1006 omdömen om Privatperson
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Privatperson en del av Boo Energi
Har pga deras portfölj som de säljer in till många av sina kunder fått betala det dubbla priset på förbrukad el under de senaste tre vintermånaderna. Detta har blivit en mycket dyr affär för mig efter jag låtit mig övertalas att ha Boo-portföljen.
För övrigt ett personligt och tillmötesgående företag. -
skrev om Privatperson en del av Boo Energi
Har under tiden avtalet löper, blivit lite besviken på hur priset utvecklat sig, Booportföljen kontra rörligt pris. Kanske förväntansbilden var lite för positiv när man tecknade den förvaltade portföljen.
Hej Nils,
Privatperson
Många med dig har hört av sig till oss avseende Boo-portföljen och precis som du känner de sig besvikna och det har vi full förståelse för.
Det vi försökt belysa i våra utskick och även på hemsidan är att de flesta som haft Boo-portföljen är vinnare, då de över tid haft ett mycket lägre elpris än de med rörligt även om Boo-portföljen under tre månader haft ett högre elpris. Om du gick in i portföljen under hösten, så kan vi konstatera att det var "fel" tid, dock tror vi att prismodellen på sikt precis som förut kommer ha ett lägre elpris, men inget vi kan garantera.
Priset för Boo-portföljen kommer aldrig kunna vara lägre än rörligt elpris varje månad, en sådan produkt vore fin att ha, men omöjlig att ta fram. Däremot tror vi fortsatt att Boo-portföljen precis som historiskt kommer kunna leverera ett bättre elpris över tid.
Nu när vinterperioden är förbi ser även prisbilden mer lovande ut för vår prismodell Boo-portföljen. Enligt nuvarande prognos kommer troligen rörligt elpris och Boo-portföljen vara relativt jämna i april och en tid framåt.
Efter Rysslands invasion har Energimarknaden blivit synnerligen nyckfull, mer känslig och svårare att analysera. Det tillsammans med mindre kärnkraft (som man kan styra i större utsträckning) och mer förnybar el, gör att elmarknaden har blivit mer rörlig och priset påverkas direkt när något händer.
Om du inte läst vårt nyhetsbrev från mars, gör gärna det. Där gör vi en djupdykning i vår portfölj och där finns även länkar om du skulle vilja läsa mer. www.booenergi.se/nyhetsbrev
Vänliga hälsningar,
Boo Energi -
skrev om Privatperson en del av Boo Energi
Volter å amper, vill rekommendera Boo el som lång å trogen kund, försvarbara priser, service utöver de vanliga, vare sej systemet, naturfenomenen, eller ja skällv varit orsaken till behovet av hjälp, trevliga å hjälpsamma när man ringer å vill nått, mvh Arne l.
Hej
Tycker jag fått både snabb hjälp och god hjälp vid dom tillfällen jag behövde det. Fortsätt med det,tack. Med vänlig hälsning, Yngve -
skrev om Privatperson en del av Boo Energi
Jag har inte haft någon personlig kontakt med Er. Men tycker att man blir väl informerad och ni har trevliga utskick. Man känner sig sedd även som en enkel privatperson.
skrev om Privatperson en del av Boo Energi
Har inte haft så mycket kontakt, men med höga förväntningar alt ok so far, hitintills är det el .
,men kanske harni fler varor/tjänste ex laddare, solceller etc.Hej Lars,
Privatperson
Tack för att du gett oss ett så fint betyg här på Reco.
Självklart har vi solpaneler och laddstationer. Fyll gärna i en intresseanmälan på vår hemsida om det är något som skulle vara aktuellt, så hör vår installationspartner av sig till dig. www.booenergi.se/energitjänster
Det händer mycket inom området Energitjänster, avdelningen har bråda dagar vi följer med spänning utvecklingen och hoppas kunna erbjuda en hel del intressanta tjänster framåt.
Tack Lars och har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss. post@booenergi.se eller 08-747 51 70.
Mvh
Boo Energi -
Nöjd so far!
Har inte haft anledning att ringa.
Mvh -
skrev om Privatperson en del av Boo Energi
Bra leverantör och bra bemötande. Inte haft några problem med elleveranser.
skrev om Privatperson en del av Boo Energi
Hej, företaget har gett ett seriöst och professionellt bemötande. Har besökt kontoret och även haft telefonkontakt och blev positivt bemött vid båda tillfällena. Hade höga förväntningar och känner mig nöjd. Bra info brev. Prenumererar till fast pris sedan 2008.
skrev om Privatperson en del av Boo Energi
Beställt Boo portföljen - i helt fel tid men hoppas det ska bli bra i långa loppet.