Robert visade på stor professionalitet i genom hela husförsäljningen. Han var duktig på att snabbt skapa en relation till oss säljare och kunde agera utifrån våra behov. Vi fick saklig information och kände oss trygga. Robert levde utan tvekan upp till våra förväntningar.
Robert Olsson
Robert Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Robert Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-08. Robert Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Olsson har haft 20 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 73% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
74 omdömen om Robert Olsson
Han förklarade utförligt och hjälpte till under hela processen. Finns inget att klaga om! Bra mäklare.
Bemötande var trevligt. Bra kommunikation. Omfattande information. Känns tryggt.
Jättefint bemötande!! Höll mig uppdaterad under hela processen. Serviceminded ut i fingerspetsarna! Kändes som han hela tiden tog i åtanke vad jag sa eller frågade efter (exempelvis inflyttnings dag). Jag kan varmt rekommendera Robert!
Robert var alltid tillgänglig, informativ och det blev en snabb affär. Han är en riktig problemlösare och löste allt på ett väldigt bra sätt! Vi är så nöjda.
Proffsigt bemötande, lugn och trygg guidning genom hela affären.
Robert är mycket en engagerad och kunnig mäklare som brinner för sitt jobb. Vi har köp och sålt med hjälp av Robert flera gånger och är mer än nöjda med hans insatser!
Vi har mestadels haft kontakt med Joel, Roberts kollega. Det har tagit lång tid att få återkoppling och vi har själva behövt höra av oss. Jag vet inte vad svensk fast har för återkopplingspolicy och hur snabbt man vill svara sina kunder, men ser att det ligger hos mäklare och inte kund att hålla kund uppdaterad om återkoppling trots att svar dröjer kring vissa frågor. Rober och Joel gav också olika information under visning var cykelförråd vs kontor låg i byggnaden där Joel satt på rätta svaret. Kändes också viss rörigt...
Proffsig Trevligt bemötande Engagerande
Robert svarade bra per telefon på fågor, lite svårare att få kontakt med per mail i början av perioden då vi ställde frågor. Vid köpets genomförande gick det sedan bra då vi ville ha snabbt tillträde.