Snäll, trevlig , trygg .Tar allt i lugn takt ingen stress , kan varmt rekommendera henne.
Amanda Holsendahl
Amanda Holsendahl är mäklare på Bostada Lidköping
.Amanda Holsendahl har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Amanda Holsendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.8. Amanda Holsendahl har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Sedan 2012 har jag arbetat i branschen och finner jobbet oerhört stimulerande. Jag har tillbringat större delen av mitt liv i Nossebro, men bor numera strax utanför Vara
2024-12 - 2025-11
31 omdömen om Amanda Holsendahl
Vi har inte jättemycket att jämföra med då vi aldrig ens tidigare har budat på ett boende. Både jag och min sambo tyckte att Amanda har utfört sitt arbete väl. Varmt välkomnande och tog ögon kontakt snabb vi ankomst så man kände sig sedd. Otroligt lyhörd och mycket trevlig. Bara massa plus att nämna.
Vid första mötet med Amanda fick jag ett verklig bra förtroende hon var väldigt trevlig och verkade väldigt kompetent och förklarade hur hela processen vid en eventuell försäljning skulle gå till. Försäljningen gick snabbt så jag är väldigt nöjd! Med vänliga hälsningar / Jan /
Amanda Holsendahl är en mycket kompetent och hjälpsam mäklare. Hon förmedlade trygghet genom hela försäljningsprocessen och gav utmärkt guidning under kontraktskrivningen. Jag kunde inte ha hittat en bättre mäklare.
Hon har gjort allt rätt och med en trevlig attityd
Väldigt gott bemötande genom hela processen. God och transparent kontakt rakt igenom. Detta var första bostadsköpet och första kontakten med mäklare och Amanda gjorde det väldigt enkelt att hålla kontakt och att veta vad som händer i processen. Jag rekommenderar starkt Amanda på Bostada.
Hon är trevlig, ringer alltid tillbaka om hon inte kan svara när man ringer.
Mycket trevlig, tydlig, ärlig, ordningsam. Inga besymmer!
Trevlig,glad,påläst,lättkontaktad
Helt ok. Vi har inte haft så mycket kontakt pga objektets art men bedömmer henne som helt duglig