Björn Wallberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Björn Wallberg har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Björn Wallberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.7. Björn Wallberg har haft 68 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 123 Läs vad Björn Wallberg
2021-01-10Verifierad kund
Köpt bostadsrätt.
Bra bemötande och hade svar på alla frågor. Även snabb respons på helger/kvällar. Trevlig och seriös mäklare.köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås -
2021-01-08Verifierad kund
Sålt bostadsrätt. Blev proffesionellt bemött. Levde upp till mina förväntningar till 100%. Mycket smidig o responsiv. Skulle rekommendera honom till andra
2020-12-13Verifierad kund
Allt gick snabbt och smidigt. Professionellt bemötande.
2020-11-30Verifierad kund
Mäklaren var väldigt tillmötesgående och gjorde försäljningen av min bostadsrätt plättlätt!
Björn var kunnig och förklarade processen steg för steg vilket var precis vad jag som första-gångs-säljare behövde.
Blev själv rekommenderad Björn och jag kan inte annat än och rekommendera vidare!
Ska du sälja i Västerås? Ring Björn Wallberg!sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås -
2020-11-24Verifierad kund
Björn har agerat mycket professionellt gentemot oss som säljare. Han har på ett lugnt och sakligt sätt informerat oss om alla steg, både praktiska och juridiska, som måste uppfyllas vid försäljningen av vår lägenhet. Vi kan starkt rekommendera Björn till den som vill ha en noggrann och kunnig mäklare.
2020-10-19Verifierad kund
Stuga Almö-Lindö
Björn hjälpte till att få igenom affären
Snabb återkoppling och uppriktiga svar
Tack vare Björns uppriktighet kunde vi som köpare förstå vad som krävdes av oss.köpte sitt hus med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling VästeråsTack så mycket Andreas! Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas och ha glädje av fastigheten i många år framöver!
2020-10-13Verifierad kund
Jag rekommenderar verkligen Björn.
Ett kundbemötande i världsklass.
Med vänlig hälsning,
Kimmo Strangköpte sitt hus med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås -
2020-09-14Verifierad kund
Jag fick ett mycket bra bemötande från början och det var lätt o behagligt att kommunicera med Björn. Jag har fått bra information hela vägen till slutänden av försäljningen. Mvh Yvonne Malmros
sålde sitt hus med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling VästeråsTack så mycket Yvonne! Efter en lång process är vi äntligen i mål med köparna! Stort tack för ditt förtroende!
2020-09-11Verifierad kund
Professionell mäklare med stor kunskap om fastighetsförmedling. Mycket bra bemötande både mot säljare och köpare.
sålde sitt hus med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling VästeråsTack så mycket Anette! En väldigt roligt försäljning och en välbesökt visning med ett gott slutresultat.
2020-08-31Verifierad kund
Björn har hjälpt mig sälja en lägenhet trots att han hade semester:)
Mycket bra återkopplingar och proffesionellt hanterat.
Förväntningarna var höga men de infriades.sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Wallberg en del av Svensk Fastighetsförmedling VästeråsTack för din Reco Niclas! Det gläder mig att ni är nöjda och att resultatet blev bra!