Väldigt tryggt att sälja med Robert. Trots en svår marknad sålde han vår lägenhet snabbt och vägledde oss rätt på vägen vilket var avgörande för att få till en försäljning!
Robert Olsson
Robert Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Robert Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-08. Robert Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.9. Robert Olsson har haft 9 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 56% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
56 omdömen om Robert Olsson
Stort tack för de fina orden! Ser fram emot att besöka er fina gård framöver när ni har tillträtt ert nya boende! Allt gott till dig m familj! Med vänlig hälsning Robert Olsson - Svensk Fastighetsförmedling
Grymt kompetent och kunnig mäklare, rekommenderas starkt!
Mycket proffsig, saklig och tydlig! Förtroendeingivande och pålitlig. Vi är mycket nöjda!
Lugn och professionell. Tydlig och trygg genom hela processen. Bästa mäklaren vi haft utan tvekan.
Med Robert känner man sig trygg genom hela processen. Han är positiv, vänlig och lättillgänglig- ett riktigt proffs på det han gör! Rekommenderar Robert varmt till alla som går i säljtankar!
Otroligt proffsigt bemötande! Alltid tillgänglig och närvarande under hela processen. Rekommenderar gärna Robert till andra som ska sälja sin bostad!
Flexibel och tillmötesgående. Vi fick privat visning på en helg, men kort varsel, dit vi skickade representanter då vi själva bor i en annan stad. Vi har haft god telefonkommunikation och vi fick igenom vårat köp på ett bra sätt utifrån våra förutsättningar.
Proffsig med mycket kunnig! Rekommenderar Robert starkt.
En lyhörd mäklare som anstränger sig för att vara till bästa hjälp Bara positiva erfarenheter, Hittar snabbt lösningar på udda problem
Stort tack för förtroendet Ronald! Hoppas att ni kommer att trivas i ert framtida boende! Med vänlig hälsning Robert Olsson - Svensk Fastighetsförmedling
Vi fick svar på alla våra frågor och hjälp igenom hela processen som förstagångsköpare. Robert var otroligt tillmötesgående och skötte kommunikationen på ett mycket bra sätt.