Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Svensk Fastighetsförmedling Örebro

• BadgeEightYears
1 071

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Örebro! Vid Hjälmarens strand i Närke hittar du Örebro, Sveriges sjätte största tätort som fortsätter att växa. Är du inne på att köpa bostad här? Då ska du kontakta oss på Svensk fastighetsförmedling. Vi kan Örebro, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot...

1071 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Sedan starten hos Reco 2016

Amila I
Sålde sitt hus med hjälp av William Lindblom  en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Odensbacken

En hängiven mäklare som var mån om mig som kund. Proffsig i sitt arbete genom snabba återkopplingar, mycket god kommunikation och har ett driv/engagemang som jag ibland saknat hos andra mäklare. Det jag uppskattade allra mest var Williams flexibilitet. Han ställde snabbt om vid önskemål om förhandsvisning på obekväma tider och dagar, vilket ökade mitt förtroende för honom. Jag hade utan tvekan valt William som mäklare (igen) inför en kommande försäljning

Lotta V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Slussen

Väldig trevligt bemötande och kunnig på sitt jobb...

Bertil L
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Fellingsbro

Bara goda erfarenheter. Trevlig, strukturerad, proffesionell. Kunde inte ha varit bättre.!

Jan J
Sålde sitt hus med hjälp av Joel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Odensbacken

Enligt vadjag förvarade mej. Bra info och återkoppling.

Lina H
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Anlita inte Svensk Fastighetsförmedling! Deras dåvarande mäklare Andreas Ponten varken kontrollerade eller upplyste os om att vägen till dubbelgarage låg utanför tomten samt att det inte fanns servitut på den vilket orsakar oss stora problem när vi ska nu sälja huset

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Hej Lina! Det var tråkigt att läsa att ni inte har fått en positiv upplevelse av förmedlingen från vår sida. Andreas Pontén jobbar, som du själv nämner, inte kvar hos oss på Svensk Fastighetsförmedling men gjorde så under förmedlingen om jag förstår dig rätt. Du får gärna ringa till mig så kan vi prata mer om det inträffade. Du når mig på 0767884458, Med vänlig hälsning Robert Olsson - Svensk Fastighetsförmedling

Mats J
Köpte sitt hus med hjälp av William Lindblom  en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Odensbacken

Mycket bra och påläst kille denna William såååå smidig och snabb affär 👍

Svar från William Lindblom

Stort tack för de fina orden Mats! Så roligt att vi fick till en så snabb och smidig affär, hoppas att du kommer trivas i ditt nya boende. - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro

Hans-Erik A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Ett trevligt och korrekt bemötande. Ett strategiskt och smart upplägg som helt motsvarade mina förväntningar.

Svar från Sofie Strömqvist

Tack Hans-Erik för det fina omdömet. Så himla roligt att vi fick så bra betalt för din lägenhet. Vi hörs och ses! :)

Konrad G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Sofie var otroligt professionell i sin yrkesroll och tillgänglig gällande frågor osv.

Svar från Sofie Strömqvist

Tack för det fina omdömet. Hoppas ni är nöjda med köpet av lägenheten. Vi ses på tillträdet :D

Oliver E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Reynolds Ndugwa Kigula en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Toppenbra mäklare som levde upp till mina förväntningar. Snabb, bra och tydlig återkoppling.

Linnéa E
Örebro

Mycket professionell och tillmötesgående. Vi är oerhört nöjda med en mäklare som är så tillgänglig som Sofie varit under våran process. Rekommenderar starkt!

Svar från Sofie Strömqvist

Tack för det fina omdömet Linnéa, hoppas ni ska trivas bra i er nya fina lägenhet. Vi hörs och ses!

Ulrika S

Lugn, proffsig, påläst! Kan varmt rekommendera Sofie Strömqvist👍🏻⭐️

Tack för det fina omdömet Ulrika och tack för ett bra samarbete <3

Marek B
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Storå

Väldigt bra, trevlig och hjälpsam

Svar från Sofie Strömqvist

Tack Marek för du tog dig tiden att skriva ett omdöme, hoppas du ska trivas bra i det nya huset! :)

Anton Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Slussen

Väldigt tryggt att sälja med Robert. Trots en svår marknad sålde han vår lägenhet snabbt och vägledde oss rätt på vägen vilket var avgörande för att få till en försäljning!

Svar från Robert Olsson

Stort tack för de fina orden! Ser fram emot att besöka er fina gård framöver när ni har tillträtt ert nya boende! Allt gott till dig m familj! Med vänlig hälsning Robert Olsson - Svensk Fastighetsförmedling

Gustav E
Sålde sin lägenhet med hjälp av William Lindblom  en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Redan vid första kontakt var William mycket trevlig. Det har varit väldigt simpelt att kontakta honom när man känt att man vill ha svar på någon fråga. Direkt när vi hade fått napp av en person som visade intresse så såg William till att snabbt fånga upp och se till att köparens intresse för lägenheten inte dig ut

Svar från William Lindblom

Tack så jättemycket för att du tog dig tid att lämna så snälla ord! Jag är tacksam för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro

Johan D
Karlskoga

Reynolds var otroligt proffsig, hjälpsam och bemötandes genom hela säljprocessen. Att ha en mäklare som Reynolds kändes väldigt tryggt och jag skulle inte tveka på att kontakta Reynolds vid framtida försäljningar. Jag rekommenderar er starkt att kontakta Reynolds om ni går i säljtankar.

Ronny C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lili Nguyen en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Lili var superproffsig, lyhörd och engagerad! Försäljningen gick snabbt och smidigt, dessa tuffa tider till trots, det hade jag inte förväntat mig. Kan starkt rekommendera Lili och Svensk Fastighetsförmedling.

Christoffer U
Ormesta

Bra bemötande och var noga på att lyssna hur vi önskade att sälja vår lägenhet. Vi är jätte nöjda :)

Felicia H
ÖREBRO

Lili har ett otroligt bra bemötande och är tillgänglig dygnet runt, hon är professionell, engagerad och flexibel och alltid alltid alltid med ett leende på läpparna. Bra på att uppdatera under hela processen och kom med bra inputs gällande försäljningen. Vi ångrar inte en sekund att vi valde henne som mäklare. Det finns inte tillräckligt med ord som beskriver alla våra positiva känslor genom hela processen, rekommenderar henne varmt!

Max B
Köpte sin lägenhet med hjälp av William Lindblom  en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Jag skulle säga att William gav ett väldigt bra bemötande och skötte allt från visning till kontraktskrivning på ett väldigt professionellt sätt.

Svar från William Lindblom

Stort tack för de fina orden Max! Hoppas att du kommer trivas bra i ditt nya boende! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro

Jonas N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lili Nguyen en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Centralt Norr

Supertrevlig, serviceminded och omtänksam. Vi har bara gott att säga om Lily.

Per G
Sålde sin stuga med hjälp av Reynolds Ndugwa Kigula en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Engagerad, trevlig och kunnig. En person som verkar brinna för sitt yrke och kan sin sak. Mycket nöjd.

Ing-Marie E

Saklig, engagerande, trevlig.

Hannah S
Fellingsbro

Joel är tillmötesgående och flexibel. Vi kände oss väldigt trygga i samarbetet och fick snabbt svar på frågor och funderingar. Hundra procent nöjda!

Hans N
Centralt Norr

Väldigt duktig och kompetent. Rekommenderas stakt.

Klara N
Centralt Norr

Mycket begåvad, trevligt och hjälpsam.

Gabriel W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jolin D'Mello en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Väster

RIKIGT BRA mäklare hon ska ni vara rädda om, allt funka super tycker ja hon förklara bra, när man inte förstår vad visa saker menas, alltid super glad visar att hon tycker om sitt jobb. så chefen på mäklarhuset tycker jag ska köpa henne något fint för att han har Jolin som mäklare för att visa att han / hon ska uppskatta att ha såna kolleger i företaget. !

Tonny C
Sålde sitt hus med hjälp av Sofie Strömqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Mycket engagerad! Kan starkt rekommendera Sofie!

Svar från Sofie Strömqvist

Tack så mycket för det fina omdömet, vi ses på tillträdet! :)

Charlotta T
Örebro

Trevlig, bra bemötande, lätt att få tag i, flexibel. det enda jag saknade var beskrivning hur själva föreningen är, hur mycket som görs av medlemmarna och hur mycket som lejs bort, vad föreningen kommer att innebära för mig som boende.

Tsan-Jen L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Trevlig och hjälpsam. Försöker tillgodose våra önskemål.

Evelina P
Örebro

Trevlig, seriös och jobbar hårt.

Svar från Sofie Strömqvist

Stort tack för att ni tog er tiden att skriva en rekommendation, det betyder så mycket! Ta hand om er och så ses vi på tillträdesdagen!

Anna L
Nora

Bemötande, proffesionellt men ändå lugn och saklig. Informativ, men inte påstridig eller ”gåpåig” Tillgänglig och bra på rådgivning/ stöd i tänkandet vid bud! Gillar Sofies personlighet.

Svar från Sofie Strömqvist

Stort tack Anna för det fina omdöme och tack för förtroendet att få sälja er lägenhet. Vi hörs och ses! :)

Lucas L
Nora

Sofie är trevlig och professionell

Svar från Sofie Strömqvist

Tack Lucas för att du tog dig tiden att skriva en rekommendation, det uppskattas så mycket. Jag hoppas att du ska trivas bra i din nya lägenhet. Vi ses på tillträdet :)

Martin P
Köpte sin bostad med hjälp av Joel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Odensbacken

Trevlig! Kanske önskat lite snabbare återkoppling när han lovat höra av sig.

Catarina M
Sålde sin bostad med hjälp av Joel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Odensbacken

En trevlig mäklare som genomförde sitt uppdrag mycket bra!

Maria S
Odensbacken

Jag är nöjd med hur Joel informerat och bemött mig vid de tillfällen vi haft kontakt. Han har varit trevlig och förklarat saker, jag inte förstått, på ett fint sätt. Mvh Maria Sundlöf

Tobias E
Ormesta

Bra bemötande, snäll, proffsig och lugn. Levererade en bra upplevelse från ax till limpa.

Angelica G
Örebro

Hela försäljningsprocessen har gått smidigt trots den dåliga bostadsmarknaden. Bra och inkännande mäklare som är väldigt förtroendeingivande och ser till att alla är nöjda. Enda jag kan sakna är en tätare uppdatering av läget under processen, men såklart beror det även på marknaden.

Lena R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jolin D'Mello en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Bemötandet var trevligt, varmt och korrekt gav ett professionellt och tryggt intryck. Kontrakt skrivningen var snabb, enkel och noggrann.

Charbel G
Örebro

Otrolig duktig mäklare, som alltid tar sig tid att svara på dina frågor.

Axel B
Sålde sitt hus med hjälp av Reynolds Ndugwa Kigula en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Vi är så glada över att vi valde Reynolds som mäklare i vår husaffär. Säljuppdraget var trixigt med stor tidspress som Reynolds lyckades ro iland åt oss på bästa möjliga sätt, där både vi som säljare och de nya köparna kom ut ur affären med stora leenden. Vi uppskattar särskilt hur positiv, tydlig, kommunikativ och transparent kontakten med Reynolds varit.

Anna W
Köpte sitt hus med hjälp av Reynolds Ndugwa Kigula en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Väldigt trevlig, genuin och kunnig. Förklarade allt lugnt och tydligt på våra frågor som förstagångsköpare.

Rasmus S
Örebro

Trevlig, kunnig och tydlig. Perfekt för förstagångsköpare.

Mika Juhani H
Sålde sitt hus med hjälp av Lili Nguyen en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Garphyttan

Mycket bra, väldigt bra bemötande och kunnig. Alltid på bra humör och lätt att få förtroende för, kunnig på sitt jobb.

Daniel B
Nora

Sofie var väldigt trevlig och proffsig. Ställde upp ofta om man hade funderingar, väldigt flexibel med visningar när den som köpte lägenheten ringde samma eftermiddag han ville kolla på den pga att han dagen efter skulle utomlands. Kan varmt rekommendera Sofie! :)

Svar från Sofie Strömqvist

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme och tack för förtroendet att sälja din lägenhet. Så kul med en lyckad affär! :)

Daniel S
Nora

Hon löste situationen bra, jag befann mig utomlands när vi gjorde köpet. Och hon ställde upp med väldigt kort varsel

Svar från Sofie Strömqvist

Tack för det fina omdömet , hoppas att du ska trivas jättebra i ditt nya boende! :)

Peter I
Centralt

Jolin gjorde vad vi begärde att sälja huset för det pris vi önskade vilket är ett gott betyg. Även trevlig i kontakten

Evy M
Garphyttan

Vi har blivit bemötta av vänlighet, stort engagemang och kunnighet. Detta har präglat den kontakt vi haft med Lili under det halvår vi haft kontakt med henne.

Anita I
Centralt

Kunnig och ordentlig. Lätt att samarbeta med.

Allis L
Köpte sitt hus med hjälp av Lili Nguyen en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Trevlig mäklare som tryggt lotsade oss genom processen och hade stor tillgänglighet för alla våra frågor.

Erik M
Örebro

Lili har varit tillgänglig och svarat på alla frågor vi haft, hon har haft ett bemötande som varit professionellt och samtidigt väldigt trevligt. Vi har fått all den hjälp vi känt att vi behövt i och med att det är vårat första köp. Vid påskrivnande av kontraktet var Lili tydlig och såg till att alla förstod vad det innebar. Jag skulle rekomendera Lili till alla som i framtiden vill köpa eller sälja hus och skulle själv tveklöst överväga att använda henne vid en egen försäljning.