Jag blev bemött på ett trevligt och sakligt sätt. Våra förväntningar var att gården vi skulle sälja skulle få den värdering och helhetsbild som vi tyckte den förtjänade. Detta uppfylldes. Mäklaren var inlyssnande och hanterade våra intressenter på ett fint sätt. Jag har sålt en jordbruksfastighet och fått en mycket god hjälp med det. Joakim har varit ett fint stöd, förklarat på ett bra sätt, lätt att kontakta och uppdaterat mig genom försäljningen. Allt har varit bra.
Joacim Wiking
Joacim Wiking är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro
.Joacim Wiking har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Joacim Wiking har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.9. Joacim Wiking har haft 30 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-04
53 omdömen om Joacim Wiking
Jag hade en superbra upplevelse med denna mäklare Joacim. Väldigt hjälpsam och enkel att ha med och göra. Man kände sig verkligen involverad och hörd efter varje samtal. Upplevde honom som väldigt lugn och sansad. Det Uppskattades enormt eftersom jag själv var stressad som en yr höna under hela processen. Skulle jag någonsin behöv köpa fastighet igen så är jag beredd att vänta i flera månader extra bara för att få hjälp av just Joacim Wiking. Den tilliten fick jag för honom. Stort tack! Supernöjd!!
Joacim har verkligen lyssnat på vad jag,köparen har sagt,det gick lätt att komma i mål med affären. Har alltid varit tillgänglig,och har mycket tålamod att förklara saker kring ett husköp,vilket jag uppskattar
Professionell, engagerad och alltid ett steg före i processen. Han var både trevlig och drivande, vilket gjorde hela affären smidig och trygg från början till slut
Han gjorde det som han kunde i en tid då husförsäljningen inte var så lätt. Efter 2.5 månader så blev vårt hus sålt. Joacim är trevlig och kunnig på det , han jobbar med och vi kan varmt rekommendera honom till andra.
Det var en väldigt kort kontakt men posit.
Väldigt kunnig och engagerad mäklare!
Mäklaren var mycket trevlig och tillmötesgående genom hela processen. Allt gick snabbt och smidigt, och han såg till både våra och säljarens intressen på ett balanserat sätt. Vi kände oss trygga genom hela köpet. Rekommenderas varmt!
Ett gott samarbete och jag känner mej mycket nöjd med affären.
Mycket tillmötesgående och hjälpsam