår personal som trevliga och hjälpsamma. Vi uppskattar varmt din rekommendation och hälsar dig alltid välkommen tillbaka till oss på Bilparken! 🚗✨
Vi har haft en jätte dålig upplevelse, där en av säljarna som heter Simon totalt ljugit för oss vi är väldigt missnöjda med affären.
Hej! Tråkigt att höra att ni känner er missnöjda. Vi vill bara förtydliga att överenskommelsen inför köpet var att inga vinterhjul ingick till denna bilen, vilket även framgår tydligt i avtalet. När ni väl var på plats uttryckte ni önskemål om vinterhjul och vi ordnade då en begagnad uppsättning helt kostnadsfritt för att hjälpa till så gott vi kunde. Vi beklagar om det ändå upplevts som en missvisande affär, men vi har följt den överenskommelse som gjordes och försökt lösa ert önskemål på bästa sätt. Ni är alltid välkomna att kontakta oss direkt om ni vill prata vidare eller reda ut något mer.
Vi fick tips råd och fixa ett smärtfritt köp på en person bil. Vi är så nöjda hittills. Servicen och kunigheten om bilen var bra.Tack för all hjälp bilparken. Vi återkommer gärna till nästa köp. Dom letar familje buss till oss nu. Så får vi se hur de går.
Stort tack för den fina recensionen! 🙏 Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med både servicen, hjälpen och köpet. Vi uppskattar förtroendet ni ger oss och ser fram emot att hjälpa er hitta rätt familjebuss också. Tack för att ni valde Bilparken – ni är alltid varmt välkomna tillbaka! 🚗✨
Jättebra bemötande och trevlig service.
Stort tack för din fina recension! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du lyfter vårt bemötande och service. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Bilparken! 🚗✨
Snabb, smidig och lätt affär. Jag var i behov av en bil snabbt, då min gamla skulle lösas in av försäkringsbolag pga skada. Simon, säljare, mötte mina behov på bästa sätt och bilen kunde levereras genomgången, servad och besiktad inom en vecka. Dock pga semester, misskommunikation så var den inte servad enl. BMWs rekommendation. Men dett löste Bilparken smidigt. När den batteri och generator började klydda inom garantitiden, så gick även det bytet lika smidigt. Jag rekommenderar varmt Bilparken i Svedala, de sätter verkligen kunden i centrum. Köper mer än gärna min nästa bil av dem. //Anders
Hej Anders, Stort tack för din fina och utförliga recension! 🌟 Vi är väldigt glada över att höra att du upplevde affären som snabb och smidig, och att Simon kunde möta dina behov på bästa sätt. Vi ber om ursäkt för den misskommunikation som uppstod kring servicen, men uppskattar att du nämner hur vi tillsammans kunde lösa det på ett bra sätt. Att även garantiärendet med batteri och generator gick smidigt är precis så vi vill att det ska fungera – enkelt och tryggt för dig som kund. Tack för ditt varma förtroende och rekommendation....
En seriös bilfirma,som vill kundens bästa
Tack för din fina recension! 🙏 Vi strävar alltid efter att sätta kunden i första hand och det gläder oss att det märks. Varmt välkommen tillbaka när du vill! 🚗✨
Mycket gott bemötande och serviceminded personal.
Tack för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du uppskattade bemötandet och servicen från vår personal. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bilaffär eller service! 🚗✨
Fantastisk bemötande och stort utbud av bilar!! Rekommenderar starkt!
Tusen tack för din fina rekommendation! 🙏🚗 Vi är glada att du uppskattade både bemötandet och vårt utbud. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil! / Teamet på Bilparken i Svedala
Bästa bilfirma jag har handlat av Blir bemött på ett trevligt sätt Känner mig trygg av att handla bil hos denna firma .Finns absolut inget att anmärka på Super nöjd
Stort tack för dina fina ord och för att du valde oss när du köpte din bil! 🙏🚗 Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg och nöjd med både bemötandet och affären. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen – därför värmer din feedback lite extra. Vi önskar dig många härliga mil med bilen och hoppas få se dig igen i framtiden! / Teamet på Bilparken i Svedala
Allt gick bra, jag köper redan en andra bil, den första var en Mercedes V220, nu har jag köpt en BMW 530e, personalen är vänlig, om du hittar några defekter eller haverier under bilens gång, kommer de vänligen att fixa dem åt dig inom en rimlig tidsram, naturligtvis kan jag inte tala för alla, men personligen kommunicerade jag med Bacel Khaled, bara positiva känslor.
Tusen tack för din fina recension och för att du återigen valt oss när det var dags för en ny bil! 🙏🚗 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bilen och bemötandet. Vi uppskattar ditt förtroende och det är alltid vårt mål att du som kund ska känna dig trygg och väl omhändertagen, även efter köpet. Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi ser fram emot att finnas här för dig även framöver! / Bacel med personalen på Bilparken i Svedala
Snabbt o smidigt byte . Kommer byta bil hos bilparken igen om jG skulle behöva byta bil igen
Tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att bytet gick snabbt och smidigt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka när det blir dags för nästa bilbyte! 🚗✨
Fantastiskt! Väldigt trevlig säljare. Allt från försäljning till leverans gick smidigt. Vi är så nöjda med vårt köp. Rekommenderas varmt!
Tusen tack för din fina recension! 🌟 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötande, försäljning och leverans. Vi uppskattar ditt förtroende och rekommendation, och hoppas att du får mycket glädje av din nya bil. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bilaffär! 🚗✨
Trevlig kompetent säljare , Simon!
Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattade bemötandet från Simon. Varmt välkommen tillbaka till oss på Bilparken!
Trevlig personal och vi kände oss väl omhändertagna.
Stort tack för din fina recension! Vi är glada att ni kände er väl omhändertagna och uppskattade vårt bemötande. Varmt välkomna tillbaka till oss på Bilparken!
Mycket bra bemötande, bilen jag köpte motsvarade det intryck som annonsen + bilder gett mig . Snabb och smidig affär med inbyte, så blev jag ägare till en fin Volvo C70 2001.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd både med bemötandet och med din nya Volvo C70. Att affären blev smidig och motsvarade dina förväntningar betyder mycket för oss. Vi önskar dig många härliga mil med bilen och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!
Trevligt bemötande och bra personal.
Tack för din fina recension! 🙏 Vi uppskattar verkligen dina ord och är glada att du är nöjd med bemötandet och vår personal. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är otroligt nöjd med Bilparken! Blivit riktigt väl bemött och omhändertagen som kund. Personalen är oerhört professionell, serviceinriktad och gör verkligen allt för att säkerställa att man som kund blir helt nöjd. Servicenivån är på topp – man märker tydligt att kundens upplevelse står i centrum. Allt har gott smidigt och enkelt. Ger Bilparken mina varmaste rekommendationer. Det här är verkligen ett företag som sätter standarden för hur god service ska se ut. Bästa betyg och ett stort tack till...
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi blir verkligen glada över att höra att du upplevt både vårt bemötande och service som professionella och kundfokuserade. Att du känner dig väl omhändertagen och nöjd med hela processen betyder oerhört mycket för oss – det är precis det vi strävar efter varje dag. Vi uppskattar varmt dina fina rekommendationer och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det blir dags för nästa bilköp. Ett stort tack från hela teamet på Bilparken! 🚗✨
Mycket trevligt bemötande och nöjd med mitt bilköp.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och bilköpet. Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya bil och ser fram emot att välkomna dig igen i framtiden! 🚗✨
Trevligt bemötande och det blev affär. Bilparken har ett rikt urval av välvårdade bilar vilket gör det onödigt att köra land och rike runt när det är r dags att köpa ny bil.
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade bemötandet och vårt utbud. Vi strävar efter att erbjuda ett brett sortiment av välvårdade bilar just för att göra bilköpet enkelt och smidigt – utan att behöva åka land och rike runt. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil! 🚗
Mycket bra bemötande och service, är mycket nöjd med mitt bilköp.
Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och ditt bilköp. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil eller om du behöver hjälp längs vägen! 🚗✨
Professionellt bemötande och bra service, absolut kundvänligt bemötande.
Tack så mycket för det fina omdömet och full pott! 🌟 Vi är glada att du upplevde både professionellt och kundvänligt bemötande hos oss. Det betyder mycket för hela teamet. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bilaffär eller om du bara vill kika förbi! 🚗😊
Mycket nöjd med bemötandet och hjälpen från säljaren :)
Tack så mycket för din recension och fina ord! 😊 Vi är glada att du är nöjd med bemötandet och hjälpen från vår säljare. Om det är något vi kunde gjort ännu bättre för att nå en full femma får du gärna dela med dig – vi strävar alltid efter att utvecklas! Varmt välkommen tillbaka! 🚗✨
Väldigt professionella, bra att ha och göra med.
Stort tack för de fina orden! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Kul att du upplevde oss som professionella – precis så vi vill att det ska kännas. Varmt välkommen åter! 🙌
Köpte bil. Vi är nöjda med köpet
Tack för ert förtroende och vad kul att höra att ni är nöjda med köpet! Vi önskar er många härliga mil med bilen och hoppas få se er igen i framtiden. Välkomna tillbaka! 🚘😊
Trevlig säljare , vänlig o noggrann.
Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade bemötandet – vi strävar alltid efter att vara både noggranna och vänliga. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil! 🚗😊
Mycket bra upplevelse vid köp av min Mercedes. Hade lite problem med den som dom hjälpte till med utan någon diskussion. Rekommenderas
Tack för din recension! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med ditt bilköp och att vi kunde hjälpa till snabbt när något dök upp. Vi tror på att ta ansvar och göra det rätt för våra kunder – tack för förtroendet och varmt välkommen åter! 🙏🚘
Jättebra bemötande, sålde min bil snabbt och fick bra pris för den. Smidigt, snabbt och enkelt. Rekommenderas starkt
Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och försäljningen. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt och tryggt som möjligt för våra kunder. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bilaffär! 🚗✨
Alltid en bra upplevelse när man besöker Bilparken i Svedala. Proffsiga och mycket trevliga där man alltid känner sig välkommen. Har varje gång varit mycket nöjd med resultatet på bilen och är en återkommande kund.
Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du känner dig välkommen och nöjd varje gång du besöker oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett professionellt och personligt bemötande – och det är extra kul att ha återkommande kunder som dig. Varmt välkommen tillbaka när det är dags nästa gång! 🚗😊
Mycket bra, vänliga och snabb affär Köpte en Toyota.
Stort tack för din recension! 🙌 Vi är glada att höra att du är nöjd med affären och din nya Toyota. Snabba, smidiga och vänliga bilköp är precis vad vi strävar efter. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil! 🚗😊
Köpte ny bil av Bacel på Bilparken för någon vecka sedan, mycket nöjd med allt. Trevligt bemötande och vi fick det vi var ute efter. Rekommenderar och kommer gå dit igen nästa gång vi ska byta bil!
Tusen tack för ditt fina omdöme! 🙏 Det var riktigt trevligt att hjälpa er hitta rätt bil, och det gläder mig att ni är nöjda med både bemötandet och affären. Ni är varmt välkomna tillbaka när det är dags att byta bil nästa gång – vi ser fram emot att ses igen! 🚗😊 / Bacel