Robin Tångring
Robin Tångring är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Robin Tångring har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Robin Tångring har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.9. Robin Tångring har haft 39 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
159 omdömen om Robin Tångring
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Tångring en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Robin är en mycket engagerad, proffsig och tillmötesgående mäklare. Han levde upp till våra förväntningar och mer där till för en trygg och smidig affär. Rekommenderas varmt!
köpte sitt hus med hjälp av Robin Tångring en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Robin var snabb och tydlig i sin kommunikation. Vi fick svar på alla de frågor vi hade och kände oss trygga under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Robin!
Tillgänglig, tillmötesgående, ärlig och en engagerad mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Tångring en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Robin är otroligt engagerad och kunnig inom området. Alltid med ett proffsigt bemötande. Vi förvänta oss en mäklare som är proaktiv i sitt arbete och som agerar istället för att avvakta vilket levdes upp till 100%. Rekommenderas starkt!
Gjorde sitt jobb på ett utmärkt sätt o försäljningen gick snabbt.
Behagligt bemötande vid visning. Läser av situationer och anpassar sig. Min upplevelse vid överlåtelsen var därför att det var väldigt smidigt.
Robin har känts trovärdig och seriös som mäklare.
Trygg, kunnig om marknaden, tydliga mål och snabb kommunikation.
sålde sitt hus med hjälp av Robin Tångring en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Han gjorde ett mycket bra intryck. Det är väldigt svårt att bedöma om man kan marknadsföra varan bättre. Vi fick det pris vi hade satt till det lägsta tyvärr bara en kund inga motbud. Men vi är nöjda.
Robin ger alla ett trevligt, ärligt och vänligt bemötande. Man känner sig välkommen och väl omhändertagen i hans sällskap.
Vi hade mycket stora förväntningar på Robin och trots att en mycket krävande situation uppstod i och med timingen av försäljningen och en i det närmaste total krasch av marknaden så lyckades Robin mycket väl med sitt uppdrag.
Robin presenterade sig med ett nytt och fräscht tankesätt och framförallt ett alltigenom genomtänkt koncept. Han har tänkt på allt och gömmer inte de små detaljerna.
Robin är inte bang för en utmaning utan ser detta som en sporre och det märks på hans sätt att arbeta.
Vi kan varmt rekommendera Robin till ert mäklaruppdrag.
Eva & Daniel