Sabina har ett lugnt, tryggt och korrekt bemötande. Tillräcklig tid avsattes vid visning och erbjöd en andra visning vilket var värdefullt för att känna in platsen. Besvarade snabbt frågor. Sabina känns mycket professionell och driven i sin yrkesroll.
Bostada
Välkommen till Bostada - Nya tidens mäklare! Vi är en personlig mäklartjänst utan onödiga mellanhänder där du som kund kan boka mäklare och värdera din bostad på bara en minut. Du skräddarsyr själv din försäljning genom att lägga till eller ta bort olika tjänster som homestyling, fototjänster, marknadsföring i sociala medier...
570 omdömen om Bostada
Sedan starten hos Reco 2018
Proffsig, trevligt bemötande och svarar snabbt både via mejl och sms.
Jättetrevlig, personlig och rolig
Trevligt och professionellt bemötande. Hela tiden engagerad och mån om att få till en bra affär för alla inblandade.
Väldigt bra mäklare Bra kommunikation Högt rekommenderar
Så fantastiskt och professionellt bemötande allting var som förväntat en kunnig och jordnära mäklare.
Bra bemötande. Agerade snabb men ändå hänsynsfull. Överlag väldigt proportionell koncept från första mötet till kontraktsskrivning.
Lätttillgänglig. Bra bemötande. Väl insatt och ärlig.
Vi är väldigt nöjda med valet av Yvonne som mäklare.Vi upplevde henne som professionell lyhörd och kommunikativTrevlig personlig tar tid till sin kunder vill varmt rekommendera henne.
Tack Gun för de fina orden de värmer! Ja det blev en smidig affär för er och ni fick bra köpare och nu är det snart tillträde så vi ses igen:)
Bra bemötande. Lätt att prata med och förklarar bra.
Jag hoppades på en engagerad och inkännande mäklare som skulle ta till sig min situation och agera utifrån det samt ge tydlig och saklig information genom hela processen. Vidare ett smart upplägg och en snabb process utifrån givna förutsättningar. Antonio har uppfyllt samtliga önskemål och förväntningar. /Sara
Duktig kompetent och social, lätt att ha och göra med snabb och effektiv i arbetet. Kan varmt rekommendera Antonio. 25 augusti Hästhagsvägen 23
We were super happy with Sabina. Everything neatly organized and quick to act. Very nice for us that it could be in English!!!
Dennis var väldigt trevlig och tog sig tid att visa både tvättstuga och vindsförråd.
Alltid glad, trevligt och tillmötesgående. Toppen mäklare!
Andreas Pontén har varit mycket hjälpsam och serviceinriktad under försäljningen av bostaden. Han är ärlig och ger ett seriöst intryck. Han har haft extra visningar och hållit oss väl informerade om läget. Vi är mycket nöjda med honom!
Trevlig mäklare som är mycket kunnig inom sitt område.
Antonio har visat ett stort enagemang och professionalitet i sitt mäkleri. Vi har blivit bra bemötta och och fått bra stöttning ifrån början till slut. Vi kommer rekommendera honom varmt och anlita honom vid kommande försäljningar / köp.
Bra och trevlig mäklare! Rekommenderas!
Vi kände oss så trygga med Dennis. Han var otroligt lyhörd för vart vi var i processen och vart vi ville. Vi fick kontinuerliga uppdateringar och professionella analyser om läget på bostadsmarknaden och hur det påverkade vår egen försäljning. Dennis var väldigt tillgänglig och vi kände oss väl omhändertagna genom hela processen. Kan mycket varmt rekommendera Dennis som en engagerad, professionell, trevlig och kompetent mäklare!
Superduktig, tillgänglig och känsla för service , toppenmäklare !!! Rekommenderas starkt
Allt funka smidigt och bra. Jag är nöjd över hur allt gick tillväga
Väldigt trevligt bemötande. Lyhörd och tillmötesgående. Snabb affär och tydlig kommunikation och förklaringar av kontrakt och affärens gång.
Jag tycker att allt har varit bra finns inget att klaga på,kan absolut rekommendera henne !
Tack så mycket för det fina omdömet! Det var jätteroligt att få göra affär med er och ni får ett helt underbart hus som säkert kommer att trivas i och få njuta av. Det är inte så långt till tillträde så vi ses snart:)
Eftersom affären ännu inte är i hamn så är det svårt att lämna ett omdöme.
Bra, trevligt bemötande. Tålmodig.
Dennis har varit väldigt bemötande. Ordnat extra visningar. Inhämtat och lämnat information jag efterfrågat. Det känns tryggt att få hjälp av honom och rekommenderar honom gärna inför köp eller försäljning.
Trevlig, professionell och gör allt för en så bea affär som möjligt.
Sabina är en mycket kompetent och förtroendeingivande mäklare! Hon hanterade med och motgångar med bravur och på ett vis som gjorde att vi kände oss trygga under hela säljprocessen.
Dennis är en person som ger sina professionella idéer och tips samt lägger fram värde på liknande objekt. Han är en person jag upplevde lyssnade in bäst av alla mäklare jag var i kontakt med (+5 st). Tillsammans kom vi fram till saker som fick mig att inte behöva stå tillbaka eller känna mig nedpratad. Bra service och återkoppling är också något Dennis gjorde utmärkt. Rekommenderar verkligen Dennis som mäklare!
Toppen på alla sätt! Noggrann, kunnig, erfaren och besvarade de frågor vi hade kring den bostad vi köpte. Tacksam för all hjälp!
Hej,Yvonne var väldigt engagerad i uppdraget att sälja sommarstugan,vi blev kontaktade så fort något nytt hände angående spekulanter,och har hjälpt oss med papper och hur vi ska gå till väga när vi behövt hjälp,kan bara tala gott om henne
Tack Morgan för de fina orden! Ja det var lite pyssel med papper runt eran försäljning av er avlidna fars stuga men det var bara roligt att kunna vara behjälplig.
Jag blev bemött på ett mycket bra vis. Hade blivit rekommenderad av en vän. Hon levde upp till alla mina förväntningar. Hon hjälpte till med mycket, som jag inte kände till vid försäljningen. Mycket trevlig och förstående , vid tankar och funderingar Mvh Stefan
Tack Stefan för de fina orden! Roligt att jag levde upp dina förväntningar och särskilt när någon rekommenderar en. Det blev bra till slut och ni fick bra köpare.
Jag och min sambo mötte Andreas en solig vinterdag på en visning av ett hus ute på landet. Vi kände direkt att detta var rätt mäklare för oss. Andreas har agerat proffsigt på alla sätt, varit ett fantastiskt bra stöd både när det gäller försäljningen av lägenheten men också i vår jakt på nytt boende. Han har varit till stor hjälp när vi började buda på vårt framtida hus, utan hans kunskap och erfarenhet hade den resan varit mycket krångligare. Trots en bostadsmarknad som varit torrare än Gobiöknen så lyckas vi få lägenheten...
Hon tog sig an säljuppdraget bra genom att lösa vissa oklarheter på ett föredömligt sätt
Tack Berit för de fina orden! Det var lite oklarheter från förra året när ni hade anlitat en annan mäklare men det ordnade upp sig till slut och vi fick ordning på allt och jag får tacka er för att jag fick förtroendet.
Antonio är lyhörd och mycket professionell och tydlig i relationen till både säljare och köpare.
Antonio Yuksel har på ett mycket proffesionellt sätt hjälpt oss att genomföra försäljningen. Han är kunnig och mycket sympatisk. Han rekommenderas gärna
Bra service. Antonio har varit i kontakt med oss löpande. Han har överträffat förväntningarna. Vi tar gärna kontakt med honom igen vid behov.
Det som kännetecknar Sabina är ett engagemang för den enskilda säljaren och hon har varit mån om att inkludera oss säljare i varje steg av processen. Vi har känt oss trygga och är mycket nöjda över att ha haft Sabina som mäklare.
Allt har fungerat bra! Jag är nöjd med bemötandet kring köpet.
Jättetrevlig, strukturerad, och hjälpsam genom hela köpet. Vi är jättenöjda!
Extremt duktig på sitt jobb och samtidigt otroligt trevlig och närvarande. Rekommenderas starkt!
Andreas har bevisat oss hur någon kan utföra sitt jobb på ett rikligt högt nivå, där kunskap och kompetens bemötas av öppenhet, fantastisk attityd i de viktiga momenten. Sådana egenskaper gör en skillnad i en försäljningsmässig dålig marknad som vi har befunnit oss 2022-2023. Han har visat riklig tålamod, stöd när vi har backat från försäljningen vid första gången utan att utöva tryck på oss. Hans försäljningsstrategi har fullständigt berättigats när man tittar i bakspeglet Vi är övertygade att hans öppna attityd och uppenbarligen...
Andreas har ett bra bemötande och var lyhörd för våra önskemål. Han har erfarenhet och kändes trygg att ha att göra med..
Dennis är engagerad och inlyssnande. Lugn i sitt bemötande och ger ett intryck av en trygg affär. Dennis skiljer sig mycket från många andra mäklare som jag upplever är pushiga och sprättiga. Dennis är en sådan mäklare jag själv skulle vilja sälja med.
Charlotte är en väldigt professionell och kunnig mäklare som alltid är tillgänglig för frågor och har kloka svar. Rekommenderar starkt!
Bra bemötande och ärlig. Är tydlig och ger mycket nyttig information som kan behövs som förstagångsköpare
Hängiven mäklare som jag skulle rekomendera till alla.
Vi köpte vårat hus genom Andreas. Han var mycket professionell genom hela processen, snabb i kommunikationen mellan oss och köparna och mycket hjälpsam genom de olika stegen av affären. Tillmötesgående och lyhörd. Rekommenderar honom varmt!
Bra jobbat av Yvonne. Insatt och duktig.
Tack Joakim för ditt fina omdöme! Nu har vi bara tillträdet kvar och det är inte långt bort sen kan ni njuta av ert fina torp.