Robert Olsson
Robert Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Robert Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-08. Robert Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.9. Robert Olsson har haft 39 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 21% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
54 omdömen om Robert Olsson
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Mycket proffsig, saklig och tydlig! Förtroendeingivande och pålitlig. Vi är mycket nöjda!
Lugn och professionell. Tydlig och trygg genom hela processen. Bästa mäklaren vi haft utan tvekan.
Med Robert känner man sig trygg genom hela processen.
Han är positiv, vänlig och lättillgänglig- ett riktigt proffs på det han gör!
Rekommenderar Robert varmt till alla som går i säljtankar! -
Otroligt proffsigt bemötande! Alltid tillgänglig och närvarande under hela processen. Rekommenderar gärna Robert till andra som ska sälja sin bostad!
köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Flexibel och tillmötesgående. Vi fick privat visning på en helg, men kort varsel, dit vi skickade representanter då vi själva bor i en annan stad.
Vi har haft god telefonkommunikation och vi fick igenom vårat köp på ett bra sätt utifrån våra förutsättningar. -
Proffsig med mycket kunnig!
Rekommenderar Robert starkt. -
sålde sitt hus med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
En lyhörd mäklare som anstränger sig för att vara till bästa hjälp Bara positiva erfarenheter, Hittar snabbt lösningar på udda problem
Vi fick svar på alla våra frågor och hjälp igenom hela processen som förstagångsköpare.
Robert var otroligt tillmötesgående och skötte kommunikationen på ett mycket bra sätt. -
köpte sitt hus med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Blev väldigt bra bemött.
Kunnig och bra svar på frågor. Sådant som vi kunde väldigt lite om förklarades på ett pedagogiskt sätt och vi fick verkligen chansen att förstå på riktigt. -
Alldeles utmärkt bemötande, proffesionellt, med omtanke, utmärkt på att hålla kontakt och informera. Respektfull med personlig värme.
Kunde inte haft en bättre mäklare. Genom åren har vi ett antal mäklare.