Antonio Yuksel

Bostada Lidköping
4.9
Affärer senaste året

Antonio Yuksel är mäklare på Bostada Lidköping

Antonio Yuksel har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Antonio Yuksel har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 419 omdömen med ett betyg på 4.9. Antonio Yuksel har haft 78 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

419 omdömen om Antonio Yuksel

Sedan starten hos Reco 2016
Karl F
Köpte sitt hus med hjälp av Antonio Yuksel en del av Bostada Lidköping
Kållandsö

It has been an absolute pleasure to get to know and to engage with Antonio. Must say he is not the "normal" real estate agent. Instead he has shown great respect for time to make decisions, great understanding of personal needs, and offered advice when and as needed.

Magnus J

Toppen! Angagerad Ständig uppdatering

Sara K
Köpte sitt hus med hjälp av Antonio Yuksel en del av Bostada Lidköping
Lidåker

Tack vare Antonio kunde vi väldigt smidigt köpa vårat kommande hus på den enda gatan i stan vi kunde tänka oss ett hus på.

Richard W
Sålde sitt hus med hjälp av Antonio Yuksel en del av Bostada Lidköping
Råda Mosse

Bra och proffsigt bemötande. Blev en lyckad försäljning där Antonio visar stort engagemang och är väldigt dedikerad.

Ulrika J
GAMLA STADEN

Trevlig, kunnig person med bra bemötande och förtroendeingivande

Anna B
Lidåker

Antonio var trevlig och professionell. Tydlig i sina förklaringar och snabba svar. Vi är mycket nöjda.

Ida D
Lidåker

En mycket bra och seriös mäklare som är lätt att få tag på, noggrann och professionell genom hela processen. Lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig trygg och bli riktigt nöjd. Kan varmt rekommendera.

Sven-olof H
Furuhäll

En mycket trevlig och kunnig mäklare. Han gick igenom vår köpsprosess på ett sätt så att vi kunde förstå vägen fram till färdig affär.

Rinor K
Gamla Staden

Jag kan starkt rekommendera Antonio Yuksel . Han har varit lyhörd för mina önskemål och arbetat målinriktat under hela processen. Tack vare hans ständiga pepp och engagemang lyckades jag bevara tålamodet hela vägen i mål. Proffsigt bemötande från början till slut!

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Jimmy O

Vid vårt första möte tog sig Antonio tid att lyssna för att sedan strukturera upp en försäljningsprocess med utgång från våra förutsättningar och förväntansbilder vilket kändes mycket proffsigt. Själva försäljningsarbetet sköttes exemplariskt och Antonio känns som en genuin person med förmåga att ge såväl köpare som säljare trygghet i affären. Kort sagt en mäklare som tar sin roll på allvar och gör det jäkligt bra!

Svar från Antonio Yuksel

Tack så hemskt mycket Jimmy för ett riktigt bra samarbete! Lycka till i nya i er nya bostad nu!

ANDREAS H

Bästa mäklarn i stan! Gör det lilla extra och är professionell hela vägen! Vi har haft Antonio 2 ggr nu och blir det en tredje gång så är valet enkelt..

Samuel L

Har tyckt Antonio gjort ett exemplariskt jobb. Vi har upplevt att han tagit sig tid och varit tillgänglig vilket spelat stor roll. Processen har känts tydligt och det har funnits svar på frågor.

Amanda E

Proffsigt och vänligt bemötande. Lyssnade till våra synpunker och jobbade för att uppfylla våra önskemål. Skötte allt snyggt och smidigt med bra och snabb kommunikation. Vi är supernöjda med Antonio och anlitar honom utan tvekan igen om vi i framtiden skall sälja vårt nya hus.

Gustav E

Antonio är lyhörd, uppfattar direkt vad som är viktigt för oss som säljare och vad som är de starkaste samt svagaste punkterna med objektet!