Husvagnar i Skåne

Svedala  (1 st)
Örkelljunga  (1 st)

Topp 11 husvagnsaffärer i Skåne

• Ozzian Bengt Hardy E
    Ozzian Bengt Hardy E: Väldigt trevligt bemötande hjälper en mycket bra vid problem
  • Kenned R
    Kenned R: Köpte beg husvagn av Anders Alexandersson kanonbra och verkstad samt schopent
  • C
    C: Trevligt bemötande, bra service och de håller vad de lovar. Deras priser ligger bra i jämförelse med andra. Du som skall köpa husbil eller husvagn, det är värt att resa till norra Skåne för att göra det, jag kommer att åka de 100 milen nästa gång också.
  • Peter J
    Peter J: Otroligt bra service, Stort tack till Elisabet som räddade vår semester men en blixtsnabb leverans. Är mycket nöjd med min 3,5ton båttrailer från Vlemmix. Har haft "finare"märken på båttrailer tidigare men Vlemmix är den jag gillar bäst.
  • Pia H
    Pia H: Vänligt bemötande, fick den service vi förväntade oss
  • Sven Ola O
    Sven Ola O: Jag stod i ett kaos med ett felaktigt kylskåp inför påsk. Jag skrev till flera och bad om hjälp och Joakim på Rips husvagnar ställde upp och gav mig en fantastisk hjälp utan kostnad och då har jag ändå inte köpt husvagnen där. Nästa vagn vet jag var jag ska leta efter först.
  • Olof O
    Olof O: Riktigt trevligt bemötande och bjöd på kaffe o bullar medans de visade oss runt bland bilarna. Hjälpsam personal som svarade på frågor kring första köp av husbil. Skulle absolut rekommendera vinslövs fritidscenter till er som är i husbils-tankar.
  • 10 omdömen