Amanda Holsendahl

Amanda Holsendahl

Amanda Holsendahl är mäklare på Bostada Lidköping

Amanda Holsendahl har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Amanda Holsendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.8. Amanda Holsendahl har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Att få hjälpa människor genom deras livs viktigaste affär och skapa nöjda kunder är det som motiverar mig som mäklare. Med lyhördhet, höga ambitioner, noggrannhet och en väl genomtänkt tidsplan, skapar vi de bästa förutsättningarna för en framgångsrik affär för alla inblandade.

Sedan 2012 har jag arbetat i branschen och finner jobbet oerhört stimulerande. Jag har tillbringat större delen av mitt liv i Nossebro, men bor numera strax utanför Vara

2024-12 - 2025-11

31 omdömen om Amanda Holsendahl

Sedan starten hos Reco 2024
Nina D
Tråvad

Snäll, trevlig , trygg .Tar allt i lugn takt ingen stress , kan varmt rekommendera henne.

Hanna M
Centralt

Vi har inte jättemycket att jämföra med då vi aldrig ens tidigare har budat på ett boende. Både jag och min sambo tyckte att Amanda har utfört sitt arbete väl. Varmt välkomnande och tog ögon kontakt snabb vi ankomst så man kände sig sedd. Otroligt lyhörd och mycket trevlig. Bara massa plus att nämna.

Jan A
Götene tätort

Vid första mötet med Amanda fick jag ett verklig bra förtroende hon var väldigt trevlig och verkade väldigt kompetent och förklarade hur hela processen vid en eventuell försäljning skulle gå till. Försäljningen gick snabbt så jag är väldigt nöjd! Med vänliga hälsningar / Jan /

Ingmar A
Bredöl

Amanda Holsendahl är en mycket kompetent och hjälpsam mäklare. Hon förmedlade trygghet genom hela försäljningsprocessen och gav utmärkt guidning under kontraktskrivningen. Jag kunde inte ha hittat en bättre mäklare.

Carl Runar B
Centrala Axvall

Hon har gjort allt rätt och med en trevlig attityd

Niklas L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Holsendahl en del av Bostada Lidköping
Skaraberg

Väldigt gott bemötande genom hela processen. God och transparent kontakt rakt igenom. Detta var första bostadsköpet och första kontakten med mäklare och Amanda gjorde det väldigt enkelt att hålla kontakt och att veta vad som händer i processen. Jag rekommenderar starkt Amanda på Bostada.

Anna L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Holsendahl en del av Bostada Lidköping
Skaraberg

Hon är trevlig, ringer alltid tillbaka om hon inte kan svara när man ringer.

Denize M
Kvänum

Mycket trevlig, tydlig, ärlig, ordningsam. Inga besymmer!

Carina L
Malma

Trevlig,glad,påläst,lättkontaktad

Fredrik N
Malma

Helt ok. Vi har inte haft så mycket kontakt pga objektets art men bedömmer henne som helt duglig