Rekommenderar inte denna firma
Lämnade in min husbil för reparation pga försäkringsskada
Anmälde skadan hos dom juli 2025, var och visade upp bilen hos dom för bedömning av skadan samma månad
Markis skulle bytas
Dekaler bytas
Omlackering sida på där det behövdes
Kylskåpsgaller bytas
Skärmbreddare bytas
Frågade hur länge dom behövde ha bilen för detta,två veckor blev svaret
När jag inte hört ifrån dom på en månad kontaktade jag dom,då blev svaret att försäkringsbolaget inte hört av sig till dom för att godkänna deras offert...
Kontaktade försäkringsbolaget,fick full dokumentation på deras konversation,
Det var lödde hb som inte skickat in papper,när försäkringsbolaget fick in offert godkände dom denna inom fyra timmar
Lödde husbilar skulle höra av sig till mig ang tid för reparation,hörde Inger ifrån dom på ca 4-5 veckor
Fick åter igen ta kontakt med dom när dom kunde ta min hb
Kom överens att den skulle lämnas in när jag var iväg en vecka,när jag kom kom hem efter en vecka hörd jag av mig till dom o frågade hur långt dom kommit på reparationen,.Dom hade inte ens börjat på den,dom skulle ta den nästa vecka sa dom
Jag påtalade att dom sagt datum jag skulle lämna in den,detta nekade dom till
Jag påtalade även tiden för reparation två veckor som var avtalat, detta nekade dom till,man vet inte hur lång tid saker tar hade dom ändrat det till
Fick tillbaka min husbil efter nästan 7 veckor,
När jag hämtat hem den, och kollade lite noggrannare ,var inte skärm eller galler till kylen bytt,dekaler började även lossna som dom monterat
Fick lämnat in den igen så dom kunde åtgärda sin bristfälliga reparation
Det första jag ser när jag hämtar husbilen är ett skrapmärke på sida,på den nylackerade sidan,detta har uppkommit på dom två dygnen som dom haft för att sätta nya dekaler på bilen
Att skadan uppkommit hos dom förnekar dom givetvis,för deras företag gör ju aldrig fel
Fortsättning följer